Sega Rally
Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 0
- Kontakt:
Sega Rally
Üks rallimäng veel juurde. Tegu on konkurendiga Motorstorm-le ja CMR Dirt-le. Jutt on hea ja arvan, et mäng võib isegi põnev olla.
http://uk.gamespot.com/xbox360/driving/ ... index.html
http://uk.gamespot.com/xbox360/driving/ ... index.html
Viimati muutis Krusa, 17 Dets 2007, 14:38, muudetud 2 korda kokku.
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Kontakt:
Nonii sai siis proovitud toda demo versiooni ja pean kurbusega tõdema, et demo ei vastanud minu ootustele, isegi Dirt jättis parema mulje kui SRR (Dirt-il vähemalt korralikud rally katsedki olemas).
Demos oli antud 2 rada (Canyon ja Safari) 2 autot (Subaru ja Mitsu IX Evo) mis omakorda jagunes siis kas rally või offroad'iks.
Mõlemad rajad koosnesid rallycrossi tüübis kihutamisest kus pidi 3 ringi läbima. Ainuke asi mis sellel mängul tõesti imestamist väärt on raja muutus peale igat läbimist ja muda lendamist. Muidugi graafika on ka väga bro.
Ilmselt lähen minagi poodi Dirt-i ostma
Demos oli antud 2 rada (Canyon ja Safari) 2 autot (Subaru ja Mitsu IX Evo) mis omakorda jagunes siis kas rally või offroad'iks.
Mõlemad rajad koosnesid rallycrossi tüübis kihutamisest kus pidi 3 ringi läbima. Ainuke asi mis sellel mängul tõesti imestamist väärt on raja muutus peale igat läbimist ja muda lendamist. Muidugi graafika on ka väga bro.

-
Väga hea Heix, siis on vähemalt ükski tuttav, kellega netis kimada. Veetsin seal praktiliselt terve nädalavahetuse ja oli ikka super fun. Ainuke asi mis mul puudu oligi, on rool. Selle mänguga tundub see lausa kohustuslik.Heix kirjutas:Nonii sai siis proovitud toda demo versiooni ja pean kurbusega tõdema, et demo ei vastanud minu ootustele, isegi Dirt jättis parema mulje kui SRR (Dirt-il vähemalt korralikud rally katsedki olemas).
Aga anna teada siis kui mäng käes ja ära proovitud.
Diagnoos- Rallisõltlane
-
- Kontakt:
Näha oli jahBurns kirjutas:Väga hea Heix, siis on vähemalt ükski tuttav, kellega netis kimada. Veetsin seal praktiliselt terve nädalavahetuse ja oli ikka super fun. Ainuke asi mis mul puudu oligi, on rool. Selle mänguga tundub see lausa kohustuslik.Heix kirjutas:Nonii sai siis proovitud toda demo versiooni ja pean kurbusega tõdema, et demo ei vastanud minu ootustele, isegi Dirt jättis parema mulje kui SRR (Dirt-il vähemalt korralikud rally katsedki olemas).
Aga anna teada siis kui mäng käes ja ära proovitud.

-
- I järgu kommentaator
endale ka Sega Rally väga ei meeldind, õnneks ei ostnud mängu.
igaljuhul arvuti juba nii 3 aastat vana, nii et ei jooksutand mängu välja, ilma et ma oleks pidand kõik lowest peale panema, siis pmst jooksutas, aga graafika ei olnd eriti hea ja see juhitavus on seal ka kahtlane.
tõenäoliselt mitmekesi netis mängida oleks huvitav aga see arvuti...
ja PS3-ele nii palju teisi mänge mida tahaks
igaljuhul arvuti juba nii 3 aastat vana, nii et ei jooksutand mängu välja, ilma et ma oleks pidand kõik lowest peale panema, siis pmst jooksutas, aga graafika ei olnd eriti hea ja see juhitavus on seal ka kahtlane.
tõenäoliselt mitmekesi netis mängida oleks huvitav aga see arvuti...
ja PS3-ele nii palju teisi mänge mida tahaks
-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
Proovisin ka eile Demo vers. järgi. Tegu tükikesega WRC Evolvedist e. rallikross.
Mulje: sõitsin korra läbi ja see on selline sõpradega niisama pullimise mäng. Miski ei purune ja see kes julgeb rohkem vajutada see on ka võitja. Võrreldes DIRT-ga oli see mäng vähemalt juhitavuelt parem. Kui pärast replayd vaadata, siis "ajalehe" effekt on sama nagu DIRT-s. Ajalehe effekt - kena maalitud looduse pildi peal liigutatakse ajalehest välja lõigatud mänguautot.
Mulje: sõitsin korra läbi ja see on selline sõpradega niisama pullimise mäng. Miski ei purune ja see kes julgeb rohkem vajutada see on ka võitja. Võrreldes DIRT-ga oli see mäng vähemalt juhitavuelt parem. Kui pärast replayd vaadata, siis "ajalehe" effekt on sama nagu DIRT-s. Ajalehe effekt - kena maalitud looduse pildi peal liigutatakse ajalehest välja lõigatud mänguautot.