jaga siis meile ka paremaid kohticalderon kirjutas:sama siin ja kui kava käes siis katseid läbi sõitma ja paremaid kohti nuuskimaCrapmaster kirjutas:Ma lähen seisan varahommikul kohaliku tankla ukse kõrval kui onuke ajalehtedega tuleb!

Moderaatorid: KAIKUL, Sparco, Jaanus
Peaks umbes selline olema: http://kaart.postimees.ee/?zoom=6&lat=6 ... T&id=35063-helm- kirjutas:hallloooo,kus peetakse testikatset !?
Passid leidsid omaniku!Dubber kirjutas:Pole küll päris teemakohane aga siiski.
Ära anda kaks (2tk) tasuta passi. (Kuna ise ei saa olude sunnil minna). Originaalid, kinnises pakendis, ametliku edasimüüja käest saadud.
Asuvad Pärnus.
Kuna arvuti juures kogu aeg ei ole, soovijatel palun võtta telefoni teel ühendust (sms, kõne) - 50 87 317
Häid elamusi!
Äkki räägid headest kohtadest lähemalt? Isegi kui raskesti ligipääsetavad. Ja küll sa koju samuti pääsed. Kui heaga ei aita, siis kurjaga ikka saabcalderon kirjutas:Sai ka hommikul kell 7 autoleht muretsetud ja otsesiht katsetele võetud. Läbida jõudsin SS5/8 SS6/9 ja SS11 Rohkem ei jõudnud, palavus tahtis ära tappa. Aga üks jama on asja juures, tõsiselt head kohad on kõik sellise koha peal, et ligi ei pääse ja kõndima peaks suht pika maa SS11 teen igatahes käki ära, et lähen enne paika kui tee kinni läheb
Ja teine Väga jama asi. Mis moodi ma krt ööbimiskohta saan vanemate maja juurde aiastes. Kaart näitab, et kinni pandud teeots???? mida asja
Ega ma suurt märkmeid ei jõudnud teha, sõidu ajal suht kehv kirjutada ja katsed suht kitsad, eriti SS11, seal sai mõned kohad märgitud. Homme muidugi suht tihe liiklus katseteljohunn kirjutas:Äkki räägid headest kohtadest lähemalt? Isegi kui raskesti ligipääsetavad. Ja küll sa koju samuti pääsed. Kui heaga ei aita, siis kurjaga ikka saabcalderon kirjutas:Sai ka hommikul kell 7 autoleht muretsetud ja otsesiht katsetele võetud. Läbida jõudsin SS5/8 SS6/9 ja SS11 Rohkem ei jõudnud, palavus tahtis ära tappa. Aga üks jama on asja juures, tõsiselt head kohad on kõik sellise koha peal, et ligi ei pääse ja kõndima peaks suht pika maa SS11 teen igatahes käki ära, et lähen enne paika kui tee kinni läheb
Ja teine Väga jama asi. Mis moodi ma krt ööbimiskohta saan vanemate maja juurde aiastes. Kaart näitab, et kinni pandud teeots???? mida asja
mingi aeg seda katset ei olnud igatahes, tiik sai liiga täis masinaid. kunagi panid vennad bolšihhid seal tiiki. Rallikaardil on see koht punase ruudu sees (SS6/9) ainuke tee läheb sinna aiastest aga see kinni :pRainoFriedemann kirjutas:Kus see tiigi kurv täpsemalt on? Kas te mõtlete seda sama kus Nazarov katuse pani eelmine aasta?