DTM-i ennustuse lõpp-punktiseis
Moderaatorid: Jaanus, Strike, mrali
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 0
- Kontakt:
DTM-i ennustuse lõpp-punktiseis
Küsimus siis suurele ringile,et kas jätkata eelmise aasta süsteemiga või seada sisse mõni muudatus? Ise esimese variandi poolt käsi.
Viimati muutis mrali, 23 Okt 2005, 15:41, muudetud 7 korda kokku.
Ma mõtsin et muudaks veits punktisüsteemi. Muidu oli 10,7,4,2,1,1,1,1. Nüüd võiks olla 10,8,6,5,4,3,2,1. Seda siis et nagu mitme kohaga mööda ennustaja mööda pani.
Muidugi punktisüsteem on väike asi ja seda võib vajadusel muuta ka.
Aga kas teha ka selline "spetsennustus", et ennustada hooajajärgset sõitjate punktiseisu?
Muidugi punktisüsteem on väike asi ja seda võib vajadusel muuta ka.

Aga kas teha ka selline "spetsennustus", et ennustada hooajajärgset sõitjate punktiseisu?
gaas on endiselt laiffi
-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
Etapi punktisüsteemi muutust võib kaaluda,ise aga mõtlesin just põhiasjade samaks jäämist (pakud etapi top8,aega ennustamiseks laupäevase kvali alguseni).
Aga,just enne avaetappi võib sellist "õunte lugemist" proovida.Ehk pakud top8 hooaja lõpuks (ma arvan,et lihtsalt lõppjärjestuse ilma punktideta) ja see läheks siis kirja ennustuse 12.etapina.Mida arvate??
Aga,just enne avaetappi võib sellist "õunte lugemist" proovida.Ehk pakud top8 hooaja lõpuks (ma arvan,et lihtsalt lõppjärjestuse ilma punktideta) ja see läheks siis kirja ennustuse 12.etapina.Mida arvate??
Ma arvan et sa mõtled sedasama mida minagi. Ega's minagi punkte ennustada ei plaaninud.mrali kirjutas:Aga,just enne avaetappi võib sellist "õunte lugemist" proovida.Ehk pakud top8 hooaja lõpuks (ma arvan,et lihtsalt lõppjärjestuse ilma punktideta) ja see läheks siis kirja ennustuse 12.etapina.Mida arvate??

gaas on endiselt laiffi
-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
See on Väga proo mõte.Erki kirjutas:Ma arvan et sa mõtled sedasama mida minagi. Ega's minagi punkte ennustada ei plaaninud.mrali kirjutas:Aga,just enne avaetappi võib sellist "õunte lugemist" proovida.Ehk pakud top8 hooaja lõpuks (ma arvan,et lihtsalt lõppjärjestuse ilma punktideta) ja see läheks siis kirja ennustuse 12.etapina.Mida arvate??
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Neid punkte võiks anda igale mängijale niipalju kui tema poolt valitud piloodid etapilt koguvad.
Näiteks kui arvad ära võitja, 5. koha ja 8. koha omaniku, saad punkte sama palju kui on MM arvestuses nende kohtade väärtus, ehk siis 10+4+1=15 punni.
Võrdsete punktide arvu korral olgu ees see, kel täpselt ära arvatud võitja, seejärel 2. koht jne.
Mis te arvate?
Näiteks kui arvad ära võitja, 5. koha ja 8. koha omaniku, saad punkte sama palju kui on MM arvestuses nende kohtade väärtus, ehk siis 10+4+1=15 punni.
Võrdsete punktide arvu korral olgu ees see, kel täpselt ära arvatud võitja, seejärel 2. koht jne.
Mis te arvate?

Aastal kaks tuhat kuuskümmend
saab teoks see, millest puudust tunti,
piloodid nr. 1 ja 2 taevastel radadel
viimaks üksteiselt mõõtu võtavad,
ja käia lasevad sellisel võitlusvaimul,
mida pole aegadest saati nähtud
Miks punnide saamine igal etapil on oluline?
Ega kiireima ringi või till kartulis'e ennustuseski ole see garanteeritud.
Ega kiireima ringi või till kartulis'e ennustuseski ole see garanteeritud.
Aastal kaks tuhat kuuskümmend
-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
Ma siiski arvan,et Erki süsteem töötas eelmine aasta päris hästi.See peaks vast ka selge olema,et pakud top8 ning ennustus läheb lukku koos laupäevase kvali algusega (tavaliselt kell 14 Eesti aja järgi).
Hockenheimi avaetapi teema teeks vast tuleva nädala hakul lahti,kuid see "õuntelt ennustamine"-kas või täna öösel või homme hommikul,kuid mis ajani selle puhul võiks see lahti olla?Avaetapi stardini või mõne muu tärminini??
Hockenheimi avaetapi teema teeks vast tuleva nädala hakul lahti,kuid see "õuntelt ennustamine"-kas või täna öösel või homme hommikul,kuid mis ajani selle puhul võiks see lahti olla?Avaetapi stardini või mõne muu tärminini??
Ma arvan, et mõlemad võiks samal ajal lukku panna. Ehk siis enne kvalifikatsiooni.mrali kirjutas:Hockenheimi avaetapi teema teeks vast tuleva nädala hakul lahti,kuid see "õuntelt ennustamine"-kas või täna öösel või homme hommikul,kuid mis ajani selle puhul võiks see lahti olla?Avaetapi stardini või mõne muu tärminini??
gaas on endiselt laiffi
-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
No siis teeks kohe hooaja lõppseisu ennustuse lahti.Aga kuidas seal punktid jääksid??Erki kirjutas:Ma arvan, et mõlemad võiks samal ajal lukku panna. Ehk siis enne kvalifikatsiooni.mrali kirjutas:Hockenheimi avaetapi teema teeks vast tuleva nädala hakul lahti,kuid see "õuntelt ennustamine"-kas või täna öösel või homme hommikul,kuid mis ajani selle puhul võiks see lahti olla?Avaetapi stardini või mõne muu tärminini??
Ning üks edit veel:eelmisel aastal sai võitja õigesti arvamise eest 15 punkti,kas see ka nüüd nii võiks jääda?
Jah, võitja äraarvamise eest saab ikka 15 punkti. Püüan lähipäevil ka miski tabelikese meisterdada kus siis nagu peaks punktid näha olema.mrali kirjutas:Erki kirjutas:mrali kirjutas:Ning üks edit veel:eelmisel aastal sai võitja õigesti arvamise eest 15 punkti,kas see ka nüüd nii võiks jääda?
gaas on endiselt laiffi
Lisan ka siia teema alla ennustuse tulemused peale Hockenheimi.
Hockenheim
Erkki on teinud väga SUPER tabeli.
Ennustus tulemused võiks hakata ilmuma siia teema alla, kui kõigile sobib?
Hockenheim
Erkki on teinud väga SUPER tabeli.
Ennustus tulemused võiks hakata ilmuma siia teema alla, kui kõigile sobib?
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P