lemmik F1'e meeskond
Moderaatorid: Jaanus, Erki, RudiTurbo, mrali, nimh, Frank
-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
Üldiselt on lemmikuks ikka Mclaren ja Williams ning Jaguar. Aga löö või maha Ferrari mitte ei meeldi ja ei ole kunagi meeldinud ju vist asi selles, et ma ei kannata punaseid. Sellel teemal võikski jahuma jääda aga see suht mõttetu, sest igal inimesel on oma lemmikud. Aga selle pärast ei tasu teiste lemmikuid ma tasa teha.
Kellele ema kellele tütar nagu öeldakse.
Kellele ema kellele tütar nagu öeldakse.

Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
-
- Reactions: 0
-
- Moderaator
- Kontakt:
Praegu teen sulle hoiatuse. Aga järgmine kord nii hästi sul ei lähe. Siin foorumis me ei sõima ega laima kedagimclaren kirjutas:Minu lemmik meeskond on McLaren ja sõitja KIMI RÄIKKONEN.
Seevastu ferrari sõitjaga Schumacher on ikka mõnusad P.RsE.E.T.D
(vabandage väljenduse pärast aga see on tõsi)

Ka mina olen andunud McLareni pooldaja, aga härrased, näidakem üles solidaarsust ka teiste tiimide vastu. Kõik, kes tunnevad vajadust kedagi mõnitada või ropendada, võivad end ju vabalt Delfisse sisse logida. See koht on selliste jaoks loodud. Selles foorumis on inimesed, kes austavad motosporti ja seega ka respekteerivad oma lemmikute valusamaid vastaseid. Lisaks sellele tõmbad sel moel alla McLareni fännide mainet. Moderaatorid- make your move!mclaren kirjutas:Minu lemmik meeskond on McLaren ja sõitja KIMI RÄIKKONEN.
Seevastu ferrari sõitjaga Schumacher on ikka mõnusad P.RsE.E.T.D
(vabandage väljenduse pärast aga see on tõsi)
-
Just mõtlesin seda sama. Kohati tunduvad paljud McLareni ja Williamsi fännid justkui jehoova tunnistajad - ehk "liiguvad ukselt-uksele ja üritavad kõigile pähe taguda, et kõik muud meeskonnad on pahad-pahad".Rhys Fulber kirjutas:Lisaks sellele tõmbad sel moel alla McLareni fännide mainet. Moderaatorid- make your move!
Seejuures näeb suht harva, et mõni ferrari fänn näiteks Räikoneni kuhugile pimedasse kohta saadaks.
Minuarust on juba eriti Kimi fännide maine ikka üsna alla viidud ülelmainitud aktsioonidega - huvitav millest see tuleb?
Sorry, aga paraku see asi nüüd nii lilleline ka ei ole Ferro fännide poolt vaadatuna. Punaste leeris on paraku selliseid persona non grata-sid samuti, kelle idee on punaseid kummardada ja kõiki teisi (eriti McLarenit) sopaga loopida. Inimesed on juba kord sellised. Mina, kui McLareni pooldaja, tegin oma eelnenud jutuga märkuse ühele "meie seast". Siinkohal võiks ehk parafraseerida üht tuntud ütlust: "Saagem foorumlasteks, jäägem inimesteks! "mcwax kirjutas:Just mõtlesin seda sama. Kohati tunduvad paljud McLareni ja Williamsi fännid justkui jehoova tunnistajad - ehk "liiguvad ukselt-uksele ja üritavad kõigile pähe taguda, et kõik muud meeskonnad on pahad-pahad".Rhys Fulber kirjutas:Lisaks sellele tõmbad sel moel alla McLareni fännide mainet. Moderaatorid- make your move!
Seejuures näeb suht harva, et mõni ferrari fänn näiteks Räikoneni kuhugile pimedasse kohta saadaks.
Minuarust on juba eriti Kimi fännide maine ikka üsna alla viidud ülelmainitud aktsioonidega - huvitav millest see tuleb?

PS: Ma ei tea, kas olen midagi maha maganud, aga mulle küll ei meenu ühtegi nn "Kimi fännide aktsiooni"
-
Loomulikult ei ole aktsiooni all mõeldud avalikke miitunguid raekoja platsil 
No kuivõrd aktsioon on esitatud jutumärkides, siis antud juhul loeb aktsiooniks ka nt. delfis kommenteerimine.
Ja kui nüüd minna delfi F1 teemaliste artiklite kommentaaride kallale, siis võin kihla vedada, et Kimi fännid Schumit sõimavad kordades rohkem, kui Shcumi fännid Kimit. Seejuures minuarust ei loe see, et delfis kipuvad need kommentaatorid olema suht F1 kauged ning ilmselt valdavalt teismelised. Halva mulje jätavad siiski.
Siiski loodan, et nüüd liiga ei teinud viiskatele McLareni fännidele.

