Kuna keegi siin punktide arvestamiseks huvi ei näidanud siis võtsin kätte ja proovisin järgi kuidas välja kukub. Kui keegi tunneb, et midagi on valesti siis andke märku Rallivõlur 2007
Rally d'Italia Sardegna 18.05.2007-20.05.2007:
Päev 1 -
Päev 2 -
Päev 3 -
Võitja:
Rally Argentina 03.05.2007-06.05.2007:
Päev 1 - Rando
Päev 2 - arz
Päev 3 - arz
Liider: Voldemar
Rally de Portugal 30.03.2007-1.04.2007:
Päev 1 - Timmu
Päev 2 - AS
Päev 3 - paharett
Liider: KAIKUL
>
0
Viimati muutis Heix, 17 Mai 2007, 20:46, muudetud 5 korda kokku.
revolutsionäär kirjutas:Heix, ei leia ennast tabelist.
Kas tõesti mul nii vähe punne, et tabelisse ei mahu. Mehhikos ennustasin ja väga võssa omaarust ei läinud.
A.
Nüüd oled tabelis
>
0
Viimati muutis Heix, 27 Mär 2007, 07:53, muudetud 1 kord kokku.
Tänud Heixile töö ja vaeva eest.Enda ennustus ei kõlba jälle mitte kuhugi.Aga Märtinfännist olen ikkagi ees veel.See ka ainus asi ,mille üle rõõmustada!
kollionu kirjutas:Tänud Heixile töö ja vaeva eest.Enda ennustus ei kõlba jälle mitte kuhugi.Aga Märtinfännist olen ikkagi ees veel.See ka ainus asi ,mille üle rõõmustada!
Mitte kauaks,mul selleks etapiks salarelv.Naudi õlut kuni saad
Mõtlesin siin veel seda ennustamise asja põnevamaks teha ning edaspidi hakkan ka rallipäevade lõpus ennustamisest vahekokkuvõtteid tegema st. päeva lõpus võtan kõik ennustused kokku ja kes rohkem täppi pani ongi päeva võitja ning tulemused on näidatud käesoleva teema esimeses postituses.
Heix kirjutas:Mõtlesin siin veel seda ennustamise asja põnevamaks teha ning edaspidi hakkan ka rallipäevade lõpus ennustamisest vahekokkuvõtteid tegema st. päeva lõpus võtan kõik ennustused kokku ja kes rohkem täppi pani ongi päeva võitja ning tulemused on näidatud käesoleva teema esimeses postituses.
Täitsa hea plaan. Peasi ,et see toimima hakkab. Eelmisi tulemusi sai päris kaua oodatud ,aga nüüd siis päris luksus
Igatahes Edu!
Heix kirjutas:Mõtlesin siin veel seda ennustamise asja põnevamaks teha ning edaspidi hakkan ka rallipäevade lõpus ennustamisest vahekokkuvõtteid tegema st. päeva lõpus võtan kõik ennustused kokku ja kes rohkem täppi pani ongi päeva võitja ning tulemused on näidatud käesoleva teema esimeses postituses.
Täitsa hea plaan. Peasi ,et see toimima hakkab. Eelmisi tulemusi sai päris kaua oodatud ,aga nüüd siis päris luksus
Igatahes Edu!
Nii ennustus tulemused siis väljas. Arvestatud sai fordi meeskondade trahviga. Edaspidi teeksin sedasi, et ennustus tulemused ilmuvad peale ralli etappi 2 päeva jooksul. Kui peale seda FIA trahvib või tühistab kellegi aja siis see enam arvesse ei lähe.