Monte Carlo ralli 3. päev
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
jah, vaatasin ise ka seda, näitas neid paare, kui somm sõitis + loeb/sordo.Kolin kirjutas:MTV3 tegi sellest kokkuvõtte. Vaatsin ise ka seda. Petter tegi ennem katse lõppu veel Panizzit.box kirjutas:mtv3 max kandis publikkatset üle, mitte mtv3!!
see oli siiski ainult kokkuvõte, mtv3 max näitas laivis (ise seda kahjuks ei näe aga nii oli välja reklaamitud)
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 0
- Kontakt:
eurosport2 näitas ka lives, väga bro oli.box kirjutas:jah, vaatasin ise ka seda, näitas neid paare, kui somm sõitis + loeb/sordo.Kolin kirjutas:MTV3 tegi sellest kokkuvõtte. Vaatsin ise ka seda. Petter tegi ennem katse lõppu veel Panizzit.box kirjutas:mtv3 max kandis publikkatset üle, mitte mtv3!!
see oli siiski ainult kokkuvõte, mtv3 max näitas laivis (ise seda kahjuks ei näe aga nii oli välja reklaamitud)
-
- I järgu kommentaator
krt. ma siin hommikul kysisin, kas eurosport(2) näitab, aga siis tekkisid rallifoorumil või aint minu arvutil mingid probleemid, et rallifoorumisse ei saand minna ja siis ma suutsin ära unustada jubaKrusa kirjutas:eurosport2 näitas ka lives, väga bro oli.box kirjutas:jah, vaatasin ise ka seda, näitas neid paare, kui somm sõitis + loeb/sordo.Kolin kirjutas: MTV3 tegi sellest kokkuvõtte. Vaatsin ise ka seda. Petter tegi ennem katse lõppu veel Panizzit.

-
- Diagnoos: rallisõltlane
ei ole nii rikkad onju, et telekast vaadata :p aga õnneks oli neti kiirus väga ok, pilt oli isegi parem kui mul praegu etvSiim kirjutas:kuulsin, et mtv3 kandis publikukatset üle. Võinuksid telekast seda vaadatask8erboi kirjutas:eile oli foorumis vist mingi error, aga kahe inglise naela eest sai WRC+s vaadatud publikukatset ja põnevust jätkus lõpuni. lõpuks jäi hirvost ja atkot lahutama ainult 0,2sek - ilmselt üks põnevamaid lahinguid viimasel ajal!