no shakedown shakedown'iks, aga mulle teeb rõõmu, et paugeot on vähemalt esikolme seas ... loodame, et märtin ka hoo sisse saab
ja mitsu 5. ka rõõmustav minuarust
Beef kirjutas:Märtin pole kunagi eriliselt shakedownidel säranud minu arust
2003 Uus-Meremaal alustas seikdauni võiduga, lõpetas teadagi kuidas. Mingil rallil oli veel sama lugu. Bosse oli eelmine aasta shakedownide kunn, aga võitis vaid ühe ralli.
Ehk on ka infi, mitu korda keegi raja läbi sõitis?
Beef kirjutas:Märtin pole kunagi eriliselt shakedownidel säranud minu arust
2003 Uus-Meremaal alustas seikdauni võiduga, lõpetas teadagi kuidas. Mingil rallil oli veel sama lugu. Bosse oli eelmine aasta shakedownide kunn, aga võitis vaid ühe ralli.
Ehk on ka infi, mitu korda keegi raja läbi sõitis?
Ma siiski ei taha väga uskuda, et Grönholmi ja Markko vahe reaalselt 10s on. Oleks see miski 3s siis veel usuks. Küllap katsetati erinevaid seadistusi ja rehve, et homme juba igast asendist olla lahinguvalmiduses.
5 sekki kildi kohta ei saa olla kuidagi nende vahe, selline kiirusevahe oleks tulnud juba testidel kindlasti välja. Kuid samas tundub Pug olevat auto, millega raske harjuda, kui meenutada Burnsi kogemusi, kuid siiski loodan, et see oli vaid õnnetu juhus
Fulber kirjutas:rahu mehed!
kas mitte markko ise ei öelnud, et esimestelt rallidelt ei tasu nüüd midagi väga imelist oodata. laske mehel tiba kohaneda.
absoluutselt nõus, las kõigepealt hakkab esimene ralli pihta ja mõned rallid otsa ja siis midagi hakkab nägema.
Markko ju ise öelnud seda, et esimestel rallidel ei tasu temalt palju oodata, kuigi paberil võiks ta selle aasta Monte võitja olla. 2003- 4koht, 2004- 2 koht miks mitte siis võit. Anname ikka Markkole autoga harjuda ja nagu siin keegi tabavalt oli öelnud Burns ei harjunud terve aasta jooksul. Isiklikult arvan, et Montes teeb Markko hea sõidu ja Rootsis võitleb juba poodiumi ja miks mitte ka võidu eest.
Shakedown kaotus ei tähenda veel midagi. Me ei tea kas tegu oli erinevate rehvide katsetusega vms.
Homme algab õige ralli ja siis on näha kes sõidab kiirelt, kes mitte.
Piltidelt tundub, et testika teed olid vähemalt lumest puhtad.
>
0
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
WRN kirjutab, et alates sellest aastast tuleb shakedownil sõita samade rehvidega, mis on kasutusel ka võistlusel ja kuna rehvide arv on niigi piiratud, siis paljud hoidsid täna tagasi, et rehve homseks hoida.