Argentina testikatse
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
Argentina testikatse
WRC raadiost andis Grönholm teada et rada on väga pehme. Testi katse aegadest veel pole rääkinud kuid kõik kardavad FORDI WRC03.
Isegi isand Prover suutis ära märkida.
Sorri jutt käis Argentiinast. Tegin lahti ja mõtlesin et räägib juba tänast asja aga võta näpust
Isegi isand Prover suutis ära märkida.
Sorri jutt käis Argentiinast. Tegin lahti ja mõtlesin et räägib juba tänast asja aga võta näpust
Ralli võib vahest kah teine elu eesmärk olla
Re: Argentina testikatse
Juhtub, ka parimates peredeskaits kirjutas:Sorri jutt käis Argentiinast. Tegin lahti ja mõtlesin et räägib juba tänast asja aga võta näpust

Aga kas aegadest ka mingit juttu kuskil olnud on?
Tahaks teada.
-
- Moderaator
- Reactions: 0
- Kontakt:
Ajavahe Eesti ja Argentiina vahel on 6 tundi 
Nüüd ka esimene uudis ilmunud testikatse kohta:
http://www.worldrallynews.com/cgi-bin/v ... 1789,46772,
Lühikokkuvõte neile, kel inglise keelega raskusi:
Teed on väga karmid, karmimad kui tavaliselt, eriti raske pidi olema teine päev. Markko Märtin tegi ilmselt kiireim aja, Solberg jäi temast maha vaid sekundi kumnendik. Grönholm läbis katse vaid mõnel korral, säästes sellega autot. Grönhoolm: "Ma võitsin siin eelmine aasta ja olen tagasi, et võita, mul pole midagi vaja tõestada." Burnsil jäi testikatse alguses gaasipedaal kinni, kuid see saadi peagi korda, kurdab, et paha on esimesena rajal olla. Burns:"Ilmselt lõpetan esimese päeva umbes neljanda-viienda kohaga." Väljendas ta oma võimalikku kaotust, teehöövlit mängides. Solberg oli üldiselt rahul, kuid kurtis, et ralli on liiga kiire kohati nende masinale. Mäkinen katsetas uusi amorte ja viimistles auto seadistust.

Nüüd ka esimene uudis ilmunud testikatse kohta:
http://www.worldrallynews.com/cgi-bin/v ... 1789,46772,
Lühikokkuvõte neile, kel inglise keelega raskusi:
Teed on väga karmid, karmimad kui tavaliselt, eriti raske pidi olema teine päev. Markko Märtin tegi ilmselt kiireim aja, Solberg jäi temast maha vaid sekundi kumnendik. Grönholm läbis katse vaid mõnel korral, säästes sellega autot. Grönhoolm: "Ma võitsin siin eelmine aasta ja olen tagasi, et võita, mul pole midagi vaja tõestada." Burnsil jäi testikatse alguses gaasipedaal kinni, kuid see saadi peagi korda, kurdab, et paha on esimesena rajal olla. Burns:"Ilmselt lõpetan esimese päeva umbes neljanda-viienda kohaga." Väljendas ta oma võimalikku kaotust, teehöövlit mängides. Solberg oli üldiselt rahul, kuid kurtis, et ralli on liiga kiire kohati nende masinale. Mäkinen katsetas uusi amorte ja viimistles auto seadistust.