No kuivõrd aktsioon on esitatud jutumärkides, siis antud juhul loeb aktsiooniks ka nt. delfis kommenteerimine.
Ja kui nüüd minna delfi F1 teemaliste artiklite kommentaaride kallale, siis võin kihla vedada, et Kimi fännid Schumit sõimavad kordades rohkem, kui Shcumi fännid Kimit. Seejuures minuarust ei loe see, et delfis kipuvad need kommentaatorid olema suht F1 kauged ning ilmselt valdavalt teismelised. Halva mulje jätavad siiski.
Siiski loodan, et nüüd liiga ei teinud viiskatele McLareni fännidele.
No jah, olgu siis sul oma õigus.
Mis aga delfisse puutub, siis nagu sa ise ütlesid on sealsed kommentaarid üsna F1 kauged. Sealsete kommentaaride ja kommentaatorite maine on ju kõigile teada. Kes võtab Delfi komme tõsiselt, sel on asjadest ikka üsna omamoodi arusaam. Teismeliste ärplemine on selle asja nimi seal. Minu sügav respekt aga inimesele, kes siinses foorumis argumeteertult ja inimese moodi suudab oma lemmikud ja mittelemmikud välja tuua. Case closed! 

-
- Moderaator
- Kontakt:
No eks igal inimesel on omad lemmikud ja seisukohad asjadest. Aga nagu Rhys Fulber ütles tõelised fännid on need kes suudavad austada ja respekteerida oma lemmikute vihaseid konkurente mitte neid maha tehes. See on asja point.
Mis Delfisse puutub siis seal on koos ikka sellised asjast ikka väga kaugel olevad inimeseloomad kes sageli tee vahet isegi kassil ja koeral ning ei saa aru millest jutt käib. Kokkuvõtes ebaterved inimesed kellel on üks ajukäär ja seegi sirge
Delfis kommenteerijate järgi ei saa võtte kelle lemmikud on keda rohkem sopaga loopinud ühtmoodi on nii Ferrari kui ka Mclareni fännid asjas süüdi. Ma austan siin kommenteerijaid kes suudavad rääkida oma seisukohtades teisi maha tegematta. Kuna asi sai alguse ühest algajast kommentaatorist kes suvatses maha teha ja sõimatta Ferrari fänne ja selles teamis sõitjaid siis kutsusin ta korrale.
PS: Olen ka ise andunud Mclareni pooldaja ja ei seedi selliseid tegelinskeid kes suudavad ennast väljendada sõimlevalt ja ropendavalt. Kui on ropendamis vajadus võib ju seda arvuti ees teha ja kõvasti aga seda ei ole vaja siia kirja panna. Selliseid komentaare lugedes tunnen lihtsalt vastikust.
Loodan, et leian siit mõttekaaslasi nii Ferrari fännide kui ka Mclareni fännida hulgast.
Vabandan juba ette kui kedagi solvasin!

Delfis kommenteerijate järgi ei saa võtte kelle lemmikud on keda rohkem sopaga loopinud ühtmoodi on nii Ferrari kui ka Mclareni fännid asjas süüdi. Ma austan siin kommenteerijaid kes suudavad rääkida oma seisukohtades teisi maha tegematta. Kuna asi sai alguse ühest algajast kommentaatorist kes suvatses maha teha ja sõimatta Ferrari fänne ja selles teamis sõitjaid siis kutsusin ta korrale.
PS: Olen ka ise andunud Mclareni pooldaja ja ei seedi selliseid tegelinskeid kes suudavad ennast väljendada sõimlevalt ja ropendavalt. Kui on ropendamis vajadus võib ju seda arvuti ees teha ja kõvasti aga seda ei ole vaja siia kirja panna. Selliseid komentaare lugedes tunnen lihtsalt vastikust.
Loodan, et leian siit mõttekaaslasi nii Ferrari fännide kui ka Mclareni fännida hulgast.
Vabandan juba ette kui kedagi solvasin!

Viimati muutis Kolin, 28 Dets 2003, 22:02, muudetud 1 kord kokku.
Delfis mõni aeg tagasi sõimati Montoya't ahviksKolin kirjutas:Mis Delfisse puutub siis seal on koos ikka sellised asjast ikka väga kaugel olevad inimeseloomad kes sageli tee vahet isegi kassil ja koeral ning ei saa aru millest jutt käib. Kokkuvõtes ebaterved inimesed kellel on üks ajukäär ja seegi sirge![]()

Need delfikad vist ikka ei saa aru et ahvid ei oska vormeliga sõita. (kuigi Niki Lauda ahv oskab

