WRC hooaeg 2017

Maailma rallitippude käekäigust

Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki

Vasta
Arkadi.T
IV järgu kommentaator
IV järgu kommentaator
Reactions: 0

Re: WRC hooaeg 2017

Postitus Postitas Arkadi.T »

Kui juba fantaasiate jagamiseks läks...

Pilt
soca
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7

Postitus Postitas soca »

stout kirjutas:
KidrA kirjutas:
stout kirjutas:Tuli välja, et Arkadi.T oli ikka prohvet, kui see test tähendab nüüd ka lepingut. Loodan, et varsti tuleb ka mingi täpsem info, kus selguvad tagamaad sellisele otsusele. Kui tõesti olid pakkumised ka Toyotalt ja Hyundai poolt, siis oleks huvitav teada, miks otsustati ikka Wilsoni juurde jääda.
Ma vaidleks vastu jätkuvalt. Töö käib Tänaku tiimil jätkuvalt, et saada tehasetiimi. Kvaliteetsesse masinasse ja hea palga peale. Toyota, Hyundai ja võimalusel teised. Kui just M-Sport ei pleki rohkem. Kui ta jätkab Fordiga siis on põhjuseks ainult see, et teda ei peetud piisavalt heaks, et noori sõitjaid nagu Lappi, Suninen või mõni muu, peeti perspektiivikamateks, mitte, et sooviti just Fordiga jätkata, nagu teatud mees teada andis.

Arvan, et Toyota sõitjad peaks antud hetkeks paigas olema, lihtsalt teada pole saanud ja kui samal hetkel sõidab Tänak "uue" Fordiga teste siis võib vast väita, et Toyotaga diilile ei saadud.

Võib olla on meil tõesti enamusel siin sinimustvalged prillid ees ja näeme teda paremana kui teised, väljaspool Eestit. Kui meie mees kärutab jätkuvalt Fordiga edasi ja tulevad noored kuked ja saavad kohad tehasetiimidesse siis see pole samuti üldse hea märk. Tänakust on kahju aga samas väikest viisi Fordi fännina, isiklikult on mul hea meel.
Minu eelmine postitus oligi pigem küsivas stiilis, et kui Tänak jääb ikka Fordi, siis mis on selle põhjused. Kui põhjus on selles, et keegi teine teda ei tahtund, siis on ikka kehvasti küll.
Põhjus polnud selles.
Minu postitusi täie tõsidusega mitte võtta.
Dmack Eesti rahvusrehviks!
Rallifoorumi vanasõna: "Otile sobivad ainult Poola ja Soome ralli!"
KidrA
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7

Postitus Postitas KidrA »

Mis iganes põhjus, kas siis väiksem palk M-Spordi pakutust või soovis Toyota sõitjat ainult lühikeseks ajaks, et siis paremaid piloote saada aasta või kahe pärast....kui tehasemeeskond ei paku paremat tehingut Wilsonist siis järelikult ikka ei peeta sõitjat nii heaks kui vaja.
Arkadi.T
IV järgu kommentaator
IV järgu kommentaator

Soca, mille põhjal sa väidad, et see polnud põhjus? Kas sa nagu tõsimeeli usud, et sul on mingit siseinfot rohkem kui teistel? Ma ei hakka vaidlema, kas see oli või olnud nii, aga mind huvitab mille põhjal sa oma sõnu loobid?
Või peame tuginema sinu postituste allkirjale ja andestama, et sul hommikused rohud jälle võtmata jäid?
Igaljuhul on su elav kujutlusvõime väärt ühte suurt aplausi!
Pilt
Kolin
Moderaator
Moderaator
Reactions: 14
Kontakt:

Postitus Postitas Kolin »

Kas sa Arkadi T oled nii kindel, et Socal pole siseinfot. Sul on omal rohud võtmata. Või kaotasid luti ära, et nii tige Soca peal oled.

Ma tean ka üht teist aga seda ei saa hetkel rääkida. Vaikimis vanne on antud.
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
stout
II järgu kommentaator
II järgu kommentaator

Postitus Postitas stout »

Kaua siis lihtliikmed siin ootama peavad, et mingit infot saada? Poetage kasvõi natukenegi, et see suur paus rallide vahel natukenegi huvitavam oleks. Kas on mingi aeg, kui info tuleb, kuhu Neuville siis lõpuks läheb, millal Tänak uuesti testib.....
snakeplissken
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Reactions: 7

Postitus Postitas snakeplissken »

Tänak ford
Neuville citroen

Naljakas lugeda siin, et enamusel erinev "siseinfo"
schalke
Diagnoos: rallisõltlane
Diagnoos: rallisõltlane

Postitus Postitas schalke »

snakeplissken kirjutas:Tänak ford
Neuville citroen

Naljakas lugeda siin, et enamusel erinev "siseinfo"
Siseinfo= sisetunne :P
F-1 ennustusvõistluse võitja 2006; DTM ennustusvõistluse võitja 2011
Kolin
Moderaator
Moderaator
Kontakt:

snakeplissken kirjutas:Tänak ford
Neuville citroen
Väga tõenäoline varjant on selline jah
soca
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7

Postitus Postitas soca »

EI ütleks, et enamusel siin väga erinev info...Jah, nädalaid tagasi kui asi oli veel lahtine seostati siin Tänakut teiste tiimidega kuid viimase nädala jooksul pole ju seda enam olnud või on?

