Kolin kirjutas:Huvitav kes selles kokku põrkes süüdi on?
Ma arvan et seal peateid ei ole et ristmikel on paremakäe reegel, seega kes vasakult tuli see süüdi on
See ei olnud ristmikul vaid tavalisel teel. Conrad sõitis mäest üles ja kurv keeras kergelt vasakule, Loeb tuli mäest alla ja kurv keeras talle paremale ja mõlemad olid täpselt keset teed. Ilmselt oli maastik ka selline, et kumbki ei näinud teineteist ja ei jõudnud enam midagi teha. Ilmselt jäävad mõlemad süüdi.
Kolin kirjutas:Huvitav kes selles kokku põrkes süüdi on?
Ma arvan et seal peateid ei ole et ristmikel on paremakäe reegel, seega kes vasakult tuli see süüdi on
See ei olnud ristmikul vaid tavalisel teel. Conrad sõitis mäest üles ja kurv keeras kergelt vasakule, Loeb tuli mäest alla ja kurv keeras talle paremale ja mõlemad olid täpselt keset teed. Ilmselt oli maastik ka selline, et kumbki ei näinud teineteist ja ei jõudnud enam midagi teha. Ilmselt jäävad mõlemad süüdi.
Hämmastavaks teeb asja see, et miks nad üksteisele just vastu sõitsid. Loogika ütleb ju, et nad oleks pidanud ju ühes suunas liikuma.
>
0
Man and machine against mother nature!!! "I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Makkro kirjutas:
Hämmastavaks teeb asja see, et miks nad üksteisele just vastu sõitsid. Loogika ütleb ju, et nad oleks pidanud ju ühes suunas liikuma.
Üks lõpetas ja sõitis järgmisle katsele ja teine läks starti alles. seal ei ole teede võrgustik nii tihe, et saaks üle sõitu teist teed minna.
Jaanus kirjutas:Raadio räägib, et Loeb ja Rautenbach sõitsid kokku ülesõidul ja mõlemate autod on täiesti sodid ja mõlemad jätavad ralli pooleli.. Õnneks inimesed viga ei saanud.
WHAT??????
Rautenbach-i jaoks on see siis karjääro lõpp Citroeni meeskonnas.
ikka juhtub, ebaõnn - hea et keegi viga ei saanud, aga situatsioon on tegelt natu koomiline küll, ootan huviga loeb´i ja selle teise asjapulga kommentaare