No kui pealtvaatajad nuhtlus on, sis võiks ju vaikselt ilma ühegi reklaamita asja ära teha-huviline2- kirjutas:Ma pakun, et eks siin ole ikka see moment ka sees, et filtreerida natukenegi kontingenti, kes vaatama saabub. Pealtvaatajad on siiski pigem nuhtlus.

Kolmapäeval tehti siiski avalikuks. Aga kuidas, väga hästi, jõle mugav, tõmba üks kaart ühele monitorile lahti, teine teisele ja zuumi mõlemat kus kannatab.umm kirjutas:Ma ei saa sinu loogikast aru.
Ostad kolmapäeval Autolehe, vaatad üldlogistika valmis, huvitavamad kohad saad ju Googlemapsiga üle vaadata, uurida Youtubest vanemaid videosid. Ettevalmistamiseks aega piisavalt ju?
Ja kaardid netis vs paberkandja - ühele sobib üke, teisele teine. Üks ei sega ju teist?
Kuidas see hetkel sinu plaanimist paremaks tegi Aluksne suhtes, et said elektroonilised kaardid nädala alguses kätte?
Autolehega päris mitu x juhtunud, et selleks ajaks kui õhtul töölt tulen on juba poodides puhas töö tehtud.
Aga nagu ise ütlesid, kumba keegi eelistab. Mina eelistaks paar päeva varem netikaarti, jääks see vanapaberi kogumine ära. Mu pärast müügu siis juba elektroonilist autolehte.