Nii palju kui ma siin postitusi olen näinud on need küll kokku läinud selle infoga mis minul on. Eks mingid asjad lähevad ikka nii öelda tõlkes kaduma ja osadele räägitakse rohkem ja osadele vähem. Pole ise väitnudki, et olen see kes siin kõige rohkem teab, kindlasti on siin veel teadjamaid mehi.

Tahtsin lihtsalt teistele kasutajatele ka rohkem kaarte avada kuid nagu näha siis ühele kasutajale see asi kuidagi ei istu....

ja lõpuks...

Lugupeetud Arkadi T.

Arvad tõesti, et laon siia avalikult välja need kohad ja inimesed kust ja kellelt ma info saan? Mida ma väga valesti siis viimaste nädalate jooksul väitnud olen? Seos Toyota ja Hyundaiga oli ju Tänakul olemas ja polnud ju M-sport ainuke kes teda tahtis.

Sa saad ka mind vabalt ära blokkida kui ma sulle ei meeldi kuid, et sulle rahu anda siis ma enam ei kommenteeri siin teemat Tänak ja hooaeg 2017.
Minu postitusi täie tõsidusega mitte võtta.
Dmack Eesti rahvusrehviks!
Rallifoorumi vanasõna: "Otile sobivad ainult Poola ja Soome ralli!"
jens
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7

Postitus Postitas jens »

Ma ei ole viitsinud siin asju lähemalt kommenteerida (või isegi jälgida) viimasel ajal, aga üldiselt...

Ühes intervjuus tõi Tommi tõesti Tänaku esile ja tundus, et Ott oleks lausa 1. valik tema jaoks allesolevatest variantidest. Ei tea, mis mõttesähvatus see tal oli või kas ta mõtleb nüüd muudmoodi või mida ta tol hetkel mõtles. Või meedia tõlgendas asju omamoodi.:)

Eks vaatame, kes siis Toyota sõitjateks lõpuks jäävad ja kas need on kõik soomlased või on osad ka mujalt. Võib-olla Mäkinenile korra tuli mõttevälgatus "tegelt võiks meil olla ikka rahvusvaheline meeskond!", aga hetk hiljem mõtles asja üle järele - "ah, tegelt milleks..." :D

Tõsisemalt võttes tõenäoliselt pole Mäkinen pikka aega sõitjate strateegias selgusel olnud, seetõttu need kõik seni lauale käidud variandid nii hüplikud olnud ka on. Asjale pole kaasa aidanud seegi, et mitmed on keeldunud Toyota kohast, mistõttu tuleb allesolevad kaardid üha uuesti läbi vaadata. "Hmm, äkki Tänak oleks hea?" "Hmm, aga äkki hoopis Neuville?" No jällegi - eks siis vaatame, kes lõpuks alles jääb. :)
Viimati muutis jens, 06 Sept 2016, 17:54, muudetud 1 kord kokku.
StP
I järgu kommentaator
I järgu kommentaator
Reactions: 1

Postitus Postitas StP »

Pilt
MMAL
III järgu kommentaator
III järgu kommentaator

Postitus Postitas MMAL »

soca kirjutas:EI ütleks, et enamusel siin väga erinev info...Jah, nädalaid tagasi kui asi oli veel lahtine seostati siin Tänakut teiste tiimidega kuid viimase nädala jooksul pole ju seda enam olnud või on?

Nii palju kui ma siin postitusi olen näinud on need küll kokku läinud selle infoga mis minul on. Eks mingid asjad lähevad ikka nii öelda tõlkes kaduma ja osadele räägitakse rohkem ja osadele vähem. Pole ise väitnudki, et olen see kes siin kõige rohkem teab, kindlasti on siin veel teadjamaid mehi.

Tahtsin lihtsalt teistele kasutajatele ka rohkem kaarte avada kuid nagu näha siis ühele kasutajale see asi kuidagi ei istu....

ja lõpuks...

Lugupeetud Arkadi T.

Arvad tõesti, et laon siia avalikult välja need kohad ja inimesed kust ja kellelt ma info saan? Mida ma väga valesti siis viimaste nädalate jooksul väitnud olen? Seos Toyota ja Hyundaiga oli ju Tänakul olemas ja polnud ju M-sport ainuke kes teda tahtis.

