Rally Guanajuato Mexico 2016 Day 2
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
Re: Rally Guanajuato Mexico 2016 Day 2
Mis Ostbergi puutub, siis ma pole kunagi tema talendi tuline austaja olnud või pigem on õige öelda, et ma pole seda kunagi näinudki. Aga siin, sellel rallil ma jätaks võimaluse, et suure kaotuse põhjus ei tarvitse olla ainult juhis kinni. Ühe täitsa reaalse osana kaotusest võib kõne alla tulla võimalus, et Ford ei saa hõredas õhus sedavõrd hästi hakkama kui VW ja Hyundai. Ja nagu ikka, siis aeglane, kuid vigadeta sõit on punktide noppimisel kindlam variant kui kiire, kuid eksimusi sisaldav. Eks homme näe, millega see tramburai seal kulmineerub. Pole ka JML seda võitu veel kätte saanud.
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 1
No kiire ja eksimatu saab koos ka eksisteerida. Siin rallil Latvala esitluses.Lärri kirjutas:Mis Ostbergi puutub, siis ma pole kunagi tema talendi tuline austaja olnud või pigem on õige öelda, et ma pole seda kunagi näinudki. Aga siin, sellel rallil ma jätaks võimaluse, et suure kaotuse põhjus ei tarvitse olla ainult juhis kinni. Ühe täitsa reaalse osana kaotusest võib kõne alla tulla võimalus, et Ford ei saa hõredas õhus sedavõrd hästi hakkama kui VW ja Hyundai. Ja nagu ikka, siis aeglane, kuid vigadeta sõit on punktide noppimisel kindlam variant kui kiire, kuid eksimusi sisaldav. Eks homme näe, millega see tramburai seal kulmineerub. Pole ka JML seda võitu veel kätte saanud.
vaatas passi - prantslanemainsail kirjutas:Seda et Erica lõpuni selle rallil ei jõua oli näha juba testivideost.Kurb muidugi.Tegelt tahaks muidugi teada mida Wilson ikkagi mõtles selle maailmameistri jutuga?rally11 kirjutas:Camilli crashed
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 0
Tundub selline väga meeleheitlik üritus WIlsoni poolt see Camilli võtmine. Loebist ja Ogierist jäi ilma ning nüüd tundub otsustas hullult riskida, samas nii väikese kogemusega mees panna kohe a-võistkonda võistlema, no ma ei tea. Üks aasta WRC2-s oleks veel mõistlik olnud ja siis suurde sarja.
Minu postitusi täie tõsidusega mitte võtta.
Dmack Eesti rahvusrehviks!
Rallifoorumi vanasõna: "Otile sobivad ainult Poola ja Soome ralli!"
Aga samas ma ei näe miks see nii vale otsus oli? Pole ju see hooaeg mida väga tõestada. Tänak Dmacile, Evens R5ga kätt soojendama ja ka BRCl vaja tal võit ära tuua et Dmacil kodus hea hoobelda oleks. Kindel punkti mees olemas ja kui hooaja lõpuks Camilli midagi näitab juba siis 2017a kui turul sõitjate nõudlus suurem on juba keegi võtta. No ei tasunud seekord õnnemäng ära aga nii nendega on juba.
Mis Fuchsil juhtus? Kaotab juba üle kümne minuti teistele ja jäi siis veel vahetult enne finišit seisma ka.
-
- Rallifoorum 24/7
Vaatasin just eelmise aasta Mehhiko ralli avapäeva, katsed olid samad v.a selle erandiga et lisaks oli ka veel Los Mexicanos. Peale avapäeva kaotas Mads Ogierile 29.5 sekundit ja oli kolmas ning Evans kaotas 1.05.9 ja oli viies. Eile kaotas Mads Latvalale päeva lõpus 2.35.6 ja Ogierile pmt täpselt kaks minutit. Okei, Mads pani rehvivalikuga ka suht puusse kuid tundub et alla minuti ta seda kaotust poleks suutnud eile hoida.
Kas tõesti siis see autovahe Citroen versus Ford siin mäestikus või polnudki Evans nii halb? See paneb Oti veel paremasse seisu kes lahtisel pinnal oli kindlalt Evansist üle
Kas tõesti siis see autovahe Citroen versus Ford siin mäestikus või polnudki Evans nii halb? See paneb Oti veel paremasse seisu kes lahtisel pinnal oli kindlalt Evansist üle
-
- Rallifoorum 24/7
Katse jälle ei alga õigel ajal või algab hoopis 18.21 nagu algselt plaanis oli.
-
- Rallifoorum 24/7
Sat 10:18 - SS12: Delayed
Ogier was due to start at 1011hrs. We'll bring you news when we get it
Ogier was due to start at 1011hrs. We'll bring you news when we get it
-
- Rallifoorum 24/7
Katse algas kuid kedagi vist ei huvita 

Nii igavat rallit pole ammu jälgida viitsinud... 

„See on pea, mitte jalg, mis on tööriistaks iga võidusõitja eduni. Vähesed mõistavad seda” (Peter Sauber)
Tänak on 2 minutit Paddonist, arvestades Paddoni süvenevat kiiruse kaoutust, võib õhtul olla isegi üsna lähedal.
Rootsi lõpus ta juba narris õnnejumalat.koorekas kirjutas:kas nüüd on
Paddoni kord kukkuda?
Champions aren't made in the gyms. Champions are made from something they have deep inside them -a desire, a dream, a vision.
Ott teises +12.3
Champions aren't made in the gyms. Champions are made from something they have deep inside them -a desire, a dream, a vision.