Rootsi ralli I päev
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
Hetkel siis homsele vaadates (tuginedes "tänapäeva" minu arust parimale ralliinfokanalile www.vysledky-rally.cz/vysledky) selline seis "tagumistele" meestele, ajakaotus liidrile:
Pos 45 AAVA U. / SIKK K. +18:44.6 laup jätkab
Pos 46 KAUR E. / KOSKINEN S. +18:45.4 "arvatavasti" laup jätkab
Pos 47 ATKINSON Ch. / PREVOT S +19:11.5 ikka sõidab edasi
Pos 51 LOEB S. / ELENA D. +24:53.6 laup jätkab
Vahva näha Egoni nii väikest kaotust Urmole
ja tähelepnuväärne, et ainuke vend, kes "puhta" sõiduga siin pundis, on Atko 
Pos 45 AAVA U. / SIKK K. +18:44.6 laup jätkab
Pos 46 KAUR E. / KOSKINEN S. +18:45.4 "arvatavasti" laup jätkab
Pos 47 ATKINSON Ch. / PREVOT S +19:11.5 ikka sõidab edasi
Pos 51 LOEB S. / ELENA D. +24:53.6 laup jätkab
Vahva näha Egoni nii väikest kaotust Urmole

Viimati muutis uhtikas, 09 Veebr 2008, 02:37, muudetud 1 kord kokku.
Eurospordi päeva kokkuvõte just lõppes. Loebil jah väga nobe 1 tiir üle katuse. Henning pääses ka ühes kohas väga nibin-nabin läbi vallide.
Ja siis Urmo. No ma olen Tema sisevideosid ikka näinud ja ma pole kunagi näinud, et Ta roolitaga nii pinges oleks olnud, kohe nägi tõsiselt kurja vaeva selle citikaga. Eurosport näitas ainult seda esimest väljasõitu, mis oli tõesti ääretult loll. Väikese kiiruse pealt lihtsalt vajus lumme kinni... ja muidugi sai Türi kohe kuulsaks kohaks kogu Eurospordi vaatajaskonnale.
Homme(täna) siis loodame meie poistele vähemalt toredat pingevaba treeningsõitu!
Ja siis Urmo. No ma olen Tema sisevideosid ikka näinud ja ma pole kunagi näinud, et Ta roolitaga nii pinges oleks olnud, kohe nägi tõsiselt kurja vaeva selle citikaga. Eurosport näitas ainult seda esimest väljasõitu, mis oli tõesti ääretult loll. Väikese kiiruse pealt lihtsalt vajus lumme kinni... ja muidugi sai Türi kohe kuulsaks kohaks kogu Eurospordi vaatajaskonnale.

Homme(täna) siis loodame meie poistele vähemalt toredat pingevaba treeningsõitu!
Ei tahaks küll oluliseks "nõiaks" muutuda, kuid kolades ajaloo lehekülgedel = Eesti ralliajaloo traagiliseima katse nimi oli Margam . . .uhtikas kirjutas:Soovitaksin Citroenil järgmisel Rootsi rallil taotleda erisoodustust: jätta Mangeni katse vahele
Peaks vist suure M-iga katsetel eriliselt ettevaatlik olema

Eurospordi kokkuvõttest vaadates oli ehk vale samm proovida keerata tagasi läbi valli. Ehk oleks aidanud tagurpidi käik kiiremini tagasi teele, aga eks tv kaudu alati lihtsam kommenteerida. Kuldar veel küsis kõrvalt kas ei saanud käiku sisse. Võimalik, et siis oli käigu aps ja nii see kurv pikaks läks. Nu igatahes oluline iga km hetkel, mis uue autoga tuleb. Seega edu Urmole-Kuldarile ja ka Egonile-Simole.kala kirjutas:Eurospordi päeva kokkuvõte just lõppes. Loebil jah väga nobe 1 tiir üle katuse. Henning pääses ka ühes kohas väga nibin-nabin läbi vallide.
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
-
- IV järgu kommentaator
- Reactions: 0
Ojee! Kui sa juba selliseid paiku, nagu rubriik "kommentaarid" hakkad tõsiselt võtma, siis pakun sulle tunduvalt päevakorralisemaid ja elutähtsamaid probreeme kajastavaid artikleid, noohh näiteks http://www.sloleht.ee/index.aspx?id=265641 (ma saan aru, sa koolis ja päris täpselt ei tea, mis "päris" Eestis olulist toimubMärtinfänn kirjutas:Postimehes masendavad kommentaarid.

"Teadsin, et see on keeruline koht ja nõuab esimese käiguga läbimist, ent üritasin ikkagi teise käiguga sõites auto sinna mahutada," jutustas Aava. "Tagumine ots rammis lumevalli ning vedas esiotsa järgi. Vajusime nii sügavale, et sealt polnud võimalik käte jõul välja saada."
"Maailmas on ainult kolm spordiala: härjavõitlus, alpinism ja mootorisport, ülejäänud on vaid mängud!" [E.Hemingway]