pigem juhtub nii ,et sõita tuleb mõlemal vaid poolte käikudega ja lõpetamine esikolmikus on pigem erand kui reegel... loota muidugi tahaks, et see võiks teisiti olla, aga....KuriUss kirjutas:Jääb-jääb. Grönholmiga tundub küll sihuke lugu olevat, et järgmisel aastal hakkab Markko teda Peugeot's loputama.kajakas1 kirjutas:No krt, MM jääb ikka teistele esisõitjatele praegu selgelt alla. Midagi on ikka väga viltu viimatel rallidel olnud. Ja olgugi, et ma absoluutselt seda seepi ei seedi - au talle
Walesi ralli II päev!
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
Markkol ja Bossel suht sarnane puhas sõidustiil.aix kirjutas:Ei pruugi. Markkole võib peso üldsegi mitte sobida ja nagu teada, ega pesos auto arendamisel ühegi sõitja nõu eriti kuulda ei võeta.KuriUss kirjutas:Jääb-jääb. Grönholmiga tundub küll sihuke lugu olevat, et järgmisel aastal hakkab Markko teda Peugeot's loputama.kajakas1 kirjutas:No krt, MM jääb ikka teistele esisõitjatele praegu selgelt alla. Midagi on ikka väga viltu viimatel rallidel olnud. Ja olgugi, et ma absoluutselt seda seepi ei seedi - au talle
gaas on endiselt laiffi
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 0
Ma kardan ka, et asi on Markko peaskajakas1 kirjutas:No loodame, aga mulle tundub, et seal on siiski midagi veel ja see on nimelt Markko peas kinni. Ma usun, et selle Focusega suudaks ta siiski paremaid aegu näidata. Ilmselt on viimase aja jamad tekitanud ebakindluse ja mingi bloki. Kord on rehvid valed, siis ei klapi legend, no maitea.Kolin kirjutas:Eks see Ford lihtsalt aeglane ole jääb teistele kiiruselt kõvasti alla. Markko süüks seda panna ei saa.
Ja sest fordis ei saa ka aru. Kui uus focus välja tuli oli tegu selgeilt kiireima autoga. Wilson ütles, et kui auto ka vastu peaks vot siis...![]()
No nüüd on töökindlus olemas, aga jälle kiirust netu.
Ega sellises meeskonna meeleolus pole hea sõita ka nagu Markkol hetkel on. Kõik meeskonnast ju kardavad mis neist saab järgmisel aastal ja see tekitab lisa mõtted pähe ralli ajal, kui peaks ainult 100% keskenduma sõidule.
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
samas parem rahulikult lõpuni veereda - poodiumikoht justkui taskus, esimesed kaks juba liialt kaugel... aga kiirus on MM'il kuhugi kahjuks tõesti kadunud ning professionaali ei tohiks igasugune 'müra' segada...Strike kirjutas:Ega sellises meeskonna meeleolus pole hea sõita ka nagu Markkol hetkel on. Kõik meeskonnast ju kardavad mis neist saab järgmisel aastal ja see tekitab lisa mõtted pähe ralli ajal, kui peaks ainult 100% keskenduma sõidule.
-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
aix
Siin vist selline asi, et Markkol teist kohta püüda ei õnnestu ja neljas koht on ka kaugel maas, niiet kas tegemist koha hoidmise taktikaga.
Tahaks ikkagi Markko poolt ka võitlust kohtade pärast näha, nagu Solberg, kunagi ei anna alla.
Tahaks ikkagi Markko poolt ka võitlust kohtade pärast näha, nagu Solberg, kunagi ei anna alla.
-
- Kontakt:
Grönholm on ikka kohutavalt ebastabiilne. See hooaeg on ikka järjest tee või ratas auto alt tal ära kadunud.Erki kirjutas:Markkol ja Bossel suht sarnane puhas sõidustiil.aix kirjutas:Ei pruugi. Markkole võib peso üldsegi mitte sobida ja nagu teada, ega pesos auto arendamisel ühegi sõitja nõu eriti kuulda ei võeta.KuriUss kirjutas: Jääb-jääb. Grönholmiga tundub küll sihuke lugu olevat, et järgmisel aastal hakkab Markko teda Peugeot's loputama.
Loeb ikka tahab võtta selle mis eelmine aasta võtmata jäi Walesi ralli võit ja MM tiitel. See mulle meeldib Sebi puhul, et ta ei hakka seal 4-5 koha peale töristama ja vaikselt punkte koguma vaid paneb täiega hooaja lõpuni.
Proud supporter of Angry Duck
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
-
- Kontakt:
Aga kui sul ikka pidevalt kast jamab ja ratas ära kukub, tekib ikka ebakindlus küll.[/quote]aix kirjutas:Grönholm on ikka kohutavalt ebastabiilne. See hooaeg on ikka järjest tee või ratas auto alt tal ära kadunud.
Come on. Kas su oma autol ei tule ratas alt ära kui sa sellega viiendal käigul kivisse sõidad?