snakeplissken kirjutas:Cancel subscription. Ei ole midagi muutunud.
Ei paku sellist võimalust enam seal kus enne oli.
Hmm, sellisel juhul on sul ilmselt läbi itunesi või google play see teenus tellitud?
Mul endal on läbi iTunes'i ja pole samuti Cancel Subscription võimalust.
snakeplissken kirjutas:Arvan, et seda ei ole võimalik teha.
Võiks olla ilma kommentaarideta võimalik vaadata.
Tehnoloogia mõttes on see kindlasti teostatav, näiteks F1s on see võimalik.
Aga selles mõttes teostamatu, et lihtsalt reaalselt ei ole nii head ühendust metsas.
Lisaks võiks tulla ametlik pressika video. Aus olles, siis on see minu jaoks üks lahedamaid osasid. Mehed on juba adrenaliini pealt maas ning teevad head nalja. Need katselõpu intekad olulised ja näitavad emotsiooni aga sisukaid vastuseid sealt ei saa.
Kas keegi on proovinud lähiajal sisse logida Plussi. Proovin ja proovin aga sisse ei saa.
Viskab ainult kirja:
An unknown error has occurred.
Please try again later or contact our support via E-mail under
>
0
Man and machine against mother nature!!! "I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Huvitav mis see 2020 uuendus siis WRC+'s on? Tulevikule mõeldes, oleks lahe kui saad näiteks valida autode onboarde, ehk oleks võimalik lives terve katse Oti autos sõita.
Mul millegipärast ei näita seal kokpiti videosid, olen proovinud erinevadi etappe/sõitjaid jne.
Alustaks nagu, kuid kui kõik parameetrid valitud ja vajutada "alusta" nuppu, siis jääbki "mõtlema"
Burns kirjutas:Huvitav mis see 2020 uuendus siis WRC+'s on? Tulevikule mõeldes, oleks lahe kui saad näiteks valida autode onboarde, ehk oleks võimalik lives terve katse Oti autos sõita.
See oleks väga bro.
skahar kirjutas:Mul millegipärast ei näita seal kokpiti videosid, olen proovinud erinevadi etappe/sõitjaid jne.
Alustaks nagu, kuid kui kõik parameetrid valitud ja vajutada "alusta" nuppu, siis jääbki "mõtlema"
Mis selle põhjus võib olla?
Proovi vahetada brouserit. Mul Safariga ei tööta aga google cromega nagu pohli.
>
0
Man and machine against mother nature!!! "I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi