Monte Carlo ralli II päev
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 0
Kusti
Selline stenaarium ei ole tõesti võimatu, et Loeb on homme finišis esimene kui Fordiga peaks midagi juhtuma. Fordi lasteahigused on alles välja löömata.
Igatahes - minu pöial on homseni Grönni pärast kinni teibitud.
Ja Stohlist on tulemas tippsõitja. Nüüd paus ja õlle järgi...
Igatahes - minu pöial on homseni Grönni pärast kinni teibitud.
Ja Stohlist on tulemas tippsõitja. Nüüd paus ja õlle järgi...
-
- Hooaja Rallivõlur
Päevast! Ka mahti nüüd lõpuks rallile keskenduda. Senise põhjal ütleks, et Monte ikkagi suht mõtetu ralli ja kui see kalendrist maha võtta, siis keegi vist eriti ei kurdaks. Kuigi vaevalt seda juhtub.
Kahju kodast ja Duvalist eelkõige. Aga minu usk Duvali on vankumatu. Küll ta ükskord stabiilselt lõpuni hakkab jõudma ja siis hoidke alt!!!
Hirvose kohta on Monte põhjal vara järeldusi teha, aga ütleme, et kahtlused süvenevad.... Ja Jaanus, ma küll süüdistaks Wilsonit. Kui kahe aasta jooksul tiitlit Fordile ei tule, siis on kogu see investeerimisprogramm ja papp fordile kui mahavisatud. Väikese Wilsoni jaoks on veel selgelt vara, aga kas mitte see tema täishooaeg siiski vale otsus polnud? Mitte tiimi, vaid eelkõige mehe enda jaoks.
Kahju kodast ja Duvalist eelkõige. Aga minu usk Duvali on vankumatu. Küll ta ükskord stabiilselt lõpuni hakkab jõudma ja siis hoidke alt!!!

Hirvose kohta on Monte põhjal vara järeldusi teha, aga ütleme, et kahtlused süvenevad.... Ja Jaanus, ma küll süüdistaks Wilsonit. Kui kahe aasta jooksul tiitlit Fordile ei tule, siis on kogu see investeerimisprogramm ja papp fordile kui mahavisatud. Väikese Wilsoni jaoks on veel selgelt vara, aga kas mitte see tema täishooaeg siiski vale otsus polnud? Mitte tiimi, vaid eelkõige mehe enda jaoks.
Kas sellist WRC'd me tahtsimegi?
-
- "till kartulis" expert
- Kontakt:
Praegu on alles pool rallit läbi.
Grönholm juhib 2 minutiga Stohli ees, seejärel tuleb tihe grupp.
Loeb hetkel kuues, kuid usun, et 1min 18sekundilise vahe Stohliga on ta võimeline küll kinni sõitma. Vahe Grönholmiga on juba liiga suur.
Nüüd jääb vaid oodata, et Ford vastu peaks...
Monte Carlo on tegelikult päris huvitav ralli, kalendrist seda maha võtma küll ei peaks
Grönholm juhib 2 minutiga Stohli ees, seejärel tuleb tihe grupp.
Loeb hetkel kuues, kuid usun, et 1min 18sekundilise vahe Stohliga on ta võimeline küll kinni sõitma. Vahe Grönholmiga on juba liiga suur.
Nüüd jääb vaid oodata, et Ford vastu peaks...
Monte Carlo on tegelikult päris huvitav ralli, kalendrist seda maha võtma küll ei peaks