Tegelt võiks nüüd suunduda teema (Lemmik F1 meeskond juhul kui kellegil juba meelest läinud on

gaas on endiselt laiffi
Mina olen valmis tapma Schumacheri eest 
ma lihtsalt ei saa aru nendest vendadest, kes ei ole mitte ainult teiste poolt vaid on vastu täielikult, et Schumacher hea on.
No ma ei saa aru, vend on purustanud peaaegu kõik rekordid mis purustada annab ja purustab veel ja need kes räägivad, et tal on ainult ime auto, need on ka... Kes tegi Ferrarist ime auto, ikka Schumacher, ta valiti Ferrarisse sellepärast, et ta oli parim sellel ajal juba ja ta aitas Ferraril saada parimaks. Schumacheri Ferru ei lähe puruks aga Barril läheb, ma usun, et seal keegi ei tee barrile sitemat autot, sõiduoskus peitub ka auto hoidmises, ta võib-olla sõidab poole gaasiga hoopis sirgetel, et mootorit ei lõhu või kes teab mida teeb, igatahes ta oskab ja kotib kõik ära kui vaja
aga vanadus hakkab peale tulema ja ma ei usu enam, et tal see hooaeg sellist lendu on, aga mees tundub oopis veel rohkem põnevust omavat, sest asi on võrdsem

ma lihtsalt ei saa aru nendest vendadest, kes ei ole mitte ainult teiste poolt vaid on vastu täielikult, et Schumacher hea on.
No ma ei saa aru, vend on purustanud peaaegu kõik rekordid mis purustada annab ja purustab veel ja need kes räägivad, et tal on ainult ime auto, need on ka... Kes tegi Ferrarist ime auto, ikka Schumacher, ta valiti Ferrarisse sellepärast, et ta oli parim sellel ajal juba ja ta aitas Ferraril saada parimaks. Schumacheri Ferru ei lähe puruks aga Barril läheb, ma usun, et seal keegi ei tee barrile sitemat autot, sõiduoskus peitub ka auto hoidmises, ta võib-olla sõidab poole gaasiga hoopis sirgetel, et mootorit ei lõhu või kes teab mida teeb, igatahes ta oskab ja kotib kõik ära kui vaja

aga vanadus hakkab peale tulema ja ma ei usu enam, et tal see hooaeg sellist lendu on, aga mees tundub oopis veel rohkem põnevust omavat, sest asi on võrdsem

<Gener_AL> what was the name of that rally driver early nineties juhan kankernaun ... he was an awsome driver ...
www.liveforspeed.net
www.liveforspeed.net
kuda saab kiirust kaotamata poole gaasiga sirgel sõita?
või kehtivad summi jaoks teised füüsikaseadused?

Aastal kaks tuhat kuuskümmend
saab teoks see, millest puudust tunti,
piloodid nr. 1 ja 2 taevastel radadel
viimaks üksteiselt mõõtu võtavad,
ja käia lasevad sellisel võitlusvaimul,
mida pole aegadest saati nähtud
saab teoks see, millest puudust tunti,
piloodid nr. 1 ja 2 taevastel radadel
viimaks üksteiselt mõõtu võtavad,
ja käia lasevad sellisel võitlusvaimul,
mida pole aegadest saati nähtud
Ta nats kaotab, aga kurvis paneb kõik tagasinimh kirjutas:kuda saab kiirust kaotamata poole gaasiga sirgel sõita?

<Gener_AL> what was the name of that rally driver early nineties juhan kankernaun ... he was an awsome driver ...
www.liveforspeed.net
www.liveforspeed.net
MA vaidelen sulle jälle vastu. Schumi võib olla hea, aga ta Minardiga ei ole nüüd sama hea kui Ferrariga on. Ja kui aus olla, vaata milline tiim on Schumi ümber ja teisalt on Barrichellol hoopis väiksem minu arust, ja see et ühel laguneb masin koguaeg ja teisel üldse mitte, teeb asja veel imelikumaks. Ma ei hakka seda väitma et Schumi on nüüd Bruni tasemel kui ta Minardis oleks. Ja sõitja ei saa autot heaks teha, ta lihtsalt testib/sõidab ja siis ruumides mehed vaatavad arvutitelt ning nemad teevad masinat paremaks.
Aga see on minu arvamus, veaks ka kihla, et paljud arvavad vastu pidist.
Viimati muutis Frank, 10 Jaan 2004, 21:27, muudetud 1 kord kokku.
"Come on, you can see more than that"
-
- Moderaator
- Kontakt:
Olen sinuga sama meeltFrank kirjutas:MA vaidelen sulle jälle vastu. Schumi võib olla hea, aga ta Minardiga nüüd sama hea kui Ferrariga on. Ja kui aus olla, vaata milline tiim on Schumi ümber ja teisalt on Barrichellol hoopis väiksem minu arust, ja see et ühel laguneb masin koguaeg ja teisel üldse teeb asja veel imelikumaks. Ma ei hakka seda väitma et Schumi on nüüd Bruni tasemel kui ta Minardis oleks. Ja sõitja ei saa autot heaks teha, ta lihtsalt testib/sõidab ja siis ruumides mehed vaatavad arvutitelt ning nemad teevad masinat paremaks.