Kas keegi jälgis OZ-i ka wrn-i vahendusel? Ehk siis küsimuse mõte selles, et kui sealne spliti, kommentaaride ja online uudiste tase on ikkagi teiste kanalite omadest parem, siis võiks ka sinna ennast ära regada ja toetada nende vahvat lehte. Kuid enne seda tahaks saada mingit objektiivset/subjektiivset arvamust.
Ma tõsiselt soovitan sul oodata 20. jaanuarini, mil tuleb turule uus ja ametlik tasuline teenus wrc+. See hakkab maksma ligi 40 naela/1000 krooni aastas, ent pakub iga ralli ajal action videoid, intervjuusid sõitjatega, incar videoid, virtual spectator, mingisugune ralliraadio moodi asi ning video klippide arhiiv, kust saab leida ka vanemaid videoid.
Rõhutan siin all, et tegu on täiesti uue teenusega ja wrc.com jätkab tasuta oma praegusel kujul!
ka sellisel juhul ei tahaks põrsast kotis osta vaid saada nö korraliku ülevaate sellest, kuda asi toimib. ehk lühidalt siis eht eestlaslikult lasta kellegil proovida ära ja kui on vinge, alles siis panna ka oma papp asjasse. ei ole küll ilus ega üllas mõtteviis, kuid selline see on
No minu meelest on see hind siiski viimase piiri peal. Üle tonni oleks ikka juba liig. Oleneb muidugi asja kvaliteedist, aga ma ei usu, et see nii hüper-super tuleb, et asi seda väärt oleks. Samas muidugi 40 naela ei ole jah kuigi palju kui asja nii vaadata.