Ennustus SLõhtulehes 5.01.2005
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
Ennustus SLõhtulehes 5.01.2005
5. jaanuaril ilmus SLõhtulehes nö spordiennustus. Üks küsimustest oli siis selline, nagu allpool lisatud, tähelepanu siis viimase vastaja Arno Joala vastusel!
16. Mitmendaks tuleb Markko Märtin autoralli MMil?
Erkki Jallai, suusataja: Esimeseks. Ma pole nii hull Märtini fänn kui Raul Olle, aga hoian kõvasti pöialt
Kerttu Rakke, kirjanik: Teiseks. Petter Solbergi järel
Margit Rüütel, tennisist: Teiseks
Eda-Ines Etti, lauljatar: Pakun teist kohta, kuigi ma tahan talle nii väga esimest!
Lembitu Kuuse, telereporter: Esimeseks
Rauno Pehka, korvpallur: Kolmandaks
Kalle Klandorf: politseiametnik, korvpallitreener: Kolmanda
Jüri Jaanson, sõudja: Teiseks. Kelle järel, ei tea, aga uue autoga kohe ei võida
Indrek Zelinski, jalgpallur: Teiseks
Arno Joala, ravitseja: Jätab hooaja pooleli. Ta silmade olukord on hullem, kui ta ise ja teised arvavad
Kogu küsitulus:
http://www.sloleht.ee/index.aspx?id=167860
16. Mitmendaks tuleb Markko Märtin autoralli MMil?
Erkki Jallai, suusataja: Esimeseks. Ma pole nii hull Märtini fänn kui Raul Olle, aga hoian kõvasti pöialt
Kerttu Rakke, kirjanik: Teiseks. Petter Solbergi järel
Margit Rüütel, tennisist: Teiseks
Eda-Ines Etti, lauljatar: Pakun teist kohta, kuigi ma tahan talle nii väga esimest!
Lembitu Kuuse, telereporter: Esimeseks
Rauno Pehka, korvpallur: Kolmandaks
Kalle Klandorf: politseiametnik, korvpallitreener: Kolmanda
Jüri Jaanson, sõudja: Teiseks. Kelle järel, ei tea, aga uue autoga kohe ei võida
Indrek Zelinski, jalgpallur: Teiseks
Arno Joala, ravitseja: Jätab hooaja pooleli. Ta silmade olukord on hullem, kui ta ise ja teised arvavad
Kogu küsitulus:
http://www.sloleht.ee/index.aspx?id=167860
-
- III järgu kommentaator
- Reactions: 0
-
- IV järgu kommentaator
- Reactions: 0
Mina saan Joala vastusest aru nii, et tema ennustuse kohaselt jätab Märtin hooaja pooleli nägemisprobleemide pärast.
See õnnetus nüüd vaevalt seepärast juhtus, et Märtin puud ei näinud.
Nii et mina isiklikult ei oska Joala ennustust (asi, mida tehakse teadupärast kohvipaksu pealt) kui mingit kohutavat oomenit võtta ega Joalat ennast ilmatargaks pidada.
Mis puudutab Märtini isale "pealelendamist", siis ega talle püstolit meelekohale surutud. Temalt küsiti, tema vastas - aga oleks võinud ka vastamata jätta. Ajakirjaniku jaoks peaaegu ei olegi sellist asja nagu ebaeetiline küsimus, liiati siis veel tabloidlehe ajakirjaniku jaoks.
Aga noh, kuna ma olen ise ajakirjandusega seotud (küll mitte Õhtulehega
, siis ilmselt läheb minu seisukoht paljude omast lahku.
See õnnetus nüüd vaevalt seepärast juhtus, et Märtin puud ei näinud.
Nii et mina isiklikult ei oska Joala ennustust (asi, mida tehakse teadupärast kohvipaksu pealt) kui mingit kohutavat oomenit võtta ega Joalat ennast ilmatargaks pidada.
Mis puudutab Märtini isale "pealelendamist", siis ega talle püstolit meelekohale surutud. Temalt küsiti, tema vastas - aga oleks võinud ka vastamata jätta. Ajakirjaniku jaoks peaaegu ei olegi sellist asja nagu ebaeetiline küsimus, liiati siis veel tabloidlehe ajakirjaniku jaoks.
Aga noh, kuna ma olen ise ajakirjandusega seotud (küll mitte Õhtulehega

Mälestades Michael Parki