TÄHELEPANU
Canada GP RF2 toa vaatlus tehtud. Vaatluse all oli Krusa vs. Lihuniku vaheline kokkupõrge. Krusa lasi pidurdamise pikaks ning kaldus trajektoorilt välja. Rajale tagasi tulles keeras ette Lihunikule mis tõttu mõlemad masinad purunesid. Samuti ei täitnud reeglit nr.10
Karistus/Hoiatus - Krusa on kohustatud startima USA GP-l viimaselt kohalt!
Kuida siis sõitjatele Indianapolise rada meeldib ?
Ise olen ainult 30 ringi seal teinud ja muljed järgmised, et rada on väga kiire, iga väiksemgi eksimus võib maksta poodiumi. Ennustan väga pingelist võitlust kõigi sõitjate vahel (erandiks on vist Riho ).
Edu kõigile ja loodame, et sajab vihma
EMHI ennustus "Kohati sajab veidi vihma".
Ise treenin kolmandiku ajast vihmas ja ausalt öeldes vahet ple kumb tuleb
Ilmareegli üritame välja panna tänase päeva jooksul.
PS. luure andmetel on tojoodad usa-s sigakiired, eriti vihmas. 1.13 vihmaga ei olevat miski probleem....
See on küll igati huvitav ja vägev lahendus. Ma siin vaikselt juba uurin ilma. Hondal pole veel vihmarehve tellitud aga see sõit peaks igaks juhuks poksis olemas olema.
Valmistuge ebakorrapärasteks peatusteks!
Meie andmetel hakkab neljanda ringi poole pealt sadama, kaheteistkümnendal ringil sadu lakkab ja seitsmeteistkümnendal ringil hakkab kohe rämedalt sadama.
Milor kirjutas:Valmistuge ebakorrapärasteks peatusteks!
Meie andmetel hakkab neljanda ringi poole pealt sadama, kaheteistkümnendal ringil sadu lakkab ja seitsmeteistkümnendal ringil hakkab kohe rämedalt sadama.
Eile Rihoga trenni tehes avastasin, et iga sõit suudan ma mingi vea teha. Täiesti masendav. Muidu ringiajad täiesti konkurentsi võimelised aga no ei suuda puhtalt sõita Aga üritan vähemalt natukenegi Rihole vastu saada. Eks näis mis saama hakkab. Proovisime vihmaga ka ja Hard Rain´ga kellegi taga sõita on nähtavus üks suur ümmargune null. Aga paistab, et täna saame kuiva ilma. EDU KÕIGILE