Uus-Meremaa ralli - 3. päev
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
Märtini Argentina avariiga võrreldes sama raske õnnetuse Saksamaal üleelanud Solberg on hiljem võitnud 5 rallit, olles samal ajal ka pidevalt esikoha küsija teistel sõitudel (2 asfalti 2004 aastal siiski mitte).
Seepärast tundub küll, et miski on imelik. See autoga ja rehvidega harjumine võtab kuidagi kaua...
Seepärast tundub küll, et miski on imelik. See autoga ja rehvidega harjumine võtab kuidagi kaua...
Kasuta ikka turvavööd ka!
Solberg sai ikka tükk maad kergema laksu, sest Solberg rääkis pärast et polnud midagi viga jne, kui Millsi pool oli väga muljunud.Kristo kirjutas:Märtini Argentina avariiga võrreldes sama raske õnnetuse Saksamaal üleelanud Solberg on hiljem võitnud 5 rallit, olles samal ajal ka pidevalt esikoha küsija teistel sõitudel (2 asfalti 2004 aastal siiski mitte).
Või SOlbergil on lihtsalt logisevaid polte rohkem?
-

"Come on, you can see more than that"
Et siis niiviisi, et kui Märtini silmailu mittepakkuvale sõidule enam muid vabandusi ei ole, siis hakatakse konkurentidele psühhoneuroloogilisi diagnoose panema?Frank kirjutas:
Solberg sai ikka tükk maad kergema laksu, sest Solberg rääkis pärast et polnud midagi viga jne, kui Millsi pool oli väga muljunud.
Või SOlbergil on lihtsalt logisevaid polte rohkem
Ma pole omandanud arsti haridust ega midagi taolist. Diagnoose ei ole ma pannud kellegile, aga ta kommentaar enda Saksamaa õnnetusele oli minu jaoks taoline - seal ei juhtnud midagi, kõik on korras.
Ja ma olen siin foorumis üldse üks kõige lollim analüüsi osas ja mõndades teistes valdkondades.
See mida ma kirjutan, võib täielik mõtetus olla.
Ja ma olen siin foorumis üldse üks kõige lollim analüüsi osas ja mõndades teistes valdkondades.
See mida ma kirjutan, võib täielik mõtetus olla.
"Come on, you can see more than that"