Markko lahkub Fordist!

Maailma rallitippude käekäigust

Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki

Jaanus
Moderaator
Moderaator
Reactions: 0
Kontakt:

Markko lahkub Fordist!

Postitus Postitas Jaanus »

Markko teatas täna, et Austraalia oli tema jaoks viimane ralli Fordi tiimis.
Nagu siin juba väga palju spekuleeritud on, läheb Markko järgmine aasta ilmselt Peugeot' tiimi.

http://www.wrc.com/News.aspx?PO_ID=5421 ... lang=en_GB

"Retiring so early in any rally is always a big disappointment" he said in his post Telstra Rally Australia column in Autosport this week. "But to have that happen on what will be our last rally for Ford before we switch teams for next season was doubly so. I've spent the last three years with the Ford team and I'm sad about leaving."
mcwax

Postitus Postitas mcwax »

Mnjahhh... kõrval jälle uudis, et Provera suure suuga lubab järgmine aasta peugeotile nii tootjate kui individuaalse tiitli. Selleks vaja 2 head sõitjat - ilmselt siis Markko ikka Peugeotti läheb.
Kolin
Moderaator
Moderaator
Reactions: 14
Kontakt:

Postitus Postitas Kolin »

Seega jääb üle tipp teamidest veel Peugeot ja Subaru. Vaevalt Subaru boss hoiab Hirvoneni teamis kui tal on võimalus palgata Markko oma teami. Hirvonen võib jääda juhul kui Markko siirdub aastaks Peugeoti.
Aga äkki üllatatkse meid sellega, et Markko sõidab järgmine hooaeg ültse Škodas IRW!!!!!
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Frank
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7

Postitus Postitas Frank »

Kolin kirjutas:Aga äkki üllatatkse meid sellega, et Markko sõidab järgmine hooaeg ültse Škodas IRW!!!!!
Miks ka mitte! Paasonen näitas, et on võimalik kiirelt sõita sellega kruusal ja Schwarz, et asfaldil ning Markko on hea testija ja kui on hea testija siis tavaliselt auto areneb edasi ikka :wink:
"Come on, you can see more than that"
Sparco
Hooaja Kaval Ants
Hooaja Kaval Ants

Postitus Postitas Sparco »

Frank kirjutas:
Kolin kirjutas:Aga äkki üllatatkse meid sellega, et Markko sõidab järgmine hooaeg ültse Škodas IRW!!!!!
Miks ka mitte! Paasonen näitas, et on võimalik kiirelt sõita sellega kruusal ja Schwarz, et asfaldil ning Markko on hea testija ja kui on hea testija siis tavaliselt auto areneb edasi ikka :wink:
Mehed kurjad naljad teil :D see oleks umbes sama kui Loeb läheks Mitsusse ja Solberg Hyundaisse. Praeguse seisuga on ikka vaid 4 tipptiimi kuhu tasub minna..... :oops:
Unine
III järgu kommentaator
III järgu kommentaator

Postitus Postitas Unine »

Ega Markko lõpmatuseni mingi testija ja autoarendaja ka ei saa olla, Loeb, Duval ja Solberg juba selle ajaga arenevad liiga kaugele ja siis tuleb juba vanusepiir vastu (nagu praegu vaikselt juba hakkab Marcust kimbutama). Praegu on parim aeg maailmameistriks tulla ja tööriist selleks on Peuget. Kui just sinna ei saa siis aitab vast Subaru kah aastakese.
Beef
Diagnoos: rallisõltlane
Diagnoos: rallisõltlane

Postitus Postitas Beef »

Nagu ma asjdest aru saan ei tea Markko ka täpselt, kuhu ta läheb ja seni kauaks võiks ajakirjanikud ka asja rahule jätta. Sellised kontekstist välja kistud mõttekeste avaldamised hakkavad juba närvidele käima.
Loodame, et mees saab hea koha ja on ise ka seal juures asjadega rahul niiet järgmine aasta saab sõitmisele keskenduda, mitte mõtlema kaua auto koos püsib.
Frank
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7

Unine kirjutas:Ega Markko lõpmatuseni mingi testija ja autoarendaja ka ei saa olla, Loeb, Duval ja Solberg juba selle ajaga arenevad liiga kaugele ja siis tuleb juba vanusepiir vastu (nagu praegu vaikselt juba hakkab Marcust kimbutama). Praegu on parim aeg maailmameistriks tulla ja tööriist selleks on Peuget. Kui just sinna ei saa siis aitab vast Subaru kah aastakese.
Sa vist ei saanud pihta mida ma mõtlesin. Ta on auto arendajaks igal pool, olenemata kas ta on esipiloot või testisõitja.
Ja minul pole küll midagi selle vastu kui Markko peaks minema Skodasse :roll:

Kõik mida mina siin väidan, on kas kuskil mujal kuuldu põhjal kirjutatud, aga hetkel on see mul naljaga pooleks kuna ma ei tea kuhu ta läheb ning kõik mida mina ütlen ise tasu üldse tõsiselt võtta - just nende üleminekutega seoses, mis hetkel käivad.
Erki
Kiddo soon 5000!

