87. Rallye Automobile de Monte-Carlo 2019 DAY 1
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
Re: 87. Rallye Automobile de Monte-Carlo 2019 DAY 1
Comoon mees, see jutt "ma vaatasin" ja "ma mõtlesin" ja siis tagantjärgi targutamine. Kellel sellest kasu on, ah? Ott teab, mis teeb paremini kui ükski siin foorumis olev "ma vaatasin ja mõtlesin ja siis õunte pealt arvasin" tegelane.KidrA kirjutas:Pean tõdema, et Tänaku 7. katset vaadates, tõdesin ka ise, et üpris kõvad lõikamised ja eks see selline 50/50 olegi, et tihti pääsed puhtalt aga siis ükskord maksab kätte. Ei tasu siin kohe teisiti mõtlejaid ka kividega loopima hakata. Igal ühel on oma arvamus ja kui keegi arvab teisiti, ei pea teda maha tegema hakata. Võib ka täiskasvanulikuks ja viisakaks jääda.
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 0
Kiirem kui Ogier...edeneb küll. Muidugi teised edenevad ka, või gramm kiiremini. Vahe enamvähem püsib, hea seegi.
https://michelinmotorsport.com/Evenemen ... onte-Carlo
Täna veatult toimunud.
https://michelinmotorsport.com/Evenemen ... onte-Carlo
Täna veatult toimunud.
Viimati muutis -huviline2-, 25 Jaan 2019, 18:20, muudetud 2 korda kokku.
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 1
Tänak lõpus +7,2 sek Neuvillele.
Ja Latvala kaotab lõpus Tänakule +2,1 sek
Ja Latvala kaotab lõpus Tänakule +2,1 sek
Paistab katse teine aeg tulevat. Rehve arvestades jumala ok.
-
- Rallifoorum 24/7
Krt sa ise arvad ja mõtled ka et Otil oli puhas ebaõnn. Ja kui sa vaatad kaine mõistusega, et ***** mina sealt läbi ei sõidaks siis on foorum ju täpselt koht kus seda välja õelda .punktElvisP kirjutas:Comoon mees, see jutt "ma vaatasin" ja "ma mõtlesin" ja siis tagantjärgi targutamine. Kellel sellest kasu on, ah? Ott teab, mis teeb paremini kui ükski siin foorumis olev "ma vaatasin ja mõtlesin ja siis õunte pealt arvasin" tegelane.KidrA kirjutas:Pean tõdema, et Tänaku 7. katset vaadates, tõdesin ka ise, et üpris kõvad lõikamised ja eks see selline 50/50 olegi, et tihti pääsed puhtalt aga siis ükskord maksab kätte. Ei tasu siin kohe teisiti mõtlejaid ka kividega loopima hakata. Igal ühel on oma arvamus ja kui keegi arvab teisiti, ei pea teda maha tegema hakata. Võib ka täiskasvanulikuks ja viisakaks jääda.
-
- Rallifoorum 24/7
Nojah, ainult et tänavaautoga ei sõidaks kohe üldse mitte nii nagu ralliautoga, eriti WRCga. Ei saa võrrelda.
Silk, jõudsid selle tõdemuseni, kui olid 100 korda videot edasi-tagasi kerinud? Rallimasinates tuleb need otsused teha murdosasekundiga ja sea on palju muutujaid - eelmine kurv läks mittesoovitud trajektooriga jne.Silk kirjutas:Krt sa ise arvad ja mõtled ka et Otil oli puhas ebaõnn. Ja kui sa vaatad kaine mõistusega, et ***** mina sealt läbi ei sõidaks siis on foorum ju täpselt koht kus seda välja õelda .punktElvisP kirjutas:Comoon mees, see jutt "ma vaatasin" ja "ma mõtlesin" ja siis tagantjärgi targutamine. Kellel sellest kasu on, ah? Ott teab, mis teeb paremini kui ükski siin foorumis olev "ma vaatasin ja mõtlesin ja siis õunte pealt arvasin" tegelane.KidrA kirjutas:Pean tõdema, et Tänaku 7. katset vaadates, tõdesin ka ise, et üpris kõvad lõikamised ja eks see selline 50/50 olegi, et tihti pääsed puhtalt aga siis ükskord maksab kätte. Ei tasu siin kohe teisiti mõtlejaid ka kividega loopima hakata. Igal ühel on oma arvamus ja kui keegi arvab teisiti, ei pea teda maha tegema hakata. Võib ka täiskasvanulikuks ja viisakaks jääda.
