http://rsracing.ee/phpbb/viewtopic.php?t=132
Vot selline värk

Moderaatorid: KAIKUL, Sparco, Jaanus
Momendil, poel ma leidnud veel kusakilt tehnilisi tingimusikumm kirjutas: E-s sõita veel ei taha ei oska siis võimalus II liigas harjutada, enne, kui E-sse minna (või A või N)
Võta sa kinni...Erki kirjutas:Arvestades et asi peaks tulema algajatele siis kas Sõpruse auk oleks sobiv variant?
ehheee lugupeetavad... - ei sõida need praegused rahvarallurid ja tulevased ECO liigalased nüüd nii aeglaselt ka ja kiivri all on neil enamikul ikka hallollust, mitte tühjus:PErki kirjutas:Arvestades et asi peaks tulema algajatele siis kas Sõpruse auk oleks sobiv variant?
hmmm... ka üks nullautodest tegi mitmelgi katsel "liigikaaslastele" tuule alla - ja Remmak tõestas ennast piisavalt juba mullusel paide rallil ja talverallil - tlns ralli oli lihtsalt asjade loomulik käiktarvvi kirjutas:Lamba väide just kõige õigem ei ole.. oleneb mis näidet sa sealt Tallinna rallist küll vaatad.Aga kui mõtled Remmakut,siis ta pole enam päris praegune rahvarallur ja kindlasti mitte tulevane ECO-liigalane.
See on ju nii Viru kui Skoda ralli juhendis. Ja on loogiline ka - praeguseks on minu teada 5-6 autot soovi avaldanud ja alustanud vajalike paberite hankimist. Mis mõtet on sellist arvu klassidesse jagada?VWman kirjutas:Kus Sa seda võtad? Oled mingit ametliku paberit näinud kusagil?veteran kirjutas:Sel aastal ainult üks klass,kõik koos.hunt kirjutas:mis klassid ECO`s on?...noore,naised,2wd?
See, et midagi kirjutatakse mingi ralli juhendis, jumal temaga las kirjutavad.See on ju nii Viru kui Skoda ralli juhendis.
Ega juhendi kirjutajad jah tehnilisi tingimusi välja mõtle.VWman kirjutas:See, et midagi kirjutatakse mingi ralli juhendis, jumal temaga las kirjutavad.See on ju nii Viru kui Skoda ralli juhendis.
Kõige pealt peaks üks teatud organisatsoon välja andma korralikud tehnilised tingimused ja võistluste(sarja,liiga) üldjuhendi sellele klassile.
Tänase päeva seisuga, ei ole minu silmad neid veel näinud.