Rallihooaeg 2010
Moderaatorid: KAIKUL, Sparco, Jaanus
Kunagi on sõidetud nii Kiili kui ka isegi Ardu kandis rallisid, kuid ma olin nii väike ja eriti ei mäleta neid teid. Midagi ikka leiab aga Tallinna ümbrus ikka sirgeid teid täis.Reikoh kirjutas:vabandage ette mu teadmatust aga kas teiselpool tallinnat , rakvere , aegviidu jne poole minna pole sobilike teid?
Ma arvan, et korraldajad on selle peale ka mõelnud! Aga tänasel päeval on väga keeruline rallit korraldada, kogu majandamine ja nõusolekute saamine on ikka väga keeruline. Maanteeamet, vallad, maaomanikud - see kõik on ikka üks paras kompott ja kõigi käest nõusolekut saada on ikka väga keeruline! Kui valla ja muuga saad asjad veel kuidagi korda, siis eraomanikega on asi ikka tunduvalt keerulisem! Vähemalt mulle tundub nii, et see asi käib nii! 

Eestlane on ju kangekaelne inimeneAS kirjutas:Ma arvan, et korraldajad on selle peale ka mõelnud! Aga tänasel päeval on väga keeruline rallit korraldada, kogu majandamine ja nõusolekute saamine on ikka väga keeruline. Maanteeamet, vallad, maaomanikud - see kõik on ikka üks paras kompott ja kõigi käest nõusolekut saada on ikka väga keeruline! Kui valla ja muuga saad asjad veel kuidagi korda, siis eraomanikega on asi ikka tunduvalt keerulisem! Vähemalt mulle tundub nii, et see asi käib nii!

-
- II järgu kommentaator
- Reactions: 0
- Kontakt:
kangekaelne, samas köik loodavad, et kui ralli korraldaja tema talu juurest ralli läbi teeb, tuleb pärast sinna 4 realine asfalt tee, samas ikkagi vaid korrastatakse rikutud. ja noh, eks mõnigi kohalik looda, et loa eest keski talle kopika viskab.cali kirjutas:Eestlane on ju kangekaelne inimeneAS kirjutas:Ma arvan, et korraldajad on selle peale ka mõelnud! Aga tänasel päeval on väga keeruline rallit korraldada, kogu majandamine ja nõusolekute saamine on ikka väga keeruline. Maanteeamet, vallad, maaomanikud - see kõik on ikka üks paras kompott ja kõigi käest nõusolekut saada on ikka väga keeruline! Kui valla ja muuga saad asjad veel kuidagi korda, siis eraomanikega on asi ikka tunduvalt keerulisem! Vähemalt mulle tundub nii, et see asi käib nii!
tallinna lähiümbruses vast on liiga täis ehitatud. ega kips pole ehitusmatarjal, millega maja püsti panna. nüüd lase veel selle körvalt 100 rallikat läbi. siis istud toas seinad vibreerivad. muidugi on paljud teed tänaseks asfalteeritud ja noh, kes seda asfaldirallit ikka viitsiks kaks päeva vahtida.
loodan, et seekord ralli korraldaja mötleb ja leiab trassi lähemalt kui pärnu alt. ralli nimi võiks ralliga seostuda rohkem kui lauluväljaku katse ja autasustamise asukoht.
-
- II järgu kommentaator
Meil Eestis pole asfaltteid, va. suurtel maanteedel mõned lõigud, ülejäänud teed on suuremalt jaolt pinnatud või asfalt kaetud killustikuga. Kahjuks pole pinnatud teede jaoks tehtud eraldi rehve, mis sellele valule vastu peaksid. Tavalise asfaldirehvi peaks meie pinnatud teed kiiresti ära sööma, mis tähendaks ühe ralli kohta palju rehve, mis omakorda võrdub suurte kulutustega. Vähemalt niimoodi sain ma mõned aastad tagasi aru paari rallisõitja jutust. Parandage, kui eksin
.

-
- II järgu kommentaator
- Kontakt:
see pole ainult ohutu, alatasa saab vigastada või surma need, kes ei tahaks selles rallis osaleda.rally kirjutas:Talinn-Tartu maanteel teevadki ralli, panevad šikaanid igalepoole
minult rumal küsimus, aga kas eestis on üldse mönda linna ja selle lähiümbrust, mille asfalt kannataks rallit?
tln leiab siin seal siledaid löike, mis autodel silde alt ja velgi puruks ei tee. aga mingit suuremat trassi vist on väga raske koostada

-
- Diagnoos: rallisõltlane
-
- II järgu kommentaator