Päev algas eriti mõnusalt - kohe esimesel katsel -
Special stage commentary SS 10:
NOTES: Marcus Grönholm (Peugeot) went off the road 3 km from the start of the stage and retired - Crew OK
Karamjit Singh (Proton) stopped in the stage
See on nüüd küll midagi erilist,mis seekord toimub. Jäänud on veel Loeb,Rovanperä ja paar poisikest.Warmbold juba viies.Kolm N-i juba punktikohal.
FIA ja tiimide vägikaikavedu on viinud selleni et pole tiime ega sõitjaid. Nüüd tõmbavad vist küll sponsorid ka uttu. Mosley ja Shekta peaksid ikka tõsiseid järeldusi tegema ja harakirile mõtlema.
Nüüd on siis seis tõesti selline, et igast meeskonnast on üks sõitja siiani rajal. Kui paar katkestajat veel tuleb, võib Warmbold juba poodiumile mõelda. WRC-s on seis hetkel ikka väga nadi.
Praeguse seisuga siis katkestanud kolm meeskonna esisõitjat pluss veel üks rallilegend (ka jagatud esisõitja). Nagu näha on publiku huvi laes. Ma ei oskagi nagu midagi öelda. Väga hästi on muutused wrc`le mõjunud.
Loodan, et Rovanperä sõit kuskil metsas katkise käigukastirisu otsas ei lõppe, viimane aeg oleks tal ka mõni hea tulemus saada.
Kui nii jätkub siiis ei tundugi Hirvoneni võit enam nii utoopiline.
Beef kirjutas:Praeguse seisuga siis katkestanud kolm meeskonna esisõitjat pluss veel üks rallilegend (ka jagatud esisõitja). Nagu näha on publiku huvi laes. Ma ei oskagi nagu midagi öelda. Väga hästi on muutused wrc`le mõjunud.
Loodan, et Rovanperä sõit kuskil metsas katkise käigukastirisu otsas ei lõppe, viimane aeg oleks tal ka mõni hea tulemus saada.
Kui nii jätkub siiis ei tundugi Hirvoneni võit enam nii utoopiline.
Paistab nii minevat, et Loeb saab hooaja 6-da võidu ja kordab seega Aurioli rekordit. Elu ju näidanud, et selle mehega juhtub väääga harva midagi sellist, mis ta rajaäärde jätaks!
See on ikka täielikult müstika,kuidas õnn ühte meest soosib.Kuigi ralli pole veel lõpenud siis sisetunne ütleb siiski, et loeb jälle esimene.
Dääm,ma ei taha järgmise hooaja peale mõeldagi.Sest karta on ,et ka siis läheb Loebil hästi.See tähendab et ta tuleb järgmine aasta teisele kohale Markko järel.No kuidas ikka võib ühel mehel nii palju vedada........
eix kirjutas:See on ikka täielikult müstika,kuidas õnn ühte meest soosib.Kuigi ralli pole veel lõpenud siis sisetunne ütleb siiski, et loeb jälle esimene.
Dääm,ma ei taha järgmise hooaja peale mõeldagi.Sest karta on ,et ka siis läheb Loebil hästi.See tähendab et ta tuleb järgmine aasta teisele kohale Markko järel.No kuidas ikka võib ühel mehel nii palju vedada........
ja et sellest tohutust õnnest veel vähe oleks: tal ju kõige kindlam käsi ka wrc-s!!
Kas keegi oskab öelda kas homme Märtin sõidab või mitte. Ma siin mõtlesin, et hooaeg kenasti lõpetada, siis nad ikka võiksid üheks päevaks selle fordi tööle tõmmata.
Ma arvan, et selleks üheks päevaks pole enam mõtet autot kurjaks ajada. Aga mootor oli ikka väga kõvasti kannatada saanud.
Hooaja viimasel rallil on ikka mega menu jälgijate hulgas.IRW:)
>
0
Man and machine against mother nature!!! "I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Delfi kirjutas:Austraalia ralli sündmused võtsid täna hommikul ootamatu pöörde, kui Sebastien Loebi ees juhtinud neljapäeva ja reede kiireim mees Marcus Grönholm sõiduvea tõttu katkestas. Austraalia teedele on nüüdseks jäänud võidu sõitma vaid viis WRC autot, neist punktidele konkureerima neli.
eix kirjutas:See on ikka täielikult müstika,kuidas õnn ühte meest soosib.Kuigi ralli pole veel lõpenud siis sisetunne ütleb siiski, et loeb jälle esimene.
ja et sellest tohutust õnnest veel vähe oleks: tal ju kõige kindlam käsi ka wrc-s!!
Kui auto on niivõrd hea ja ilma riske võtmata oled teistest kiirem, siis milleks riskida.