Rallipassi pole kül vist mõtet osta.Linnakatse on nagunii tasuta ja katse pilet oli 2003 vähemalt 25 kr näkku.Ringi nagunii ei hakka siiberdama.Vaatad katse kaks korda ära.Kaks katset on vast lagi.Kokku=50krooni.. Rallipass=150kr.
Märtinfänn kirjutas:Rallipassi pole kül vist mõtet osta.Linnakatse on nagunii tasuta ja katse pilet oli 2003 vähemalt 25 kr näkku.Ringi nagunii ei hakka siiberdama.Vaatad katse kaks korda ära.Kaks katset on vast lagi.Kokku=50krooni.. Rallipass=150kr.
Miks kokku 50 krooni? ega sa ei pea peale katse esimest läbimist piletiletti extra uut piletit ostma minema
väga paljud teevad nii, ja see on loogiline kah, et ostavad (KUI ostavad) ühe pileti ja olevad katsel seni kuni teine läbimine ka möödas.
Aga kava saate kuskilt tasuta jah?
Tõelistele rallifännidele tuleb alati südamele panna, et see paar krooni lisakulutust ei tapa teid ära, aga korraldajale on see suureks abiks.
Läbi põõsaste katsetele hiilimisest ei hakka me üldsegi rääkima
Jagan Rasmuse arvamust. Ralli on juba kord ikkagi suhteliselt nišši sport ja eelkõige oma fännide värk. Ja iga rallisõbra aukohus oleks ausalt maksta piletite, kavade ja kogu krempli eest, mis on ette nähtud. Nii Eesti rallidel kui ka MM etappidel.
Just! ka mina olen Rasmuse ja Melkaga päri. Niigi on eestis nii vähesed rallid tasulised ja ühele tõelisele fännile ei ole see 150 krooni ka teab mis metsik raha nii suurepärase võidusõidu eest. Nii et vähem läbi võsa ragistamist ja rohkem ausat tegevust, mis tagab ka korraldajad ja head võistlejad järgmistel aastatelgi.
Märtinfänn kirjutas:....Ringi nagunii ei hakka siiberdama.Vaatad katse kaks korda ära.Kaks katset on vast lagi.Kokku=50krooni...
Et siis ühte korduvkatset=25.- /2 katset
ja siis teist korduvkatset = 25.- /2 katset
25.-+25.-=50.-
Kokku näeb kahte erinevat katset ja üldse nelja kiiruskatset. oli siis Märtinfänni mõte. Vähemalt mina mõistsin nii.
Ei näe kokku nelja katset ju. kahte näeb Ta ütles et ringi ei hakka siiberdama, s.t et passib ühel katsel ja katse sõidetakse 2 korda läbi noh. pole hullu Sparco
aga mina ikka mõtlen, et mis mõtet on osta 2 piletit samale katsele samahästi võid terve see päev seal katsel olla..
aga jah, kui ikka piletid ostetud, siis on endal ka rohkem fännitunne
Risto kirjutas:Ei näe kokku nelja katset ju. kahte näeb Ta ütles et ringi ei hakka siiberdama, s.t et passib ühel katsel ja katse sõidetakse 2 korda läbi noh. pole hullu Sparco
aga mina ikka mõtlen, et mis mõtet on osta 2 piletit samale katsele samahästi võid terve see päev seal katsel olla..
aga jah, kui ikka piletid ostetud, siis on endal ka rohkem fännitunne
Tegelt on see teema selline, et iga vähegi endast lugupidav rallifänn ostab rallipassi ja toetab sellega rallikorraldajaid.
Minul küll pole sellise tasemega ralli eest olnud kunagi kahju maksta rallipassi raha ja samuti Soome rallil pole never ostnud katsel pileteid.
>
0
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
E.O.S. ralli kodulehe avalehel on kirjutatud, et täiendavad lehte REGULAARSELT ja VÄRSKE infoga hmm, minuarust seal ainult muutub see, et mõni võistleja lisandub ja et mõni sponsor ka lisandub