Hihhi, Ma arvan, et 400 punni on üpriski mõnus ja kindel vahe ja üritan selle ära teha, mis eelmine aasta lolli vea tõttu ikka tegemata jäi
Aga super ennustused sinu poolt cruiser
>
0
<Gener_AL> what was the name of that rally driver early nineties juhan kankernaun ... he was an awsome driver ... www.liveforspeed.net
RudiTurbo ja cruiser on vahet isegi suurendanud, ning loodetavasti selgub kõik alles finiisirgel!
Tähelepanu tasub ka pöörata kohtadele 3-6. 100%-lise õnnestumise korral võivad ehk nemadki esiduole järgi jõuda.
>
0
Aastal kaks tuhat kuuskümmend
saab teoks see, millest puudust tunti,
piloodid nr. 1 ja 2 taevastel radadel
viimaks üksteiselt mõõtu võtavad,
ja käia lasevad sellisel võitlusvaimul,
mida pole aegadest saati nähtud
Albertz tegi võimsa tõusu. Aga kas jätkub tal särtsu, et 3 etapiga 1518 punkti tagasi teha liidriga võrreldes? Esikolmik praktiliselt võrdsete vahedega.
>
0
Viimati muutis nimh, 26 Sept 2004, 10:11, muudetud 1 kord kokku.
no see tabeli seis on ka ikka väga kena, formelit hakkasin nagu niisama ennustama, ralli ennustamisega pyydsin hoolikam olla. Kuid vaadates tulemusi, ralli tabelis olen viimaste seas kes pysivalt ennustab ja siin esimeste seas. Esimese 2 mehe saatus siin ennustuses tundub selge olevat (nagu formelis ferraridelgi), mul jääb Buttoni kombel maximum kolmanda koha saatusega leppida koos teiste lihtsurelikega
4.-6. koha pärast käib kõva lahing. Hea, et põnevus pole veel päriselt kadunud.
>
0
Viimati muutis nimh, 10 Okt 2004, 11:16, muudetud 1 kord kokku.
Suht metsa läks see etapp, M.Schumacher suutis viimasel ringil veel üle teha ringi rekordi muidu oleks tulnud + 400p ja poleks nii hull olnud , kuid elab üle , järgmine kord paremini
Võitja on suure tõenäosusega juba selgunud. Teisel ja kolmandal on veel vaid teoreetilised võimalused RudiTurbot edestada. huvitavaid situatsioone näeme hoopis tagapool. Kohtadele 4.-6. ja 10.-16. käib tihe rebimine!
>
0
Hahaha, tundub jah, et cruiseril juba vaja teist kohta kaitsma hakata enne kui mind oüüda, kuid kõik on veel võimalik
J6mm on minu sõber ja Paldisklane nii, et Paldiski kaksikvõit, gogo
>
0
<Gener_AL> what was the name of that rally driver early nineties juhan kankernaun ... he was an awsome driver ... www.liveforspeed.net