100kg lisaraskust??KidrA kirjutas:Ma tunnen sellest lausest end kergelt solvatuna. Mu arust on rallifoorumis ainult üks staarpostitaja ja me kõik teame kes see on.calderon kirjutas:Hmmm, on keegi veel tähele pannud, et enam ei ole spliti aegu mitu lehekülge, kõik staarpostitajad teises joorumis
Mis rallisse puutub siis Loebi sõit on ikka imeline. Isegi peale kõiki aastaid eemal olemist on tegemist jätkuvalt top3 sõitjaga. Meeke'i asemel ma olla ei sooviks. Tuleb pensionär, istub samasse masinasse ja sinust saab mittekeegi. Eks Loebil ole ka suur pluss kõrvalistmel, 100kg lisaraskust võrreldes teistega, järelikult on ka parem downforce!
Huvitav on jälgida ka Evansi nägu katsetel. Täpselt selline nägu on peas nagu oleks just hüpanud välja 67. korruse aknast ja kohe on lõpp.
61. CORSICA Linea Tour de Corse 2018 DAY2
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
Re: 61. CORSICA Linea Tour de Corse 2018 DAY2
Masin korda ei saanud, lihtsalt Tänak ütles, et katse oli selline, et kässarit ei läinud vaja.viplala kirjutas:Aga vähemalt Tänaku masin töötas ja kiirus oli olemas siit edasi vaid poodiumile!
Üks katse veel enne hooldust, näis milline see on.
100 lisakilo vast pole, aga 20-40kg ikka.. ja pole kuulda mingit vingu, et ala +1 lisa varuratas teeb auto raskemaks ja aeglasemaks.. bsKidrA kirjutas:Ma tunnen sellest lausest end kergelt solvatuna. Mu arust on rallifoorumis ainult üks staarpostitaja ja me kõik teame kes see on.calderon kirjutas:Hmmm, on keegi veel tähele pannud, et enam ei ole spliti aegu mitu lehekülge, kõik staarpostitajad teises joorumis
Mis rallisse puutub siis Loebi sõit on ikka imeline. Isegi peale kõiki aastaid eemal olemist on tegemist jätkuvalt top3 sõitjaga. Meeke'i asemel ma olla ei sooviks. Tuleb pensionär, istub samasse masinasse ja sinust saab mittekeegi. Eks Loebil ole ka suur pluss kõrvalistmel, 100kg lisaraskust võrreldes teistega, järelikult on ka parem downforce!
Huvitav on jälgida ka Evansi nägu katsetel. Täpselt selline nägu on peas nagu oleks just hüpanud välja 67. korruse aknast ja kohe on lõpp.
KidrA kirjutas:Ma tunnen sellest lausest end kergelt solvatuna. Mu arust on rallifoorumis ainult üks staarpostitaja ja me kõik teame kes see on.calderon kirjutas:Hmmm, on keegi veel tähele pannud, et enam ei ole spliti aegu mitu lehekülge, kõik staarpostitajad teises joorumis

-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 7
https://www.rally-maps.com/Tour-de-Corse-2018/Novellatfr kirjutas:Masin korda ei saanud, lihtsalt Tänak ütles, et katse oli selline, et kässarit ei läinud vaja.viplala kirjutas:Aga vähemalt Tänaku masin töötas ja kiirus oli olemas siit edasi vaid poodiumile!
Üks katse veel enne hooldust, näis milline see on.
-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
Siia ei julge enam kirjutada. kohe saad mingi tiitli külge 
Tänakul veel võimalik isegi teist kohta püüda vahe vaid 13,2 sekki.

Tänakul veel võimalik isegi teist kohta püüda vahe vaid 13,2 sekki.
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
See oli iroonia, vaadates Elenat, kelle naine on ilmselgelt hea kokk.blizzard kirjutas:100kg lisaraskust??
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 2
On millest süüa ka tehaKidrA kirjutas:See oli iroonia, vaadates Elenat, kelle naine on ilmselgelt hea kokk.blizzard kirjutas:100kg lisaraskust??

Söörlöne!
Algus on ilus jah ..dmackk kirjutas:wow mida spliti Otilt
-3,6
-
- Rallifoorum 24/7
-
- Rallifoorum 24/7
Ott ütles, et eile päevalõpus tehtud muudatused auto palju paremaks teinud. Hommikul tegi 2 viga (nüüd ei saagi aru, et kas autost tulenev või ikka enda veast suretas välja). Aga pealelõunat sõidab ilma vigadeta ja paremini.
-
- Rallifoorum 24/7