WRC4 & WRC Evolved
Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 0
- Kontakt:
See mul mõttes ammu olnud, Pakuksin välja sellise variandi nagu parim aeg + 30 sekunditKrusa kirjutas:Vidriku jutu jätkuks. Tulevikus saabki nii olema, et kui keegi kukub välja või ei saa mingil muul põhjusel aega kirja, siis protokollitakse viimase sõita aeg pluss 15sekki. Selline punkt tuleb arvatavasti ka Online Champ. reeglitesse. Kui kellegil on parem mõte, siis andke sellest julgelt teada?

-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
Oled mõelnud ka paharettide peale kes seda vblla ära tahaks kasutada?Heix kirjutas:See mul mõttes ammu olnud, Pakuksin välja sellise variandi nagu parim aeg + 30 sekunditKrusa kirjutas:Vidriku jutu jätkuks. Tulevikus saabki nii olema, et kui keegi kukub välja või ei saa mingil muul põhjusel aega kirja, siis protokollitakse viimase sõita aeg pluss 15sekki. Selline punkt tuleb arvatavasti ka Online Champ. reeglitesse. Kui kellegil on parem mõte, siis andke sellest julgelt teada?
-
- Kontakt:
Mis seal halba? Kui vaadata viimaseid sõite siis max 15 sekki per katse kaotust. Kui on keegi kes tahab niisama lõpuni ära vedada teeb seda nagunii(loodan et meie hulgas selliseid inimesi pole)kuid mis kasu ta saab sellega kui 30 sekki kaotust tuleb liidrile või siis viimane +15? Mina isiklikult mõtlen sellest küljest et kui teeme neti meistrikaid ja ühendus kukub tagant ära nagu oli mul jaapanis siis kui saad liider+30 sekki siis on lootus veel midagi kordagi saata ehk:P Kui aga viimane +15 on samuti lootus ainult sellisel juhul kui viimane mees oli ka ca kaotus 10-15 sekki liidrile kui aga rohkem siis juba igasugune lootus kadunud.Krusa kirjutas:Oled mõelnud ka paharettide peale kes seda vblla ära tahaks kasutada?Heix kirjutas:See mul mõttes ammu olnud, Pakuksin välja sellise variandi nagu parim aeg + 30 sekunditKrusa kirjutas:Vidriku jutu jätkuks. Tulevikus saabki nii olema, et kui keegi kukub välja või ei saa mingil muul põhjusel aega kirja, siis protokollitakse viimase sõita aeg pluss 15sekki. Selline punkt tuleb arvatavasti ka Online Champ. reeglitesse. Kui kellegil on parem mõte, siis andke sellest julgelt teada?
Selline on minu arvamus.Tuli küll veidi pikk kuid loodan et on arusaadav.
-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
Üritmae siis teoreetililiselt lollikindlat ja õiglast süsteemi välja töötada 
Võitjale +30 on suht õiglane ja ka piisav välja kukkumise või välja minemise eest. Kui juhtub sõitjaga midagi, kaks katust ja neli välja sõitu, siis võib ta korra välja minna ja tagasi tulles teab, et on ikkagi igati võidus. Teoreetiliselt on ju se võimalus olemas?

Võitjale +30 on suht õiglane ja ka piisav välja kukkumise või välja minemise eest. Kui juhtub sõitjaga midagi, kaks katust ja neli välja sõitu, siis võib ta korra välja minna ja tagasi tulles teab, et on ikkagi igati võidus. Teoreetiliselt on ju se võimalus olemas?
-
- Kontakt:
Teoreetiliselt on kõik võimalik. Kes tahab näkku panna, see ikka paneb sellest ei pääse nii või naa.Krusa kirjutas:Üritmae siis teoreetililiselt lollikindlat ja õiglast süsteemi välja töötada
-
- Kontakt:
mina olen üldse selle poolt et kui ühendus katkeb siis katkestab ja märgib ,et katkestas ja põhjuseks märgib ,et auto mootor ütles üles sest muidu on ju suht võimatyu netis katkestada aga kui jääb see trahvi sekundid kas siis on nii ,et kui käid 1 kord väljas siis trahvi sekundid ja siis läed veel kord välja ja veel kord välja kas siis tulb kogu aeg nt 30 sek+30 sek+30 sek=90sek