Ma vaatasin ka seda saadet aga Mäkineni tekst jäi vist vahele sest tema hädaldamist ma ei kuulnudaix kirjutas:Eilset saadet vaadates kanal 2-est jäi mulje, et Markko on ainus sõitja, kes tunnistab oma viga. Ülejäänud eriti Mäkinen leiavad alati, et viga on ikka seadistuses ja ei leia seda viga üles.
Korsika III päev
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
-
Kolin
- Moderaator

- Reactions: 41
- Kontakt:
Re: aix
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
-
aix
- Rallifoorum 24/7

- Reactions: 0
- Kontakt:
aix
Ja kas teile ei tundu, et see õnnelik mees on alati Solberg.Kolin kirjutas:Tundub nii, et Solberg saab tänu Loebi ja Markko ebaõnnele oma esimese asfaldi etappivõidu. Aga selline see ralli juba on, et ühel veab ja teisel mitte
mm see lause meeldis mulle enim: et kui rallil juba 2 viga teed, nii ei saagi rallit võita, ja tunnistas et pingutas üle. Mees räägib nii kuidas oli. Väga hea mm, tekib veel rohkem austust selle mehe vastu.Kolin kirjutas:Ma vaatasin ka seda saadet aga Mäkineni tekst jäi vist vahele sest tema hädaldamist ma ei kuulnudaix kirjutas:Eilset saadet vaadates kanal 2-est jäi mulje, et Markko on ainus sõitja, kes tunnistab oma viga. Ülejäänud eriti Mäkinen leiavad alati, et viga on ikka seadistuses ja ei leia seda viga üles.
-
aix
- Rallifoorum 24/7

- Kontakt:
Ma pidasin simas eelkõige üldist hädaldamist, mitte konkreetselt eilset saadet. Lihtsalt eilset saadet vaadates hakkas tunduma, et kui markko teeb vea siis ta seda ka tunnistab, mida teised paraku ei tee.Kolin kirjutas:Ma vaatasin ka seda saadet aga Mäkineni tekst jäi vist vahele sest tema hädaldamist ma ei kuulnudaix kirjutas:Eilset saadet vaadates kanal 2-est jäi mulje, et Markko on ainus sõitja, kes tunnistab oma viga. Ülejäänud eriti Mäkinen leiavad alati, et viga on ikka seadistuses ja ei leia seda viga üles.
-
Kolin
- Moderaator

- Kontakt:
Kuidagi nii on kujunenud jah, et Solberg võtab kõrgema koha just tänu teiste ebaõnneleaix kirjutas:Ja kas teile ei tundu, et see õnnelik mees on alati Solberg.Kolin kirjutas:Tundub nii, et Solberg saab tänu Loebi ja Markko ebaõnnele oma esimese asfaldi etappivõidu. Aga selline see ralli juba on, et ühel veab ja teisel mitte
nii vist nyyd ka öelda ei saa, peapõhjus on siiski vihm ja pirelli kombinatsioonKolin kirjutas:Kuidagi nii on kujunenud jah, et Solberg võtab kõrgema koha just tänu teiste ebaõnneleaix kirjutas:Ja kas teile ei tundu, et see õnnelik mees on alati Solberg.Kolin kirjutas:Tundub nii, et Solberg saab tänu Loebi ja Markko ebaõnnele oma esimese asfaldi etappivõidu. Aga selline see ralli juba on, et ühel veab ja teisel mitte
-
Jaanus
- Moderaator

- Kontakt:
Seda küll, aga ega see Solbu viga ei ole, et teised välja langevad. Lisaks õnnele on vaja ka ise kiire olla ja norralane on kiire.Kolin kirjutas: Kuidagi nii on kujunenud jah, et Solberg võtab kõrgema koha just tänu teiste ebaõnnele
-
aix
- Rallifoorum 24/7

- Kontakt:
Aamen!!!xaus kirjutas:Seda küll, aga ega see Solbu viga ei ole, et teised välja langevad. Lisaks õnnele on vaja ka ise kiire olla ja norralane on kiire.Kolin kirjutas: Kuidagi nii on kujunenud jah, et Solberg võtab kõrgema koha just tänu teiste ebaõnnele
-
Kolin
- Moderaator

- Kontakt:
Selles on sul õigus Solberg on kiire sõitjaxaus kirjutas:Seda küll, aga ega see Solbu viga ei ole, et teised välja langevad. Lisaks õnnele on vaja ka ise kiire olla ja norralane on kiire.Kolin kirjutas: Kuidagi nii on kujunenud jah, et Solberg võtab kõrgema koha just tänu teiste ebaõnnele
-
aix
- Rallifoorum 24/7

- Kontakt:
aix
Nii, mina lähen teen nüüd natuke sporti ja naasen kui võistlus on läbi.
Loodetavasti juhtub kahe viimase katsega mingi ime(paduvihm, Markko vihmakummiga, teised slikiga) ja tuleb punkt kirja.
Oh.. ilus unistus. Aga unistada võib tasuta.
Loodetavasti juhtub kahe viimase katsega mingi ime(paduvihm, Markko vihmakummiga, teised slikiga) ja tuleb punkt kirja.
Oh.. ilus unistus. Aga unistada võib tasuta.