Tänak tundub rahulik, mõistab suurt pilti ja teab mis eelmine aasta Monte esimeste meestega Rootsis juhtus. Õige ralli algab alles Mehhikos.
Eksid, mina arvan, et Ott teab, mis ta teeb, kus riski võtab ja kus mitte ja ma ei hakka halama siis kui midagi p...sse läheb, sest elu ei saa kunagi olla 100% magusa maiuse söömine ja siirupi sees elamine.Silk kirjutas: Krt sa ise arvad ja mõtled ka et Otil oli puhas ebaõnn. Ja kui sa vaatad kaine mõistusega, et ***** mina sealt läbi ei sõidaks siis on foorum ju täpselt koht kus seda välja õelda .punkt
-
- Rallifoorum 24/7
Vaatasin klippi ühe korraRuutu kirjutas:
Silk, jõudsid selle tõdemuseni, kui olid 100 korda videot edasi-tagasi kerinud? Rallimasinates tuleb need otsused teha murdosasekundiga ja sea on palju muutujaid - eelmine kurv läks mittesoovitud trajektooriga jne.

-
- Rallifoorum 24/7
Õige ralli algab Mehhikos, aga enne seda jagatakse mõnusalt punkte, mida arvestatakse ka MM tiitli andmisel. Ja oi kui magusad need punktid võivad olla aasta lõpus.KidrA kirjutas:Tänak tundub rahulik, mõistab suurt pilti ja teab mis eelmine aasta Monte esimeste meestega Rootsis juhtus. Õige ralli algab alles Mehhikos.
Viimati muutis viplala, 25 Jaan 2019, 18:30, muudetud 1 kord kokku.
Ott võttis Evansilt 7.3s tagasi ja üldis vahe veel 47.4
-
- V järgu kommentaator
Tänakul läks täna lihtsalt nii ja muud ei olegi teha. Oleksid - poleksid siin enam ei loe. See on ju ikkagi rallisport ja juhtuda võib kõigil!
Meekeil on hoopis vasak esimene amort puruks ja sealt ka see õliloik eelmise katse lõpus
ulme, Kalle tuleb Sunineniga samas tempos, SPL4 sama aeg
ulme, Kalle tuleb Sunineniga samas tempos, SPL4 sama aeg
Viimati muutis CTR, 25 Jaan 2019, 18:36, muudetud 1 kord kokku.
Põhimõtteliselt on puhta sõiduga kõik peale Ogieri ja Neuville püütavad, sest igaüks neist võib ainult ühe katsega pool minti lambist kaotada. Kõik kotti panna läheb siiski vast raskeks aga 4-5. koht ja kõvad punktid PS-ilt ja koolipoisi kolme võib ära panna.
-
- II järgu kommentaator
Selle peale oleks hea Kreisiraadio Rallitiimi sketsi vaadata.deiviidas kirjutas:Tänakul läks täna lihtsalt nii ja muud ei olegi teha. Oleksid - poleksid siin enam ei loe. See on ju ikkagi rallisport ja juhtuda võib kõigil!

"Mootorisport, ikka juhtub! Oleme vähemalt sõbrad edasi!"
Lambist võib Tänak ka eksida. Selle peale ei tasuks lootusi ehitada.ElvisP kirjutas:Põhimõtteliselt on puhta sõiduga kõik peale Ogieri ja Neuville püütavad, sest igaüks neist võib ainult ühe katsega pool minti lambist kaotada. Kõik kotti panna läheb siiski vast raskeks aga 4-5. koht ja kõvad punktid PS-ilt ja koolipoisi kolme võib ära panna.