Tehnilised mured
Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 0
- Kontakt:
Tehnilised mured
Tekkis mul uus arvuti, mille graafikakaardiga oli kaasas CMR4. Mureks on, et miskil hetkel mängu edenedes jääb pilt4-5 sekundiks kinni. Loomulikult on auto selle ajaga toredasti põõsas. Kas on kellelelgi ettekujutust, millest selline probleem võiks tekkida?
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Kontakt:
Kaart on Nvidia 6800GT 256 MB mäluga ja arvutil on mälu 1GBJälgija kirjutas:see võib olla väikese muutmälu tõttu nii, ehk siis vahemälu saab täis ja ei suuda nii ruttu pilti edasi kedrata.

Kas on veel miskeid variante?
Viimati muutis KuriUss, 14 Jaan 2005, 16:37, muudetud 1 kord kokku.
1 GB Mälu
Jah, eks see ikka RAM ole 
Ma arvan, et Sa pead kõik kõrvalised proged kinni lükkama, isegi viirusetõrje siis vb. Ja kui ikka saad, siis teed äkki spybotiga checki ära, äkki mingi spyware sees ja kui ikka ei saa, siis anna teada, ideid peaks olema võimalik veel tekitada

Ma arvan, et Sa pead kõik kõrvalised proged kinni lükkama, isegi viirusetõrje siis vb. Ja kui ikka saad, siis teed äkki spybotiga checki ära, äkki mingi spyware sees ja kui ikka ei saa, siis anna teada, ideid peaks olema võimalik veel tekitada

<Gener_AL> what was the name of that rally driver early nineties juhan kankernaun ... he was an awsome driver ...
www.liveforspeed.net
www.liveforspeed.net
-
Re: Tehnilised mured
Paar küsimust - kas jääb kinni pidevalt, iga mingi aja jooksul või juhtub vaid korra ning töötab siis korralikult edasi? kas alati sama koha peal, või tundub juhuslik? Sellise mäluhulga puhul ei usu, et selle puuduses võiks asi olla. Küll agavõib olla asi kõvaketta koormuses (nagu siin juba mainiti), seda kõige lihtsam kontrollida nii, et võimalikult palju kraami kinni panna (kindlasti igasugu FTP, veebiserverid, igasugused failitõmbajad(edonky, emule, kazaa, jne), antiviirus ja muu mis võiks suurt koormust kõvakeetale tekitada). Kui ka siis jama, ja selline hangumine on pidev (st. mingi kindla tsükkliga), siis võub näiteks mingi riistvara (nt. videokaardi) ülekuumenemisega tegemist olla.KuriUss kirjutas:Tekkis mul uus arvuti, mille graafikakaardiga oli kaasas CMR4. Mureks on, et miskil hetkel mängu edenedes jääb pilt4-5 sekundiks kinni. Loomulikult on auto selle ajaga toredasti põõsas. Kas on kellelelgi ettekujutust, millest selline probleem võiks tekkida?