Sardiinia ralli II päev
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 0
-
-
Kenny kirjutas:Kust see inf tuleb?Märtinfänn kirjutas:Marcus Gronholm
Ford Hit a roack, lost oil and stopped on the stage
http://live.bfgoodrich.com/~bfg/WRC_2006_R7/cls08gb.php
ülevalt võta stage notes
Thnx...ei pannud tähele, et saab ka sellist infi seal:)Märtinfänn kirjutas:Kenny kirjutas:Kust see inf tuleb?Märtinfänn kirjutas:Marcus Gronholm
Ford Hit a roack, lost oil and stopped on the stage
http://live.bfgoodrich.com/~bfg/WRC_2006_R7/cls08gb.php
ülevalt võta stage notes
-
No on ikka eriline üllatus küll,et mehel jälle vedas.Ma olen kindel,et kui terve tikutoosi peale üks tikk pooleks murda ja paluda see Loebil välja tõmmata, siis teeb ta seda vasaku käega ja silmad kinni ja kolm korda järjest .Siim kirjutas:Sebastien Loeb:
"I hit the same rock as Marcus, I was very lucky because I hit on the good side"

Ilma rallita nagu ilma õlleta.
-
- Hooaja Rallivõlur
No sellega võiks tervet Loebi karjääri kirjeldada. Ma ütlesin, et kui Bosse auto seekord ka laguneb, siis ma see hooaeg enam rallit ei jälgi. Liiga pissed off teema on seeSiim kirjutas:Sebastien Loeb:
"I hit the same rock as Marcus, I was very lucky because I hit on the good side"

edit: Seda et, Urmot ikka vaatan muidugi. GO URMO!
Viimati muutis kajakas1, 20 Mai 2006, 11:30, muudetud 1 kord kokku.
Kas sellist WRC'd me tahtsimegi?
-
-
- IV järgu kommentaator
Seekordses auto lagunemises Bosse ise süüdi.kajakas1 kirjutas:No sellega võiks tervet Loebi karjääri kirjeldada. Ma ütlesin, et kui Bosse auto seekord ka laguneb, siis ma see hooaeg enam rallit ei jälgi. Liiga pissed off teema on seeSiim kirjutas:Sebastien Loeb:
"I hit the same rock as Marcus, I was very lucky because I hit on the good side"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Seda et, Urmot ikka vaatan muidugi. GO URMO!
Four wheels move your Body, Two wheels move your Soul.
-
Aga miks ei võiks see kivi lõhkuda Loebi autot???Villi kirjutas:Seekordses auto lagunemises Bosse ise süüdi.kajakas1 kirjutas:No sellega võiks tervet Loebi karjääri kirjeldada. Ma ütlesin, et kui Bosse auto seekord ka laguneb, siis ma see hooaeg enam rallit ei jälgi. Liiga pissed off teema on seeSiim kirjutas:Sebastien Loeb:
"I hit the same rock as Marcus, I was very lucky because I hit on the good side"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
- Hooaja Rallivõlur
Seletad äkki lähemalt. Ja ma ütlesin, et mul pohh, mis põhjustel.Villi kirjutas:Seekordses auto lagunemises Bosse ise süüdi.kajakas1 kirjutas:No sellega võiks tervet Loebi karjääri kirjeldada. Ma ütlesin, et kui Bosse auto seekord ka laguneb, siis ma see hooaeg enam rallit ei jälgi. Liiga pissed off teema on seeSiim kirjutas:Sebastien Loeb:
![]()
![]()
![]()
![]()
Kas sellist WRC'd me tahtsimegi?