Montoya: Schumacher ei ole mingi kangelane

maailma populaarseim mootorispordiala

Moderaatorid: Jaanus, Erki, RudiTurbo, mrali, nimh, Frank

Vasta
Erki
Kiddo soon 5000!
Reactions: 0

Montoya: Schumacher ei ole mingi kangelane

Postitus Postitas Erki »

Juan-Pablo Montoya Michael Schumacheri vastu – selline on sel aastal ilmselt duell maailmameistri tiitli pärast. Seejuures on kolumbialane väga motiveeritud ning intervjuus Saksa ajalehele `Welt` saatis ta tugevaid kriitikanooli kuuekordse maailmameistri aadressil ning lubas rünnakut maailmameistri tiitlile: „Me ei ole sugugi nii kehvad, kui meist mulje üritatakse jätta. Juba pühapäeval võime üllatuse valmistada.“

Kui tema käest küsiti, kas ta sooviks Williamsis sellist kaasarääkimist tehnilistes küsimustes nagu seda on Michael Schumacheril Ferraris, vastas 28-aastane kolumbialane järgmist: „Kui ma ei teeks korralikult oma mehaanikutega koostööd, siis ma ei oleks parem kui mu meeskonnakaaslane Ralf. Vaadake fakte. Mina olen pool sekundit kiirem kui Ralf, Michael on ainult ühe kümnendiku Rubensist kiirem.“

Paljude ekspertide arvamust, et Ferrari on ainult Michaeli tõttu nii kiire, tulevane McLareni piloot ei jaga: „Michaelil on suurepärane auto ja suurepärased rehvid. See teeb tema jaoks asja lihtsaks. Ta on hea, kuid mitte mingi kangelane, nagu meedia üritab temast muljet jätta. Ferrarit ei ole võimalik võita, Michaelit aga küll. Vaadake ainult, kui lähedal Rubens temale on.“

Montoya arvates ei ole Michael Schumacher ka andekas piloot suurepärase tehnilise taibuga: „Ma olen juba tihti boksides kuulnud, et Michael pidi kopeerima Rubensi seadistuse. Ma ütlen, et Rubens teeb paremat tööd kui Michael.“

Ka oma meeskonnakaaslast Ralf Schumacherit Montoya ei karda, kuigi esimene ähvardas teda Malaisias veel rajalt välja rammida: „Ja kuidas ma kardan ... . Mulle meeldivad sellised ähvardused, me kütame üksteist nii üles. Võidusõit ei ole nõrgukestele ja kui Ralf tahab mul möödumised raskeks teha, siis seda huvitavam mulle. Kuid ärge uskuge, et see mind eemale hirmutab.“

No ma olen küll kuulnud et Schumi hea masina seadistaja....
See selleks aga mul on hea meel et on vähemalt üks sõitja kes julgeb ka midagi välja öelda :roll: Tõsiselt kahju et Irvine ega Villeneuve enam kuskil sõna ei võta :cry:
gaas on endiselt laiffi
RudiTurbo
F1 ekspert

Postitus Postitas RudiTurbo »

See vend mõtleb endast liiga palju.
<Gener_AL> what was the name of that rally driver early nineties juhan kankernaun ... he was an awsome driver ...
www.liveforspeed.net
Strike
Moderaator
Moderaator
Reactions: 3

Postitus Postitas Strike »

Jutt tegelikul täitsa õige. See setingute jama on v-b jura a ülejäänus on tõetera sees. Ei ole see Schumi ime inimene, et sõidab teistel eest ära pikalt vaid Ferrari on lihtsalt teistest masendavalt üle. + kindlasti on mingi mõju selles ka Schumi kogemustel, kuid mitte meeletu mõju.
Proud supporter of Angry Duck

Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
mcwax

Postitus Postitas mcwax »

No Ferrari Ferrariks, aga maailma meistriks tulevad vaid väga-andekad sõitjad, ning kõik kes väidavad vastupidist (Montoya antud juhul) on lihtsalt kibestunud.
Lisaks, mis kümnendikest see Montoya rääkis? Mõlemad sõidud on sel aastal lõppenud ju Shcumacheri olulise eduga Barichello ees (seda lõputsirkust Austraalias ei saa ju ometigi Barichello ülikiire sõidu arvele kanda). See kui tiimikaaslane suuda kvalifikatsioonis sõita 0,1 sekundi sisse ei loe sõidus midagi, sõidus on oluline see, et stabiilselt suudaks sõita nö. piiri-peal aegu, ning minule on jäänudmulje, et selles osas on Schumi kõigist teistest üle - see ka põhjus, miks tulevad koguaeg võudud (loomulikult põhjus ka vägaheas masinas).
Kuigi Montoya sõitjana mulle meeldib, võiks ka tema teha rooliga veidi rohkem, ning suuga veidi vähem.
Erki
Kiddo soon 5000!

Postitus Postitas Erki »

mcwax kirjutas:Kuigi Montoya sõitjana mulle meeldib, võiks ka tema teha rooliga veidi rohkem, ning suuga veidi vähem.
Mina mõtlen vastupidi aga see selleks :twisted: :)
gaas on endiselt laiffi
mrali
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Kontakt:

Postitus Postitas mrali »

Montoya hakkab mulle väheke juba Coulthardi meenutama.
RudiTurbo
F1 ekspert

Postitus Postitas RudiTurbo »

On jah Coulthardi moodi vend, aga natuke tegijam vb :p
<Gener_AL> what was the name of that rally driver early nineties juhan kankernaun ... he was an awsome driver ...
www.liveforspeed.net
Frank
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7

Postitus Postitas Frank »

Tead, ongi Coulthard.
Alustas Williamsis, läheb McLarenisse ja lõpetab seal oma karjääri :D
"Come on, you can see more than that"
Fulber
Hooaja Rallivõlur
Hooaja Rallivõlur
Kontakt:

Postitus Postitas Fulber »

Way to go Montoya! Do it and you are the GOD!
Erki
Kiddo soon 5000!

Postitus Postitas Erki »

Ma ei tea kas ma olen pime või mis aga mina küll ei näinud selles ütluses Coulthardile iseloomulikku "see aasta tuleb minu aasta". Ta ju niivõrd ei tõstnud end üles kuivõrd ütles et Schumi pole imeinimene.
Tegelt Montoya hakkab mulle järjest ohkem meeldima :twisted:
gaas on endiselt laiffi
Vasta