Tänased kaks katset on ralli kõige raskemad ja kivisemad. Ainus tõsine heitlus käib veel neljanda koha peale. Publikatsed kantakse üle otseülekandena WRC+ osas ja Eurospordilt.
3. Päev [19] Mina Clavero - Giulio Cesare 15:43 20.08 km
3. Päev [20] El Condor - Copina 16:33 16.82 km
3. Päev SERVICE H (Cordoba) 17:46
3. Päev [21] Super Especial 3 19:05 2.20 km
3. Päev [22] Super Especial 4 19:08 2.20 km
Kõik jälle selge. Seekord oli hiire osas Solberg. Kass vajutab pedaali vastavalt vajadusele. Null Jaani kohta ei oska mingit arvamust avaldada. Ei oskaks hääletada variantide vahel- kas ise kehv, või auto või kaardilugeja.
Täna tehakse ajalugu. Kolmas koht kaotab pool tundi ning neljas koht kaotab tund aega! Sellist jaburust ei ole vist üheskis MM klassis varem juhtunud. JWRC reegleid peaks järgmine aasta kindlasti muutma, et selline jama lõppeks. See suurendab ka lõhet rikkamate ja vaesemate tiimide vahel, kui mõni saab minna Argentiinasse ja teised peavad leppima Euroopa etappidega. Selle 9-st 6 süsteemiga on lõigatud sügavalt näppu.
Kaks katset veel pidamata, aga mingeid kokkuvõtteid võib juba teha. Mulle isiklikult on seni pettumuse valmistanud Chris Atkinson. Oleks tänavustel kruusaetappidel temalt Solkule väiksemaid kaotusi just konkurentsivõime mõttes oodanud.
Fordi vastupidavus on ka muidugi omaette ooper. Seekord konkurents vähe tihedam kui Mehhikos. Seal sai Grönholm peagu 20-minutilise kaotusega veel 8. koha, siis nüüd on +14 minutiga "koguni" kümnes
Stalk kirjutas:Fakt see, et sellist rallit me ei tahtnud ja kommenteerijad kaovad täiesti.
Praegast ei ole ju midagi enam kommenteerida. Kolme mehe hooajast sai kahemehe hooaeg aga nüüd on juba ühemehe hooaeag. Mis sellest Loebi järjkordsest võidust siin kommenteerida. Sardiinia on asi omaette. Siis olen vähemalt mina siin platsis
>
0
Man and machine against mother nature!!! "I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi