aix kirjutas:Eilset saadet vaadates kanal 2-est jäi mulje, et Markko on ainus sõitja, kes tunnistab oma viga. Ülejäänud eriti Mäkinen leiavad alati, et viga on ikka seadistuses ja ei leia seda viga üles.
Ma vaatasin ka seda saadet aga Mäkineni tekst jäi vist vahele sest tema hädaldamist ma ei kuulnud
>
0
Man and machine against mother nature!!! "I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Kolin kirjutas:Tundub nii, et Solberg saab tänu Loebi ja Markko ebaõnnele oma esimese asfaldi etappivõidu. Aga selline see ralli juba on, et ühel veab ja teisel mitte
Ja kas teile ei tundu, et see õnnelik mees on alati Solberg.
aix kirjutas:Eilset saadet vaadates kanal 2-est jäi mulje, et Markko on ainus sõitja, kes tunnistab oma viga. Ülejäänud eriti Mäkinen leiavad alati, et viga on ikka seadistuses ja ei leia seda viga üles.
Ma vaatasin ka seda saadet aga Mäkineni tekst jäi vist vahele sest tema hädaldamist ma ei kuulnud
mm see lause meeldis mulle enim: et kui rallil juba 2 viga teed, nii ei saagi rallit võita, ja tunnistas et pingutas üle. Mees räägib nii kuidas oli. Väga hea mm, tekib veel rohkem austust selle mehe vastu.
Ma pidasin simas eelkõige üldist hädaldamist, mitte konkreetselt eilset saadet. Lihtsalt eilset saadet vaadates hakkas tunduma, et kui markko teeb vea siis ta seda ka tunnistab, mida teised paraku ei tee.
Kolin kirjutas:Tundub nii, et Solberg saab tänu Loebi ja Markko ebaõnnele oma esimese asfaldi etappivõidu. Aga selline see ralli juba on, et ühel veab ja teisel mitte
Kuidagi nii on kujunenud jah, et Solberg võtab kõrgema koha just tänu teiste ebaõnnele
>
0
Man and machine against mother nature!!! "I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Kuidagi nii on kujunenud jah, et Solberg võtab kõrgema koha just tänu teiste ebaõnnele
nii vist nyyd ka öelda ei saa, peapõhjus on siiski vihm ja pirelli kombinatsioon
Nii, mina lähen teen nüüd natuke sporti ja naasen kui võistlus on läbi.
Loodetavasti juhtub kahe viimase katsega mingi ime(paduvihm, Markko vihmakummiga, teised slikiga) ja tuleb punkt kirja.
Oh.. ilus unistus. Aga unistada võib tasuta.
Solberg Just touched a stone wall and there is some damage to the front of the car & front wheel
Vaatamatta sellele sõitis Solberg hea aja
Tõestus eelnenud tiskusioonile.
>
0
Jõudu kaasaelajatele. Sain ka kaheks viimaseks katseks kohale ja üritan end asjaga kurssi viia.Saareriigis sai inffi ainult põgusalt.Kohta ei tule,punkti ka - siis võiks vähemalt midagi tuleviku jaoks testida.Eks nii ka vist tehakse.