AAVA vs JALAVA
Moderaatorid: KAIKUL, Sparco, Jaanus
Hmm..olen tiba Toyotside mootrite hingeelu uurinud ..huvitav millist 2,0 plokki ta kasutab ?.. 3SGE ?.. sellisel juhul on kindlasti Jalava oma 1,6 4AGE põhjaga kiirem, sest sellest mootorist saab ikka oluliselt rohkem teravust välja võluda ..see 3SGE on selline ha turbomootori põhi, vabalthingavaks on 1,6 ja 1,3 oluliselt ettemad.alex kirjutas:Käivad jutud, et Eestisse on tekkimas ka üks starlet, mis tuleb 2 liitrise mootoriga ja mis võimsuse poolest pidi jalava autost kõvasti üle olema.... elame näeme.
Kui mind ei usu, siis vaadake soome F-Cupi tulemusi ..seal pole minu meelest mitte ühtegi 2 liitrist Starletit ja Corollat .
Aga edu neile, ka mulle sellised väiksed tagaveolised punnid meeldivad

Siin http://www.rally.ee/?a=a009&b=1097&PHPS ... 9f3bb3edb3 on kõik kolm sõpruse augu katust videodel olemas, väga hästi tehtud videod minu meelest, hakkame juba ka kodu video tegemisel Lätlastele ja Sommidele järgi jõudmaErki kirjutas:Kui Driver1 mõtleb Paide ralli katust siis kuulduste järgi oskas Jalava selle nii ilusasti ära teha et autol suurt midagi viga polndki. Väliselt...