Kataloonia ralli 3 päev!!!
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
Tahtsin siis vaadata mida ta sardiinias tegi, kuid Entry listis Sarrazini igatahes poleJälgija kirjutas:Sõitis ta ju ka Sardiinias ja väga hästialbertz kirjutas:mis kruusakat sa mõtled, minu teada on ta saksamaal, korsikal ja nyyd siin kataloonias see aasta ainult sõitnud - kuid kõik need kõvakattega rallidKolin kirjutas:Subaru team võiks järgmiseks hooajaks palgata endale teiseks sõitjaks Sarrazani. Kruusal sõitis kah mees väga kiiresti. Igatahes oleks asjalikum valik kui Hirvonen
-
- Reactions: 0
sry, ajasin need kohalikud tuusad sassi, minu vigaalbertz kirjutas:Tahtsin siis vaadata mida ta sardiinias tegi, kuid Entry listis Sarrazini igatahes poleJälgija kirjutas:Sõitis ta ju ka Sardiinias ja väga hästialbertz kirjutas: mis kruusakat sa mõtled, minu teada on ta saksamaal, korsikal ja nyyd siin kataloonias see aasta ainult sõitnud - kuid kõik need kõvakattega rallid
-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
Mina ajasin kah need vandid sassi. Ole kogu aeg selline tunne, et Sarrazin oli see kes Sardiinias kiirusega silma paistis. Aga võtta näpust hoopis Navarra oli.Jälgija kirjutas:sry, ajasin need kohalikud tuusad sassi, minu vigaalbertz kirjutas:Tahtsin siis vaadata mida ta sardiinias tegi, kuid Entry listis Sarrazini igatahes poleJälgija kirjutas: Sõitis ta ju ka Sardiinias ja väga hästi
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
-
- I järgu kommentaator
Ma tegelikult arvan, et Sarrazin on kruusal sõitmise väga kiirelt võimeline ära õppima, sest viimasel ajal on näha olnud, et tõelised asfaltispetsid(Panizzi, Loeb, Duval) õpivad kruusa väga edukalt selgeks, samas kui tõelistel kruusaspetsidel on asfaltil üliraske hakkama saada(Tuohino, Rovanperä jne). NIIET SARRAZIN SUBARU TEHASETIIMI
!!!

Go Markko and Michael !!! 

-
- Rallifoorum 24/7
Eilsetes ringi kommentaarides oli juttu sellest et Fordil miski süsteem,kus nad saavad oma peakorterist Parkile teiste vaheaegu ette sööta.Selle järgi siis hea tempot valida. Vanasti näidati tagapool startijatele tahvleid aegadega,nüüd siis midagi uut leiutatud.Raadio teel see vist kindlasti ei ole,sest nii võib ettelugemist segada.Ilmselt on tal mingi screen ees,kuhu need vahed tulevad. Aga miks sellest eraldi juttu tehti - kas teistel peale Fordi sellist pole?
-
- Diagnoos: rallisõltlane
mingis saates oli see väveteran kirjutas:Eilsetes ringi kommentaarides oli juttu sellest et Fordil miski süsteem,kus nad saavad oma peakorterist Parkile teiste vaheaegu ette sööta.Selle järgi siis hea tempot valida. Vanasti näidati tagapool startijatele tahvleid aegadega,nüüd siis midagi uut leiutatud.Raadio teel see vist kindlasti ei ole,sest nii võib ettelugemist segada.Ilmselt on tal mingi screen ees,kuhu need vahed tulevad. Aga miks sellest eraldi juttu tehti - kas teistel peale Fordi sellist pole?
-
- I järgu kommentaator
DatanetistTimole kirjutas:Kust Sa tõmbad?cruiser kirjutas:Niih. Panin eilse päeva kokkuvõtte downloadima

Aga täpsem seletus on see:
Mine http://www.klaabu.pri.ee/ftp Seal pane otsingusse "wrc" siis võta kataloonia 2 päev (kui oled elioni kliend siis võta ükskõik kumb, kui oled starmani klient siis võta pigem see mille ette on eelnevas lahtris väikselt "d1" kirjutatud.) Siis kliki PAREMA nupuga ja pane "download by flashget" või "download by download accelerator" peaks ka võimalik olema, oleneb mis tirimis programmid sul on

hehe

Go Markko and Michael !!! 

Ma sain nagu aru jah, et sellist süsteemi kasutab hetkel ainult Fordveteran kirjutas:Eilsetes ringi kommentaarides oli juttu sellest et Fordil miski süsteem,kus nad saavad oma peakorterist Parkile teiste vaheaegu ette sööta.Selle järgi siis hea tempot valida. Vanasti näidati tagapool startijatele tahvleid aegadega,nüüd siis midagi uut leiutatud.Raadio teel see vist kindlasti ei ole,sest nii võib ettelugemist segada.Ilmselt on tal mingi screen ees,kuhu need vahed tulevad. Aga miks sellest eraldi juttu tehti - kas teistel peale Fordi sellist pole?

tax eriti ei tea, mida räägib