Mis Te arvate sellest intervjuust?
Mis Te arvate sellest intervjuust?
http://www.postimees.ee/220204/esileht/sport/127185.php
Minu arvates on mõned Markko vastused siin kohati suhteliselt üleolevad ja ülbed.Või mulle ainult tundub nii...kuidagi natukene jõhkralt paneb...
Minu arvates on mõned Markko vastused siin kohati suhteliselt üleolevad ja ülbed.Või mulle ainult tundub nii...kuidagi natukene jõhkralt paneb...
selline ülbe stiil on murettekitav... poleks ka esimene... kuidas ta küll loodab oma populaarsust sedasi säilitada? Mul on tunne nagu oleks Markkol vaja pressiga suhtlemise kursust.
Aastal kaks tuhat kuuskümmend
saab teoks see, millest puudust tunti,
piloodid nr. 1 ja 2 taevastel radadel
viimaks üksteiselt mõõtu võtavad,
ja käia lasevad sellisel võitlusvaimul,
mida pole aegadest saati nähtud
saab teoks see, millest puudust tunti,
piloodid nr. 1 ja 2 taevastel radadel
viimaks üksteiselt mõõtu võtavad,
ja käia lasevad sellisel võitlusvaimul,
mida pole aegadest saati nähtud
Suhteliselt mõtetu artikkel on kirjutatud. Aga Markko poolt mingit ülbust vms. ei märka. Need küsimuste vastused, mis puudutasid elukohta Monacos jne.. väga õieti vastatud. Markko eraelu pole teiste asi.
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
-
- Moderaator
- Reactions: 0
- Kontakt:
Minu meelest jätab selline intervjuu Postimehest kollase ajalehe mulje.
Üldse võiks Härra Uljas järgmine kord veel vaimukaid küsimusi välja mõelda Markkole, näiteks:
Kas te joote kohvi seepärast, et reisite nii palju?
Kuidas jaguneb te aeg hommikul kohvitassi ja ajalehe lugemise vahel?
Kas joote hommikul kohvi kruusist või tassist?
Üldse võiks Härra Uljas järgmine kord veel vaimukaid küsimusi välja mõelda Markkole, näiteks:
Kas te joote kohvi seepärast, et reisite nii palju?
Kuidas jaguneb te aeg hommikul kohvitassi ja ajalehe lugemise vahel?
Kas joote hommikul kohvi kruusist või tassist?
-
- V järgu kommentaator
- Reactions: 0
No veidi see ju muret tekitab.Aga ega ma eriti ei usu, et Markko nüüd tähtsaks kätte on läinud.See oli lihtsalt saamatu ajakirjanik kes ei jaga seda valdkonda ja sealt need lollid küsimused.Olen nõus tarvvi-ga, Postimees ei jaga seda ralliteemat üldse, sellised nimedega mööda panekud teevad ikka margi täis.
Postimees on pidevalt üritanud Markkost midagi halba kirjutada vms.
Näiteks ka see kurikuulus lubade värk, et kuidas ta ikkagi saab võistelda ilma lubadeta jne.. Selle teema ju algatas ka Postimees. Kui ma õieti mäletan saadeti faxiga FIA se järelpärimine, et kas on lubade olemasolu kontrollitud rallil jne... Loodan, et selliseid artikleid ei peaks kunagi enam eesti ajalehtedest lugema.
GO MARKKO GO!!!
Näiteks ka see kurikuulus lubade värk, et kuidas ta ikkagi saab võistelda ilma lubadeta jne.. Selle teema ju algatas ka Postimees. Kui ma õieti mäletan saadeti faxiga FIA se järelpärimine, et kas on lubade olemasolu kontrollitud rallil jne... Loodan, et selliseid artikleid ei peaks kunagi enam eesti ajalehtedest lugema.
GO MARKKO GO!!!
Proud supporter of Angry Duck
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
Aga selles nii kindel kah olla ei saaalex kirjutas:Eks iga ajakirjanik üritab oma tööd teha nagu oskab, kui ei tule paremini välja, siis ei tule... aga Märtini vastused on suht ennast täis küll, vaevale et keegi need välja mõtles ja lehte pani.

Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi