Eesti rallid rallybase andmebaasis
Moderaatorid: KAIKUL, Sparco, Jaanus
-
- Moderaator
- Reactions: 0
- Kontakt:
Eesti rallid rallybase andmebaasis
Eesti rallihooaja 2003 rallide top 15 ja tähtsamad katkestajad on nüüd lisatud maailmakuulsasse rallybase andmebaasi. Edaspidi hakkavad sinna ilmuma jooksvalt ka kõikide tänavuste Eesti rallide tulemused. Kui keegi leiab mõne vea või soovib teha mõne ettepaneku seoses selle projektiga, siis palun postitage see siia foorumisse, võib saata mulle emaili xaus@hot.ee või saata email otse rallybase omanikule, Tjeerd van der Zee'le tjeerd@rallybase.nl kuid siis juba inglise keeles.
http://www.rallybase.nl/index.php?type= ... id=est2003
http://www.rallybase.nl/index.php?type= ... id=est2003
Viimati muutis Jaanus, 31 Jaan 2005, 14:33, muudetud 1 kord kokku.
-
- Moderaator
- Kontakt:
Abi oleks tarvis küll, kuna juba 02 tulemustega jäin hätta. Valge Daami ralli 2002 tulemusi ei leidnudki enam internetistkihutaja kirjutas: Igatahes on tehtud väga tänuväärt tööd. Peaks hakkama lisama ka vanemaid ralli tulemusi. Ise nõus aitama......

Plaanis on tasapisi ka vanemaid tulemusi lisada rallybase andmebaasi kuid nagu näha internetist suurt midagi ei leia, seega kui kellelgi on paberkandjal Eesti rallide tulemusi mis pärinevad möödunud sajandist ja viitsib need kuidagi elektrooniliseks teha, siis oleksin väga tänulik.
-
- Moderaator
- Kontakt:
Sellest oleks suur abi. Kogu idee ongi selles, et kuna neid tulemusi pole enam online, siis oleks huvitav neid uutel rallifännidel sirvida ja rallybase keskkond võimaldab tulemusi sirvida väga lihtsalt.kihutaja kirjutas:Mul peaks paberkandjal olema kolme viimase aasta pea kõikide autorallide resultaadid.... pean natuke otsima. Tutavate käest saaks ka vanemaid protokolle....
Olen paljundanud endale ajakirjadest 95-96-97 aasta rallide ülevaateid ja tulemusi.. Need võin vajadusel ka sisse toksida.....
-
Kui need ikka pikad on, siis ehk oleks mõttekam üritada teksti-tuvastusega skännimist - võin selles osas abiks olla.kihutaja kirjutas:Mul peaks paberkandjal olema kolme viimase aasta pea kõikide autorallide resultaadid.... pean natuke otsima. Tutavate käest saaks ka vanemaid protokolle....
Olen paljundanud endale ajakirjadest 95-96-97 aasta rallide ülevaateid ja tulemusi.. Need võin vajadusel ka sisse toksida.....