Jean Todt pidavat tulema ju. No tema puhul küll radikaalseid muudatusi ei tule. Kui Schumi Ja Barrichello USA's võidu peale "võitlesid" siis oleks Todt ju äärepealt püksi teinud
Samas on Todt olnud ju ka WRC tiimipealik ja peaks peale vormeli ka seda maailma tundma. Ise ta küll on väitnud, et seda FIA juhtimist enda õlgadele ei taha.
Raha paneb aga alati asja paika!
Priima uudis. Vaevalt Mosleyst enam keegi hullem tulla saab. Mosley oli see mees kes võttis oma misiooniks ralli hävitada alates 2005. aastast. Sellest hullem oleks ainult WRC-sarja täielik sulgemine, mis iseenesest pole enam palju hullem kui superally idee.
No ma ei saa aru kust inimesed võtavad, et onkel Max need ideed ise välja on ladunud? Või olen ma maa all olnud vahepeal?
Aga loodaks, et asjad hakkavad nüüd paremas suunas liikuma ikka!
FIA vajab reforme! Valigu mõni remoformikas sinna ette otsa
No ntx skandaal seoses 1989.aasta Jaapani etapiga,kus FIA määras Sennale kuuekuuse tingimisi võistluskeelu ning JMB otsesõnu süüdistas Sennat ohtlikus sõidus...
Erki kirjutas:Kuidas seda mõista et Balestra oli Senna "sõber"?
Erki kirjutas:Kes oli FIA president enne Mosley't?
Jean-Marie Balestre. Mosley valiti,kui mälu ei peta, miski 1991-92. Vana prantslane astus kõrvale ja Mosley valiti päris suure häälteenamusega.
Oli algul mõnus ja viisakas mees ja muuhulgas kiitis ka meid eestlasi, et saime ALMAVÜ-st ja kindralitest end nutiga lahti haakida
Saksa keele oskajaile üks kommentaar Mosley tagasiastumise põhjustest ning võimalustest tulevikuks. Arvatakse,et mitte ainutl F1 sisene kulissidetagune võitlus autotootjate ja FIA vahel,vaid ka segadused WRC reeglimuudatuste ümber ning sellega kaasnev mitte just kõige soodsam kriitika viisidki Mosley sellisele otsusele.
Järglastena spekuleeritakse Monaco autoklubi presidendi Michel Boeri ja Saksamaa autoklubi ADAC spordijuhi Hermann Tomczyki (DTM-i piloodi isa) nimedega,kusjuures Tomczyk saab kriitikat "kommertsliku DTM-i eelistamise traditsioonidega sarjade nagu Saksa ralli MV ees" tõttu.Autor kaldub eelistama Boerid,kes on seni edukalt majandanud nii F1 etappi kui ka Monte Carlo rallit.Boeri nimi käidi välja "Motorsport Aktuellis",väidetavalt olla paljud selle väljaande spekulatsioonid aja jooksul ka teostunud.