Rally Poland 2016 Day3
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 0
- Kontakt:
Re: Rally Poland 2016 Day3
"Tähistame" Mikolajkis. Uskumatu! Lugeda, mis eelviimasel juhitus... Eestlaste emtsioon, kes poodiumil juba ootas...
nagu pilidist arusai siis üsna katse alguses, kusagil 1 minutipärast peale starti auto juba ujus imelikult, ehk esimene split oli juba purunenud rehviga. Mikkelsenist oli ta siis veel 0,5 sekki ees.
Viimati muutis Makkro, 03 Juul 2016, 19:49, muudetud 1 kord kokku.
3:10 ja natuke edasi ütleb minuarust "rehv"Makkro kirjutas:nagu pilidist arusai siis üsna katse alguses, kusagil 3 minutipärast peale starti, ehk esimene split oli juba purunenud rehviga.
Minu arust rehhv tühjenes vaikselt ja kusagil 3:10 jäi veljepeale.mmrk kirjutas:3:10 ja natuke edasi ütleb minuarust "rehv"Makkro kirjutas:nagu pilidist arusai siis üsna katse alguses, kusagil 3 minutipärast peale starti, ehk esimene split oli juba purunenud rehviga.
-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
Minu arust kah, ehk siis lõputu õudus koos õudsa lõpuga.
Aga lõpus ikkagi tuli ära see "F..k the Dmack"
Aga lõpus ikkagi tuli ära see "F..k the Dmack"
-
- Diagnoos: rallisõltlane
Jube võitlus ikka terve katse ning lõpus "F..k the DMack"!
Diagnoos- Rallisõltlane
-
- Rallifoorum 24/7
Andke palun klippi sellest sündmusest.Burns kirjutas:Jube võitlus ikka terve katse ning lõpus "F..k the DMack"!
ETVs praegu öeldi, et PS läbiti ilma piduriteta.. kas oli tõepõhi all sellel tungilt maha kukkumisel..?
Kindlalt ma seda ei julge kinnitada, aga ka päeval käis läbi jutt, et peale SS20 rehvipurunemist, ratta vahetusel oli auto tungraualt maha kukkunud ning pidurid oli viga saanud.CTR kirjutas:ETVs praegu öeldi, et PS läbiti ilma piduriteta.. kas oli tõepõhi all sellel tungilt maha kukkumisel..?
Kruudal jooksis SS16 stardis mootorist õli välja..tfu kirjutas:Ei viitsi tervet teemat läbi kammida, aga mis Pärnal ja Kruudal juhtus?
Pärn on Pärn
-
- I järgu kommentaator
Pigem arvan, et katkine rehv lõhkus pidurivooliku.Keido kirjutas:Kindlalt ma seda ei julge kinnitada, aga ka päeval käis läbi jutt, et peale SS20 rehvipurunemist, ratta vahetusel oli auto tungraualt maha kukkunud ning pidurid oli viga saanud.CTR kirjutas:ETVs praegu öeldi, et PS läbiti ilma piduriteta.. kas oli tõepõhi all sellel tungilt maha kukkumisel..?
Videolt näha ka, kui Tänak rehvi vahetab, et klapib ka üleval amordikannu juures pidurivoolikut.
Football and Basketball need One Ball, Rallying needs TWO.!
Kuigi Otil on tiimis kindlasti kõvasti sõnaõigust, siis ei tea, kas see "Fkk the dmack" oli nüüd kõige õigem väljaütlemine. Tõenäoliselt mõistavad kõik selle hetke emotsiooni ja probleeme ei teki.
Champions aren't made in the gyms. Champions are made from something they have deep inside them -a desire, a dream, a vision.
-
- I järgu kommentaator
- Kontakt:
Kas see oli tõsine vastus? Või sa lihtsalt norid?KidrA kirjutas:Kus sa nuttu näed seal?
rallinarkar
Keido kirjutas:Kindlalt ma seda ei julge kinnitada, aga ka päeval käis läbi jutt, et peale SS20 rehvipurunemist, ratta vahetusel oli auto tungraualt maha kukkunud ning pidurid oli viga saanud.CTR kirjutas:ETVs praegu öeldi, et PS läbiti ilma piduriteta.. kas oli tõepõhi all sellel tungilt maha kukkumisel..?
Nii vähemalt WRC live text väitis tõesti. Hiljem see postitus kadus.
Oeh, võtan küll siin alles täna sõna aga see tänane päev oli väga raske õigele rallifännile. Tegelt kui ma sisimas mõtlen, on ka teine koht väga kõva. Samamoodi rehvi purunemise tõttukaotas esikoha ka WRC2 mees Lappi ja jäi üldse kolmandaks. Terve see nädalavahetus näitas, et Oti ja Raigo koht on raudselt WRC`s. Minu jaoks oli ilus moment muidugi see kui Ogier esimesena läks Otti lohutama (ka Ogier on inimene ja minu arvates mitte nii paha ja vinguja inimene nagu siin mõnigi varem on väitnud). See moment oli nii krdi siiras, et tõi ka minu silmi väikse pisara.
Olen kindel, et Ott ja Raigo sõidavad ka järgmine aasta WRC`s ning WRC etapi võit on vägagi lähedal.
Olen kindel, et Ott ja Raigo sõidavad ka järgmine aasta WRC`s ning WRC etapi võit on vägagi lähedal.
DOMINANT FIESTA MISSES OUT ON POLAND WIN -- M-SportTeam Principal, Malcolm Wilson OBE, said:
“To be so close, you can understand how disappointed the whole team are. But this is rallying, and we have to accept it. Ott and Raigo were absolutely fantastic this weekend and they deserved to be on the top step of the podium. They missed out this weekend, but they know they can do it and they will bounce back. Ott is a future rally winner, and he has proven that the Fiesta is a rally winner.