Sa saad ka mind vabalt ära blokkida kui ma sulle ei meeldi kuid, et sulle rahu anda siis ma enam ei kommenteeri siin teemat Tänak ja hooaeg 2017.
Coca, ära võta väga südamesse, kommenteeri ikka siin teemas ka. Mis teha, kui Arkadi T palatikaaslane näeb teistsuguseid unenägusid :D
MMAL
III järgu kommentaator
III järgu kommentaator

Postitus Postitas MMAL »

soca, mitte Coca, vabandust!
Arkadi.T
IV järgu kommentaator
IV järgu kommentaator

Vahi värki, olen suutnud kohalike krahve päris korralikult ärritada. Olete mind siin juba nurka pannud ja puha :D
Ma saan eestlasena täiesti aru, et mõned inimesed ei suuda adekvaatselt kaasmaalasest rallisõitjat hinnata. Kiputakse ikka oma põllu kardulast naabri omast paremaks pidama.

Soca. Kas sa oled ametilt pressišeff või oled muudmoodi valdkonnas sees? Kui jah, siis saan sinust aru. Kui ei, siis vaevalt sul mingit "siseinfi" on. Valdkonna inimesed on rohkem garaažis kui rallifoorumis.

Aga, ma võin ju eksida. Eksimine on inimlik.
MMAL
III järgu kommentaator
III järgu kommentaator

Postitus Postitas MMAL »

Arkadi.T kirjutas:Vahi värki, olen suutnud kohalike krahve päris korralikult ärritada. Olete mind siin juba nurka pannud ja puha :D
Ma saan eestlasena täiesti aru, et mõned inimesed ei suuda adekvaatselt kaasmaalasest rallisõitjat hinnata. Kiputakse ikka oma põllu kardulast naabri omast paremaks pidama.

Soca. Kas sa oled ametilt pressišeff või oled muudmoodi valdkonnas sees? Kui jah, siis saan sinust aru. Kui ei, siis vaevalt sul mingit "siseinfi" on. Valdkonna inimesed on rohkem garaažis kui rallifoorumis.

Aga, ma võin ju eksida. Eksimine on inimlik.
Arkadi, millest kirjutad??? Ei hinda kohalikku rallisõitjat (sina oled kohalik rallisõitja)?? soca just nagu ju hindas, kui kirjutas, et põhjus polnud see, et keegi ei tahtnud Otti ei tahtnud. Taheti, aga ei saadud kaubale ja Ott jäi fordi.
Frank
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7

Postitus Postitas Frank »

Huvitav, kas Seewaldis on rahulikum elu kui siin :D
"Come on, you can see more than that"
KidrA
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7

Postitus Postitas KidrA »

Lihtsalt minu nägemus on selline, et kui Toyota oleks tahtnud Tänakut siis oleks Tänak seal. Ju siis ikka ei tahetud (piisavalt).
-huviline2-
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7

Postitus Postitas -huviline2- »

No ei saa ju öelda, et elu nii lihtne on, et kõike saab, mida tahta. Teinekord tõesti on, teinekord oled lepinguga seotud kuni lõpuni või maksab selle üleostmine ulmelise summa või misiganes, variante on ju miljoneid. Ka EV seadusandluse järgi on võimalik töötajat kinni pidada ca kuu aega, enne kui ta tohib uues kohas alustada. Me ei tea ju, millistele lepingutele nemad on alla kirjutanud või palju keegi midagi sõitjale endale pakkus. :D

Minul puudub igasugune siseinfo.
Kolin
Moderaator
Moderaator
Kontakt:

Eks see Fordiga liitumine tulenes ka sellest, et uude meeskonda minnes oleks saanud testima hakata alles hooaja lõpus. Aga Fordis saab ta seda kohe teha. Ning see on oluline osa. Fordis saab Tänak hakata autot oma tahte järgi sättima. Kuna tulevad ju uued masinad.
Toyotaga on kõik väga segane. Ma kaldun arvama, et Tänakule äkki pakuti lühikest lepingut. Mäkinenil on oma välja ütlemistes plaan teha Soomlastest koosnev meeskond. Mäkineni meel muutub väga kiiresti. Huvitav on näha kes siis Hännineni kõrvale võetakse. Pakun,et Toyota lineup on Hänninen, Lappi ja Sunninen. Sellist segasumma suvilat pole ammu näinud.
Isiklikult arvan, et Tänaku Fordi jäämine on olukorras parem valik kui uue meeskonna lühike leping. Arvan, et Wilson pakkus Tänakule pikemat lepingut kui aasta.
See on minu isiklik arvamus. Mis ei pretendeeri puhtale tõele.
Vasta