Kas tead vastust?
Re: Kas tead vastust?
Minu arvates baltha Thorszeliuste variant oli ka reaalselt nagu õige
Aga see selleks, sünnipäevade jätk:
Rallisõitja, kes oleks täna saanud 63-aastaseks?

Aga see selleks, sünnipäevade jätk:
Rallisõitja, kes oleks täna saanud 63-aastaseks?
“If everything seems under control, you're not going fast enough.”
― Mario Andretti
― Mario Andretti
Õige, küsi uus 

“If everything seems under control, you're not going fast enough.”
― Mario Andretti
― Mario Andretti
Aastate eest detsembris mõrvati koduteel olles üks Eesti autosportlane. Kes ja mis aastal? 

Juhtus see sündmus 90-ndate alguses ja tegemist oli ühe edukaima Eesti autosportlasega.
Minu teada härra Talvar lahkus meie seast 90-ndate keskel aprillis raske haiguse tõttu
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 2
internet ei aita eriti,siin on kasutajate ummi ja matu abi vaja
TÄNAK MAAILMAMEISTRIKS
Nu palju neid edukaid autosportlasi 60-ndatel ikka oli?
Kui otsida kes neist 90-ndatel aastal surnud siis eriti kedagi alles ei jäägi (kuu ka veel teada ju)
Aga jah ma ise ka netist ei leidnud selle kodaniku surma põhjust (abiks oli üks raamat)
Kui otsida kes neist 90-ndatel aastal surnud siis eriti kedagi alles ei jäägi (kuu ka veel teada ju)
Aga jah ma ise ka netist ei leidnud selle kodaniku surma põhjust (abiks oli üks raamat)
-
- I järgu kommentaator
- Reactions: 0
Tallinna Hipodroomil peeti maha vägagi kuulsad jäärajasõidud, tuntuim neist Hans Rüütli karikavõsitlused. ERF-Mobile korraldas alates 1985 "Tähtede Sõit" nimelist võistlust.
1985 olid spetsiaalautode kõrval esindatud ka standardklassi masinad, millel kiireim oli Ivar Peedu, teine Aare Klooren. Kes oli see rallidel väga tuntud kaardilugeja, kes tuli poodiumi alumisele astmele?
1985 olid spetsiaalautode kõrval esindatud ka standardklassi masinad, millel kiireim oli Ivar Peedu, teine Aare Klooren. Kes oli see rallidel väga tuntud kaardilugeja, kes tuli poodiumi alumisele astmele?
-
- I järgu kommentaator
- Reactions: 0
Täpselt nii.
Kui ma ei eksi, siis tema roolimehest vennas Hardi Mets keeras oma auto samal üritusel katusele.
Pane aga uus!
Kui ma ei eksi, siis tema roolimehest vennas Hardi Mets keeras oma auto samal üritusel katusele.
Pane aga uus!