Vaatasin just Monte ajakava (vt: http://www.acm.mc/ramc/index.php?page=2 ... 1_2012.php). Ma kas olen selle info maha maganud või ei ole enne sellest juttu olnud, kuid on üks tõsine erinevus kõigi eelmiste etappidega (vähemalt 20 aasta viimastega võrreldes): ralli katseid sõidetakse lausa viiel päeval, kolmapäevast pühapäevani. Samal ajal kilometraaž on selline keskmine (alla 400). Ja kui meie poisid ka sõidavad, siis on terve nädal "tuksis"
Melka kirjutas:Vaatasin just Monte ajakava (vt: http://www.acm.mc/ramc/index.php?page=2 ... 1_2012.php). Ma kas olen selle info maha maganud või ei ole enne sellest juttu olnud, kuid on üks tõsine erinevus kõigi eelmiste etappidega (vähemalt 20 aasta viimastega võrreldes): ralli katseid sõidetakse lausa viiel päeval, kolmapäevast pühapäevani. Samal ajal kilometraaž on selline keskmine (alla 400). Ja kui meie poisid ka sõidavad, siis on terve nädal "tuksis"
Suht tuksis nädal siis jah:D
Ei tea kuidas selle live ülekandega uuel hooajal on... Kas võetakse kasutusele?
Siit ka väike video Fordi tiimi poolt uue hooaja eelsissejuhatuseks. Kuna Fordi tehase poolt on lepingut M-Spordiga 2 aasta võrra pikendatud (Solbergi leping on muide üheks aastaks praegu sõlmitud), siis selgineb ka vesi vaikselt selle kohta, kus Ott Tänak tuleval hooajal sõitma hakkab. Loodetavasti Fordi "teises" tiimis koos Östbergi või Henning Solbergiga (uskuge see mees saab oma raha kokku küll ).
Timur_P kirjutas:Prototyp VW Polo WRC
Kuigi kirjas, Polo WRC, siis taga tiib sarnaneb küll pigem S2000 masina omaga.
Polo puhul peaks tegu olema mäkketõusu autoga. Sellest ka imelik kooslus: nagu kuulda, on autol turboga mootor, kuid samas jällegi S2000 tüüpi tagaspoiler. Lisaks tundub, et kasutatakse H-lülitusega käigukasti.
Melka kirjutas:Vaatasin just Monte ajakava (vt: http://www.acm.mc/ramc/index.php?page=2 ... 1_2012.php). Ma kas olen selle info maha maganud või ei ole enne sellest juttu olnud, kuid on üks tõsine erinevus kõigi eelmiste etappidega (vähemalt 20 aasta viimastega võrreldes): ralli katseid sõidetakse lausa viiel päeval, kolmapäevast pühapäevani. Samal ajal kilometraaž on selline keskmine (alla 400). Ja kui meie poisid ka sõidavad, siis on terve nädal "tuksis"
Timur_P kirjutas:Prototyp VW Polo WRC
Kuigi kirjas, Polo WRC, siis taga tiib sarnaneb küll pigem S2000 masina omaga.
Polo puhul peaks tegu olema mäkketõusu autoga. Sellest ka imelik kooslus: nagu kuulda, on autol turboga mootor, kuid samas jällegi S2000 tüüpi tagaspoiler. Lisaks tundub, et kasutatakse H-lülitusega käigukasti.
väga tore, et üks ralliteemat jagava vend blogi hakkab pidama!
lühidalt, mis mu silma jäi artiklist: "petter solberg on mees, kes toob rallimaailmale uuesti elu sisse. on ikka vahe, kas fordi a-tiimi piloodiks on solberg või tänak. ma ei taha midagi halvasti öelda tänaku suhtes, sest temast saab kindlasti esimene eestlasest maailmameister, aga selleni on veel natukene aega."
tuominen ise on kõrge tasemega kaardilugeja, osalenud neljal korral monte carlo rallil, tulnud kahel korral soome meistriks. olnud toni gardemeistri ja sebastian lindholmi kaardilugeja.
@muhk. Lisaks on ta võitnud ka Eija Jurvaneni kõrval istudes Saaremaa ralli ning on ka Soome Kaardilugejate Ühenduse president.Tegelikult on ta seda blogi pidanud juba aasta ja loodetavasti peab ka edaspidi.
Kas keegi oskab lollile seletada miks Rally GB toimumisaeg nõnda kahe aja vahet pendeldab? Kord toimub septembri keskel(nt 2005. aastal) ja siis jällegi novembri algul(nt viimased aastad).
Ott Tanak and Mads Ostberg will form the second pair of Ford in the WRC, Malcolm Wilson has confirmed in an interview with Autosport English. The two young men will have a full program in the world, and could be called the official team in the near future.
Ott Tanak and Mads Ostberg will form the second pair of Ford in the WRC, Malcolm Wilson has confirmed in an interview with Autosport English. The two young men will have a full program in the world, and could be called the official team in the near future.
uskumatu, kuid tundub, et suvistel sahinatel (Märtin Vs Ostberg ja selle kasust Tänakule) ongi tõepõhi all. Ilmselt pole ma siin ainuke, kes selliseid jutte kuulnud on, kuigi ametlikult seda väita ei saa.
MKD kirjutas:
uskumatu, kuid tundub, et suvistel sahinatel (Märtin Vs Ostberg ja selle kasust Tänakule) ongi tõepõhi all. Ilmselt pole ma siin ainuke, kes selliseid jutte kuulnud on, kuigi ametlikult seda väita ei saa.
Sorry aga mul vist jäänud mingi asi kahe silma vahele. Äkki seletaksid lahti jutu.
>
0
Man and machine against mother nature!!! "I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi