http://www.youtube.com/watch?v=pJKMTURZuys
Moderaatorid: KAIKUL, Sparco, Jaanus
Hetkel on monteeritud kuskil 18 minutit. Üks pikk jupp, kaks lühemat lõiku ja kaks introt on vaja veel monteerida, aga seda on päris palju. Siis hakkan heli tegema, kui pildi ja looga saan ühele poole.tuks kirjutas:Kuidas projekt edeneb ? Kangesti tahaks näha juba.
Siim Plangi kirjutas:Kui juba mind paelus, siis paelub ka neid, kes mingil määral tahavad rallist kuulda.
Sorri, aga selline postitus mõjub rohkem väsitavalt ja mõnitavalt. Jah, esialgne plaan oli saada asjaga valmis vana aasta lõpuks, aga ei jõudnud. Siis jaanuari lõpuks, aga sessiga kaasnevad produktsioonid võtsid kogu aja ära, pärast seda veebruari lõpuks ... noh, ei õnnestunud. Ma ei venita seda meelega. Ma tahaksin selle valmis saada võimalikult kiirelt, aga ma ei suuda asju kiiremini teha.Lithium kirjutas:Varsti saab juba uusi filme teha, see on selleks ajaks juba uunikum
Kuidas ei ole midagi tehtud? Piisavalt on juba ju, et paljudel ei püsi näpud paigas kuna vaid näha saaks! Ja hetkel näha olnud kokku pandud kaadritest võib tõesti öelda, et tegu on kvaliteetse tööga, mitte lihtsalt suvaliselt kokku pandud ralliklippidega!Lithium kirjutas:Pole ju midagi tehtudki ju, et saaks midagi öeldaKiiver kirjutas:Ma soovitaks proovida ise miskit esmalt teha. Ja siis uuesti sõna võtta.Lithium kirjutas:Varsti saab juba uusi filme teha, see on selleks ajaks juba uunikum