Michael Parki matusetalitus
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 0
- Kontakt:
Nagu ma olen aru saanud, siis enamik inimesi soovivad pärja varianti nr.3 interflora kodulehelt. Ka lindid lisatakse, seda kas saab ka kaks linti, ei saa veel lubada, kuna Inglismaal ei ole tavaks pärgadele linte lisada, küll aga teen endast parima, et meie oma lindid lisatud saaksime! Lindi peale lisandub kirje - The member of rallifoorum.ee (selline on hetkel sobivaim), piisavalt tagasihoidlik, sest ega me seda pärga eputamise pärast sinna saada!
Kui raha peaks pärjast veel alles jääma, siis see läheb mälestusmärgi vms. ehitamise tarbeks!
Kui raha peaks pärjast veel alles jääma, siis see läheb mälestusmärgi vms. ehitamise tarbeks!
-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
Timo, supper. Olen Sinuga 100% päril ja lähipäevil teen kande.Timole kirjutas:Nagu ma olen aru saanud, siis enamik inimesi soovivad pärja varianti nr.3 interflora kodulehelt. Ka lindid lisatakse, seda kas saab ka kaks linti, ei saa veel lubada, kuna Inglismaal ei ole tavaks pärgadele linte lisada, küll aga teen endast parima, et meie oma lindid lisatud saaksime! Lindi peale lisandub kirje - The member of rallifoorum.ee (selline on hetkel sobivaim), piisavalt tagasihoidlik, sest ega me seda pärga eputamise pärast sinna saada!
Kui miskit üle jääb, siis teen ettepaneku EALiga ühineda ?
selline tuli vastus mu kirjale kus küsisin hinna kohta ja nende lindide teemal. Tundub, et see lindi teema on ennast juba ammentanud aga lisan siiski terve vastuse:
Lp. Klient,
Hinnast sõltub lillede hulk pärjal. Pärja suurus on Eestis enam vähem
üks.Pildid on tehtud keskmise hinnaga.
Kahjuks ei ole nii laia sini-must-valget linti, kuhu ka tekst peale
kirjutada. Võimalikud variandid on, et kirjtatakse sinise lindi peale
valgega või pannakse peenem sini-must-valge lint kõrvale jooksma.
Lugupidamisega,
Ly Alton
Fleurop-Interflora NE Europe OÜ
A. Weizenbergi 27-9
10150 Tallinn
Estonia
tel. +372 6003900
fax +372 6003901
e-mail: ly@interflora.ee
www.interflora.ee
Lp. Klient,
Hinnast sõltub lillede hulk pärjal. Pärja suurus on Eestis enam vähem
üks.Pildid on tehtud keskmise hinnaga.
Kahjuks ei ole nii laia sini-must-valget linti, kuhu ka tekst peale
kirjutada. Võimalikud variandid on, et kirjtatakse sinise lindi peale
valgega või pannakse peenem sini-must-valge lint kõrvale jooksma.
Lugupidamisega,
Ly Alton
Fleurop-Interflora NE Europe OÜ
A. Weizenbergi 27-9
10150 Tallinn
Estonia
tel. +372 6003900
fax +372 6003901
e-mail: ly@interflora.ee
www.interflora.ee
mina pooldaksin tõesti varianti, et sinisele lindile valge tekst ja peenike sinimustvalge kõrvale lisaks.
Kindlasti peab pärjategijatele meelde tuletama, et pärg ei tohiks väga kirjuks minna, ühte tooni lilled, soovitavalt heledad + lindid.
Kindlasti peab pärjategijatele meelde tuletama, et pärg ei tohiks väga kirjuks minna, ühte tooni lilled, soovitavalt heledad + lindid.
Elupõline Markko Märtini austaja!
WRC Markkoga oli elustiil, armastus ja hobi.
-In memoriam Michael & Richard-
WRC Markkoga oli elustiil, armastus ja hobi.
-In memoriam Michael & Richard-
-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
Kui sini-must-valge, siis see on vist ainus võimalus ?ansib kirjutas:mina pooldaksin tõesti varianti, et sinisele lindile valge tekst ja peenike sinimustvalge kõrvale lisaks.
-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
ees on see kirjas, et mis ajani. ühtlasi hilja ple, sest ülejääk läheb mälestusmärgi tarbeks.t@n kirjutas:kas on veel hilja raha kanda ?
Viimati muutis Krusa, 26 Sept 2005, 15:00, muudetud 1 kord kokku.