Postitus Postitas Erki »

Sparco kirjutas:
Frank kirjutas:
Mehed kurjad naljad teil :D see oleks umbes sama kui Loeb läheks Mitsusse ja Solberg Hyundaisse. Praeguse seisuga on ikka vaid 4 tipptiimi kuhu tasub minna..... :oops:
Märtin minumeelest on ise öeld et kui Škodal on konkreetne tegevusplaan ja võimalused kõigeks olemas, miks mitte.
gaas on endiselt laiffi
Erki
Kiddo soon 5000!

Postitus Postitas Erki »

Unine kirjutas:Ega Markko lõpmatuseni mingi testija ja autoarendaja ka ei saa olla, Loeb, Duval ja Solberg juba selle ajaga arenevad liiga kaugele ja siis tuleb juba vanusepiir vastu (nagu praegu vaikselt juba hakkab Marcust kimbutama). Praegu on parim aeg maailmameistriks tulla ja tööriist selleks on Peuget. Kui just sinna ei saa siis aitab vast Subaru kah aastakese.
Kuhu Loebil ja Solbergil enam areneda on? Solberg maybe asfaldisõit aga pigem on probleemiks Pirelli kumm.
gaas on endiselt laiffi
Erkki
II järgu kommentaator
II järgu kommentaator

Postitus Postitas Erkki »

Erki kirjutas:
Sparco kirjutas:
Frank kirjutas: Miks ka mitte! Paasonen näitas, et on võimalik kiirelt sõita sellega kruusal ja Schwarz, et asfaldil ning Markko on hea testija ja kui on hea testija siis tavaliselt auto areneb edasi ikka :wink:
Märtin minumeelest on ise öeld et kui Škodal on konkreetne tegevusplaan ja võimalused kõigeks olemas, miks mitte.
Seda väitis mr Turner ühel suvelõpu-sügisealguse artiklis õhtulehele!
Kolin
Moderaator
Moderaator
Reactions: 14
Kontakt:

Postitus Postitas Kolin »

Erki kirjutas:
Kuhu Loebil ja Solbergil enam areneda on? Solberg maybe asfaldisõit aga pigem on probleemiks Pirelli kumm.
Kas Subaru team mitte ei pidanud Pirelli--t välja vahetama. Võin ka eksida. Peale Hispaania rallit oli selline jutt
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
trumm
I järgu kommentaator
I järgu kommentaator

Postitus Postitas trumm »

Minu mäletamist mööda läheb ka Subaru üle Michelinile ja Peugeot üle Pirellile. Mitshu ka äkki pidi Pirelliga järgmine hooaeg sõitma, aga võin rängalt eksida kaa.
Erki
Kiddo soon 5000!

Postitus Postitas Erki »

Kolin kirjutas:
Erki kirjutas:
Kas Subaru team mitte ei pidanud Pirelli--t välja vahetama. Võin ka eksida. Peale Hispaania rallit oli selline jutt
Nii see oli aga selle Pirelli jutuga viitasin ma tänavuaastastele asfaldirallidele.
gaas on endiselt laiffi
Unine
III järgu kommentaator
III järgu kommentaator

Postitus Postitas Unine »

Mul sõnastus vähe vale jah, ma mõtlesin rohkem seda kuidas ford markkol 2003 aasta ära rikkus - järgmisel aastal juhtuks sama Škodas või Mitsus sest need ple veel piisavalt kiired. Ja mis Solbergi ja Loebi puutub siis kogemusi tuleb neile ikka rohkem juurde kui Markkole, kes tee ääres vahel katkise mootori kõrval isub.
Frank
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7

Erkki kirjutas:Seda väitis mr Turner ühel suvelõpu-sügisealguse artiklis õhtulehele!
Ma mulle see SLÕL eriti ei meeldi kuna see on liiga kollane ning alati võib minna vastupidi
Erki
Kiddo soon 5000!

Postitus Postitas Erki »

Frank kirjutas:
Erkki kirjutas:Seda väitis mr Turner ühel suvelõpu-sügisealguse artiklis õhtulehele!
Ma mulle see SLÕL eriti ei meeldi kuna see on liiga kollane ning alati võib minna vastupidi
Aga kuidas siis muidu teada saada et keegi Rumeenia jalgpallur sai väravalöömisest seksuaalse rahulduse. :lol:
gaas on endiselt laiffi
Frank
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7

Erki kirjutas:
Frank kirjutas:
Aga kuidas siis muidu teada saada et keegi Rumeenia jalgpallur sai väravalöömisest seksuaalse rahulduse. :lol:
Mine ja küsi talt :wink:
tommi
I järgu kommentaator
I järgu kommentaator

Postitus Postitas tommi »

Erki kirjutas:
Frank kirjutas:
Ei saand rahulduse, egas valla tal es lää, ainult kõvas läits:D
Erki
Kiddo soon 5000!

Postitus Postitas Erki »

tommi kirjutas:
Erki kirjutas:
Frank kirjutas: Ma mulle see SLÕL eriti ei meeldi kuna see on liiga kollane ning alati võib minna vastupidi
Ei saand rahulduse, egas valla tal es lää, ainult kõvas läits:D
Aa, ma sain aru kohe et touchdown või kuidas need ameeriklased ütlevad pesapallis/jalgpallis. :P
gaas on endiselt laiffi
Vasta