mida on vaja teha et saada rallile.
mida on vaja teha et saada rallile.
ma tahaksin teada et mida on vaja et ma saaksin minna rallile. mul on auto aga tahaks rallile. kas on vaja ka et numbri märk oleks peal või ei

sierra 87.
-
- I järgu kommentaator
- Reactions: 0
Tere
Kõiksepealt mine peale vaheaega kooli ja õpi ilusasti selgeks eesti keel. Siis õpi veel paar aastat, kuni avastad, et detsembris jõuluvana enam sussi sisse midagi ei too. Kui oled juba niikaugel, siis ma arvan, et saad internetist ja ka siit küsides kõik vajaliku info.
Seniks - head kooliskäimist!
Kõiksepealt mine peale vaheaega kooli ja õpi ilusasti selgeks eesti keel. Siis õpi veel paar aastat, kuni avastad, et detsembris jõuluvana enam sussi sisse midagi ei too. Kui oled juba niikaugel, siis ma arvan, et saad internetist ja ka siit küsides kõik vajaliku info.
umm kirjutas:Tere

-
- I järgu kommentaator
- Reactions: 0
Re: mida on vaja teha et saada rallile.
Variant B kuidas saada rallile: küsi isa käest ilusti, äkki ta viib sind Põlva rallit vaatama.sierra 87 kirjutas:ma tahaksin teada et mida on vaja et ma saaksin minna rallile. mul on auto aga tahaks rallile. kas on vaja ka et numbri märk oleks peal või ei