Vähemalt poiss sõidab järgmine hooaeg.
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
Ma vaidleks vastu jätkuvalt. Töö käib Tänaku tiimil jätkuvalt, et saada tehasetiimi. Kvaliteetsesse masinasse ja hea palga peale. Toyota, Hyundai ja võimalusel teised. Kui just M-Sport ei pleki rohkem. Kui ta jätkab Fordiga siis on põhjuseks ainult see, et teda ei peetud piisavalt heaks, et noori sõitjaid nagu Lappi, Suninen või mõni muu, peeti perspektiivikamateks, mitte, et sooviti just Fordiga jätkata, nagu teatud mees teada andis.stout kirjutas:Tuli välja, et Arkadi.T oli ikka prohvet, kui see test tähendab nüüd ka lepingut. Loodan, et varsti tuleb ka mingi täpsem info, kus selguvad tagamaad sellisele otsusele. Kui tõesti olid pakkumised ka Toyotalt ja Hyundai poolt, siis oleks huvitav teada, miks otsustati ikka Wilsoni juurde jääda.
Minu eelmine postitus oligi pigem küsivas stiilis, et kui Tänak jääb ikka Fordi, siis mis on selle põhjused. Kui põhjus on selles, et keegi teine teda ei tahtund, siis on ikka kehvasti küll.KidrA kirjutas:Ma vaidleks vastu jätkuvalt. Töö käib Tänaku tiimil jätkuvalt, et saada tehasetiimi. Kvaliteetsesse masinasse ja hea palga peale. Toyota, Hyundai ja võimalusel teised. Kui just M-Sport ei pleki rohkem. Kui ta jätkab Fordiga siis on põhjuseks ainult see, et teda ei peetud piisavalt heaks, et noori sõitjaid nagu Lappi, Suninen või mõni muu, peeti perspektiivikamateks, mitte, et sooviti just Fordiga jätkata, nagu teatud mees teada andis.stout kirjutas:Tuli välja, et Arkadi.T oli ikka prohvet, kui see test tähendab nüüd ka lepingut. Loodan, et varsti tuleb ka mingi täpsem info, kus selguvad tagamaad sellisele otsusele. Kui tõesti olid pakkumised ka Toyotalt ja Hyundai poolt, siis oleks huvitav teada, miks otsustati ikka Wilsoni juurde jääda.
Arvan, et Toyota sõitjad peaks antud hetkeks paigas olema, lihtsalt teada pole saanud ja kui samal hetkel sõidab Tänak "uue" Fordiga teste siis võib vast väita, et Toyotaga diilile ei saadud.
Võib olla on meil tõesti enamusel siin sinimustvalged prillid ees ja näeme teda paremana kui teised, väljaspool Eestit. Kui meie mees kärutab jätkuvalt Fordiga edasi ja tulevad noored kuked ja saavad kohad tehasetiimidesse siis see pole samuti üldse hea märk. Tänakust on kahju aga samas väikest viisi Fordi fännina, isiklikult on mul hea meel.
Peugeotswrt kirjutas:Kõrvalt vaadates paistab, et pole kunagi ükski tiim olnud huvitatud Eesti sõitjatest. Kas asi on Eesti väiksuses või reklaami- ja müügi poliitikas ei oska öelda. Pole ju tegelt Lappi ka mingi imekiire mees.