Urmo Aava tulevik WRC-sarjas?
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
Ma pigem arvaks seda, et arvestades seda, et järgmine hooaeg hakkavad WRC masinate asemel kihutama S2000+ masinad. Seda silmas pidades ehk oleks õigem varjant siirduda IRC-sse, et seal ennast näidata ja läbi selle mingi leping järgmiseks hooajaks saada.
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
-
- III järgu kommentaator
- Reactions: 0
Kruuda ja Kangur tõmbasid Aava MM-sõitudele piduri peale: http://sport.postimees.ee/?id=83804#kommenteeri
Krt küll, jama lugu. Tegelt, mis oleks kui ajaks rallifännid kokku ja üritaksime teha korjanduse "AITAME URMO RAJALE!" Ehk õnnestuks nii mingigi rahaline süst teha. Saaks ehk Urmo kas või soome rallile sõitma. Mina usun et ni mõnigi EESTLANE on nõus oma kukrut tiba tühjendama, et oleks kellegile rallimaailmas kaasa elada? Mis te arvate, kas teeksime ära?
"AITAME URMO RAJALE!" ehk lühendina AUR oleks ju iseenesest tore mõte kuid kui nüüd reaalne olla siis ega sellega üle poole milku vist kokku ei saaks... Samas kui mõelda palju on Soomes pealtvaatajatena meie kaasmaalasi ning see oleks ka ilmselt see sihtgrupp kellega antud projektis võiks arvestada võib see summa ka suurme kokku tulla.
Samas kui arvestatavat summat kokku ei saa siis võime ju kogutud raha annetada Eesti autospordile järelkasvu toetamiseks.alk kirjutas:Ma võin nüüd saada üldise sõimu osaliseks,aga minu arvates pole erilist mõtet Aavale korjandust teha...Sellist korjandust peaks tegema vaatega tulevikku ja saatma mõned noored anded nt.Tänak jne mõnele IRC etapile kogemusi omandama.
-
- Hooaja Rallivõlur
mtw, millega Mölder ka tegeleb? Maailmavallutamise plaanid on mis seisus?
Urmo koha pealt tekib minu jaoks küsimus, et kas valiti ikka õiged rallid? Iirimaa ja Norra pole ikka talle kuigi sobivad rallid. pole tal ükski taliralli hästi välja kukkunud. Aga vbolla poleks Stobart jälle muuga nõus olnud, ega ei tea ju.
Urmo koha pealt tekib minu jaoks küsimus, et kas valiti ikka õiged rallid? Iirimaa ja Norra pole ikka talle kuigi sobivad rallid. pole tal ükski taliralli hästi välja kukkunud. Aga vbolla poleks Stobart jälle muuga nõus olnud, ega ei tea ju.
Kas sellist WRC'd me tahtsimegi?
-
- III järgu kommentaator
Noh, niipalju kui mina olen ajakirjandusest aru saanud siis need rallid olid hooaja alguse rallid milleks pani Stobart Aava kirja ennem kui reaalselt lepinguni jõuti. Alles lepingu tegemisel selgusid ju suuremad finantseerimise probleemid. Ega Aava ei oleks läinud ju Stobartiga rääkima kui ta oleks teadnud et raha ei ole ja ei tule. Need probleemid rahadega hakkasid tõsisemalt siiski alles detsembris paistma ja siis oli juba hilja mingite muude rallide peale mängida...
-
- Diagnoos: rallisõltlane
No iiris ta võistles esimest korda minu teada...kajakas1 kirjutas:mtw, millega Mölder ka tegeleb? Maailmavallutamise plaanid on mis seisus?
jah, eelmine aasta kirjutati kaarti lihtsalt vmsRainy kirjutas:No iiris ta võistles esimest korda minu teada...kajakas1 kirjutas:mtw, millega Mölder ka tegeleb? Maailmavallutamise plaanid on mis seisus?
"Maailmas on ainult kolm spordiala: härjavõitlus, alpinism ja mootorisport, ülejäänud on vaid mängud!" [E.Hemingway]