Kataloonia ralli III päev
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 0
Masendav on vaadata, kuidas Loeb nopib järjest rekordeid ja ralli voite. See aasta on läinud sujuvalt halvemaks. Monte Carlo rallist saadik ootasin, et Markkol hakkaks soit minema nii kuni Walesini välja. Praegu on aga tunne, et Marcus ja Petter oleks justkui alla andnud. Enne voitles Solberg tosiselt ka siis kui ta superrallit soitis. Praegu katkestavad nad vaikselt voi vajuvad paremusjärjestuses kaugele taha.
Selle aasta helgeim hetk on Soome ja midagi muud sellest aastast head välja tuua ei oska.
Selle aasta helgeim hetk on Soome ja midagi muud sellest aastast head välja tuua ei oska.
-
-
- IV järgu kommentaator
Seda ei olnudki.Cosworth kirjutas:eelmine aasta näitas rallikokkuvõttes mootorite võimsuse võrdlust mingil pikal asfaldiralli sirgel(virtual spectator-iga). mis rallil see oli ja kas see aasta ma magasin selle maha või seda ei olnudki?
Meenub mullegi eelmisest aastast selline võrdlus. Oligi vist Kataloonia ralli.
Kuna seekord peeti etapp mullusest erinevas kohas, võib põhjus olla selles. Ilmselt uues toimumiskohas ei olnud piisavalt pikka sirget.
-
[quote="Villi"][quote="Cosworth"]eelmine aasta näitas rallikokkuvõttes mootorite võimsuse võrdlust mingil pikal asfaldiralli sirgel(virtual spectator-iga). mis rallil see oli ja kas see aasta ma magasin selle maha või seda ei olnudki?[/quote]
Seda ei olnudki.
Kuna seekord peeti etapp mullusest erinevas kohas, võib põhjus olla selles. Ilmselt uues toimumiskohas ei olnud piisavalt pikka sirget.[/quote]
Minu arust oli see 2003 Kataloonia ralli.Märtin oma Fordiga trgi kõigile ära.
Seda ei olnudki.
Kuna seekord peeti etapp mullusest erinevas kohas, võib põhjus olla selles. Ilmselt uues toimumiskohas ei olnud piisavalt pikka sirget.[/quote]
Minu arust oli see 2003 Kataloonia ralli.Märtin oma Fordiga trgi kõigile ära.
See pikk sirge oli Olosti kiiruskatsel, mis läbis mingit asulat(vist oligi Olosti nimi), see aasta seda kiiruskatset tõepoolest polnud.Villi kirjutas:Seda ei olnudki.Cosworth kirjutas:eelmine aasta näitas rallikokkuvõttes mootorite võimsuse võrdlust mingil pikal asfaldiralli sirgel(virtual spectator-iga). mis rallil see oli ja kas see aasta ma magasin selle maha või seda ei olnudki?
Kuna seekord peeti etapp mullusest erinevas kohas, võib põhjus olla selles. Ilmselt uues toimumiskohas ei olnud piisavalt pikka sirget.
gaas on endiselt laiffi