Oskab keegi äkki aidata ja teab rohkem nende kolme mängu kohta:
Big Mutha Truckers 2:Truc me harder
F1 career challenge
F1 2005
Kui keegi on neid mänge mänginud või kuulnud mingit infot (kas siis positiivset või negatiivset) nende mängude kohta, siis oleks tore, kui selle siia kirja paneksite. Tänud
F1 mängud just sellepärast, et kuna ma ei oma ühtegi F1 mängu ja oleks tore mingi mäng endale soetada. Career Challenge vastu tunnen huvi sellepärast, et asjal võiks mingi story varjant ka olla. Muidugi kui see mäng mingi päris kiviajast on siis ei ole eriti mõtet.
mul on f1 2005 aga see viskas kiirest koppa ette.siis hankasin wrc4 mis on tunduvamalt parem ,aga ega se f1 tegelt nii halb ka ei ole,seal on career
võimalus mis on päris huvitav
andri kirjutas:mul on f1 2005 aga see viskas kiirest koppa ette.siis hankasin wrc4 mis on tunduvamalt parem ,aga ega se f1 tegelt nii halb ka ei ole,seal on career
võimalus mis on päris huvitav
Nii, et sa siis ei kahetse, et sul see mäng olemas on???
Tahaksin oma ostuga kindla peale välja minna.
Ja mismoodi see "career mode" välja näeb?
ei kahetse et ostsin,ćareer on niisugune, et teed endale sõitja,alguses on kolm tiimi,red bull ,jordan ja minardi,teed testi ära ja saad kas testsõitjaks või kohe esimeseks või teiseks sõitjaks,siis aja pikku saad parematesse tiimidesse.career on kokku 5 hooaega.seal on ka driving aidsid, easyga on kerge saada kohe esi või teiseks sõitjaks,aga hard ja medium olen ma saand aint test sõitjaks
Jällegi üks küsimus suurele ringile. Mul võimalik saada endale selline mäng nagu "Nascar 2006 Total Team Control". Ega kellelgi pole seda või teab äkki rääkida on ka mängitava mänguga tegemist.
ma soovitan vaadata www.gamespot.com. et mis skoor ja veic videoid ja pilte (need videod on tegelt veic halvemad kui mäng ise aga saab haisu ninna)ylesse pane otsingusse
Matthiew kirjutas:ma soovitan vaadata www.gamespot.com. et mis skoor ja veic videoid ja pilte (need videod on tegelt veic halvemad kui mäng ise aga saab haisu ninna)ylesse pane otsingusse