Otsi netist XP patch.Otsmine on raske,otsisin ise tükk aega.Igal pool tuli aint cmr2 ette.Igatahes ei teinud seda otsimist kodus ja pole seda veel kodus leidnudki.Ei viitsi eriti otsida kah.
>
0
<Gener_AL> what was the name of that rally driver early nineties juhan kankernaun ... he was an awsome driver ... www.liveforspeed.net
Siin on üpris põhjalikult seletatud inglise keeles, kuidas saada vanu mänge win XP all tööle. Kui vähegi keelt oskad, saad siit kindlasti abi, mina sain igatahes ühe vana mängu selle seletuse abil tööle
kas sellised mängud nagu gta vice city, mafia need for speed hot pursuit 2 ja cmr 3 tõõtavad linuxiga. ma küsin aint sellepärast et ma varsti saan endale linuxi(võib-olla) ja ma tahaks tead kas muidu sellised mängud mängivad sellega. ja kui arvuti vastab nõuetele
asi on selles ey ma ise ei teagi eriti mis see linux on
Kui Linuxit ei tea siis on suht pahasti. Linux on opsüsteem ehk siis põhimõtteliselt nagu windows vms. Muudab kogu arvuti töötamise põhimõtted ja värgid ära jne.
Otsi kuskilt mõnda crack faili. No CD cracki või midagi sellist. Päris tihti need aitavad... endal kogemusi selles vallas ja läks tööle nagu õlitatult XP-l
Mina sain küll cmr-2 XP-l tööle. Tõmbasin Patchi ja siis on seal Colin Mcrae rally kausta all selline fail nagu registration entries, vajutasin selle peale ja hakkas tööle.